Günaydın mesajı böyle olursa mutlu olurum tabi 🤭

O mesajları samimi bulmuyorum ve mutlu etmiyor hissettiği ya da özlediği anda mesaj atsa daha mutlu oluyorum
Iyi geceler günaydını mesaj olarak değil de arayarak olursa mutlu olabilirim ses lazım: ))
İstediğim kişiden almam lazım o mesajı anca öyle mutlu olurum.
Rica ederim
Seviyorum ama çok dramatik geliyor, ben daha çok şen şakrak eğlenceli günaydın mesajlarını seviyorum. Bu kadar dramatik olmamak kaydıyla da romantik de olabilir.
Evet bir gunaydin mesajı beni bulutların üstüne çıkartıyor. Hele bu sabah aldığım günaydın mesajı ayaklarını yerden kesti. ❤❤
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Cevap
44Cevap
Herkesten günaydın/iyi geceler mesajı almak o duyguyu sıradanlaştırır. Özel biri tarafından alındığı zaman mutlu eder insanı.
İnsanı tabiki böyle küçük şeyler mutlu eder. Bize "bizi" hatırlatan küçük dokunuşlardır bunlar.
Kimi sözde kalır, kimi yüreğe dokunur. Ama adres aynıdır, her şekilde bize'dir ve özeldir.
Elbette yeter insana değerli olduğunu hissettiriyor
Cemal Süreyya özetlememiş mi...
Mutlu uyumak lazım azizim
Madem uyku yarı ölüm halidir
O halde mutlu ölmek lazım
Her gece...
Bekleyip de mesaj alamayan herkese
İyi geceler...
Gelen kişiye bağlı, sevdiğim adam atarsa mutlu oluyorum. Tabi her sabah sadece günaydın yazmak yerine o kelimeyi süsleyip yazınca daha anlamlı oluyor.
Bana bu tarz sözler samimi gelmiyor açıkçası (önceden duyduklarımın sahtekar olduğu için) onun için sadece günaydın ve iyi geceler mesajı bile yeter bana. Süslemeye lüzum yok.
Kimden geldiğine bağlı olarak değişebilecek durum..
Hayır yetmez. Günaydın/iyi geceler mesajları rutindir bir anlam ifade etmez
Evli olmama rağmen eşim eğer ben uyurken evden çıkması gerekirse mutlaka günaydın mesajı yazar
Eder tabi de. Arada değişiklikler olmalı.. mesela mutlu eden sen olmalısın.
Eh eskiden ne günaydın mesajı alırdım be... hey gidi gençliğim
şahsen değer verdiğim biriyse etkilenirim ama herhangi biriyse destan döşese etkilenmem
Uzun süredir almadığım bir mesaj alınca yazarım nası bir duyguymuş
Değer verdiğim biri tarafından olursa yeter de artar bile.
Sevdiğim kişiyse mutlu olurum tabi, önemsiz biriyse nötr. Ne sevinirim ne üzülürüm.
Yani kim mutlu olmaz ki ama sevdiğim insandan olursa daha mutlu olurum duy bunu @aytuncuydaci😂❣
Evet ben beklediğim birinden duyarsam arasa sorsa mutlu olur aynı düzeyde karşılık veririm
Edebilir de etmeye bilirde o anki ruh halime bağlı..✂️
Tadini çıkar😊
tabiki benim icin büyük mutluluk getirir💗
Şöyle günaydın mesajı atan bir erkekimiz olmadı ki skfk
https://www.youtube.com/embed/ugu44W-wkjgYani istediğim kişiden olursa olurum ponçik.
İnternet çağında şiir büyüsünü kaybetti. Emeksizce kopyala yapıştır yaparak şiir göndermek yerine içten gelen günaydın veya iyi geceler mesajı daha etkili olur bence
Ben zaten mutlu bir insanım.
Sevgilimin bol öpücüklü günaydın ve iyi geceler mesajı beni mutlu eder gerisi nötr 😄😄
Beklenen kişiden Beklenmeyen anda gelirse elbetteki mutluluk duyarım her zaman için aynı şey geçerli değil bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor rutin olan her şey
Mutlu eder evet ama yetmeyebilir.
Hayır artık zirveye oynuyorum, Zaten hiç bir zaman basit şeylerden mutlu olan biri değildim. Bu tarz vıcık vıcık mesajlar sinirlerimi bozuyor.
Sevgiline noktalara işaretlerini kullanmayı öğretmelisin
Hayır bu kelimeleri yazan o kadar kişi var ki önemli olan gerçekten o kişinin iyi bir gece geçirmesini istediğinizi belli etmek
Öylesine mutlu eder ki anlatamam, gece yatarken ya da sabah uyandığımda yanımda olmasa bile sanki yanımdaymış gibi oluyorum 😊
Gönderen kişiye bağlı
Iyi geceler degilde uyanınca bir günaydın görmek güzel
Atanım olmadığı için bilmiyorum 😄
Nasıl yok la yalan söyleme 😄
Çok güzelmiş, hiç böyle bir mesaj almadım
Alırsın umarım
Hayır şu an böyle şeyler aşırı boş geliyor.
Atan kişiye bağlı kjgj
Sevmem o tarz mesajları.
Sevdiğim insandan geliyorsa tabiiki mutlu eder 😇
Böyle seylerle mutlu olmuyorum
Bilmiyorum pek mutlu etmez beni aslında
Sevdiğim birisinden gelirse yeterli olur
Gülümsetir ama ayagi yerden kesmez
beni hicbir sey mutlu edemez
sevdiğim biri tarafından alırsam mutlu eder.
Sevdiğim insanlardan gelince oluyorum
Hayır yetmez
Evet küçük şeylerden mutlu olurum.
Elbette mutlu eder :)
Eger sevdigim biriyse çok mutlu olurum 😊
Çok severim ve çok mutlu eder
Bana yetmez doyumsuzluk var biraz.
Kimden geldigine baglu😂
Samimiyetle söylendiyse eder.
Bazen yeter bazen yetmez
kız resmen kawasaki ninja r2 gibi hızla ilerliyor
Mesaj atan kişiye gore değişen bir durum
Yeter
Değişir
Güne tebessümle başlatır, uykuma huzur katar.
Yetmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?