Hepimizin çevresinde hayatımızı olumsuz etkileyen insanlar vardır, sizin hayatınızı zorlaştıran insan tipleri nelerdir?
Hayatımızı zorlaştıran insan tipleri nelerdir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendini beğenmişlik konusunda sınır tanımayan bu kişiler de uzak durmamız gerekir. Bencil düşünen, ilginin hep kendi üzerinde olsun isteyen, başkalarının ön planda olmasına katlanamayan, kuralları çiğneyip sıradışı davranmaya çalışan ve benzeri birçok kötü davranışı olan narsistleri de hayatınızdan çıkarmalısınız. Çünkü onlar asla sizin gerçek dostunuz olamaz. Yalnızca çıkarlarını düşünür ve işlerine yaradığınız müddetçe sizin yanınızda dururlar. İnsanların hayatlarını zorlaştıran sorunlar yaratırlar.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendisiyle aynı fikirde olmayan insanları dışlayan, anlayışsız, saygısız, dediğim dedik, sürekli ben merkezli, istediği her şeyi elde edeceğini sanan, yenilgiyi kabul edemeyen, riyakar ve tabi ki ne istediğini bilmeyen insanlar insan hayatını oldukça zorlaştırır.
İş yaşamında kendi işini başkalarına yıkmaya çalışan uyanık tipler, okula gittiğimde hiçbir şeyle ilgilenmeyip, herşeyi başkalarından halletmeye çalışan tipler. Arkadaş çevremde amaçsız, yolunu kaybetmiş tipler benim hayatımı zorlaştırmaya çalışıyor fakat yolu çok güzel veriyorum.
İnsanı yoran, karar veremeyen, hem ayranım dökülmesin hem koladan da içeyim tarzında olanlar daima beni yormuştur. Bir dediği bir dediğini tutmayanlar, dönekler ve kendinden haberi olmayan aciz insanlar. Sinirlendim yine. Beni yoran insanlara çok kıl oluyorum
İnsanların etnik kimliğini ön planda tutup ona göre yargı dağıtan buna mensup insanlar, cinsiyet ayrımı (kadın/erkek) yapan ve ona göre iş planlaması yapan yöneticiler. Sizi anlıyormuş gibi yapan ama söylediklerinizin hiçbirine kulak asmamış sözde dinleyiciler. Anlattığınız bir konuyu başkasının önünde sizden tekrar tekrar dile getirmenizi isteyen insanlar bu gruba girebilir. İnanın hiçbirinden haz etmem.
3-5 kilo almışsındır ve senin fiziğine bakıp ''ay sen kilo mu aldın?''diyen insanlar Egolu insanlar (en sevmediğim insan tipi) Kendisini ön plana çıkarmak için yanında olan arkadaşını küçük düşüren insanlar Parasıyla övünen insanlar İkiyüzlü ve arkadan konuşup aynı zaman da yalan söyleyen insanlar
Yerli yersiz soru soranlar. Ne zaman evleneceksin? gibi. Sürekli olumsuz bir şekilde konuşup off poff modunda takılanlar. Soruyu görünce ilk bu ikisi geldi aklıma ama daha bir sürü vardır eminim.
Cinsiyetçi tipler.. Irkçılıktan daha çok ayrıştırdığının farkında değiller. Her cinsiyeti mutlaka bir kalıba sokmaya çalışırlar, konuşup anlaşmak, zihniyetini değiştirmek istersin ama yine yapamazsın.. Genelde bu kişiliklerin ne ''glass ceiling'' tanımından, ne de cinsiyet rollerinin hayatımızı boka çevirdiğinden haberleri yoktur.. Bir şey bilmeden tartışmaya çalışırlar işte..
Üstüne vazife olmayan herşeye karışanlar akıl vermeye çalışanlar herşeyi benbilirim kafasında olanlar düşüncelere fikirlere saygı duymanlar aşırı sinir bozucu
Aksi, huysuz ve anlaşılmaz insanlar İki yüzlü ve menfaatçi olan insanlar Yalancı ve sahtekar insanlar Verdiği sözleri tutmaktan aciz insanlar Dedikoducu ve gıybet sever insanlar Her şeye burnunu sokmaktan zevk alan insanlar.. 💫
Kendi hayrı olmayıp insanlara sataşan saldıran , insanları aşağılayan küçümseyen ezmeye çalışan insan tipi. Kanserin tedavisi bulunur bunların bulunmaz