Kiz dediğin çıtkırıldım mı olmalı yeri geldiğinde ağızla burnun yerini değiştirebilmeli mi?
Cevabın nedir?
+1 yılşairin biri yazmış, hem kadından,
hem istanbul’dan.
tarif etmiş kadını,
adını İstanbul koyaraktan.
demiş ki şair;
”ne davanızı anlatacak bir erkek bulabildiniz,
ne bir erkeğin anlayacağı kadar basit olabildiniz,
kadın dediğin İstanbul gibi olmalı,
fethi zor,
fatihi tek! ”
kadın dediğin İstanbul gibi olmalı,
istanbul!!! canım şehir,
fethettiler seni,
yar ettiler seni,
yedi tepenin yeşilini,
en güzel ağacını, çiçeğini,
her gelişimde gördüm ki,
kaybolmakta içlerinden biri.
üst üste betonla demiri,
yığıp, dar ettiler seni.
canım istanbul,
fethettiler seni,
yar ettiler seni,
o narin kadın gibi,
zar ettiler seni!
hayır diyene, derim ki,
nerede, hani, eski resimlerdeki,
canım istanbul?
tıpkı o, tek fatihine sığınan nadide kadın gibi,
paraladılar, yaraladılar, har eylediler seni,
yeşilini budayanlara yar edip, zar eylediler seni!21 Yorumla- +1 yıl
Cok güzel anlatmış
En İyi Cevaplar
Böyle ay ben bir yumurta bile kıramam diyen g.zekali kizlardan olmasında , akli sira hava atiyolr ama daha da batiyolar farkinda degiller
112 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın
- +1 yıl
Halam öyle mesela 0 tahammül 4 yıldır görmedim.
- +1 yıl
Ay yok kocası ölüp bitiyor ona :d tamam kocacim sen ne dersen o hayatım sen bilirskn hihihi iyk.D
- +1 yıl
Aynen sert olsun oys.D
- +1 yıl
Bütün kabaligimla dalarim onlara ben ;D
- +1 yıl
Sağ yumruguma cok güvenirim bir erkek kadar hasar bırakabiliyorum suratta :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözleri yeşil veya mavi olmalı...
Yeri gelince agırlıgını koymalı, yeri gelince sempatik olmalı...
Tatlı olmalı...
Güzellik yarışmasına katılacak biri olmamalı...
Aşırı süs ve boyalı olmamalı...
Sadece orjinal olmalı..010 Yorumla- +1 yıl
Göz rengine kısıtlama getirmesen aslında normal bir tanım bu imkansız değil..
Cevap sahibi+1 yılNormal mı?
Göz rengini boşverde...
Başkasına özenmeyen bir kız varmıdır?
Kimseye özenmeyip yaşayan buna şuna bakmadan doğal halini yok..
Bakıyor millet böyle yapıyor oda öyle yapıyor millet ne yapsa bizdemi öyle yapacaz yani?- +1 yıl
Var ama zaman ve içinde bulunulan durumdan etkileniliyor ne yazıkki..
Cevap sahibi+1 yılBir insan doğal olmak isterse hertürlü olur eyer etkilenirse demekki oda bozulmaya hazır..
- +1 yıl
Dünyada bozulmayan hiçbirsey yokken insanların bozulması artık normal geliyor. Kimisi dediğin gibi cok etkileniyor ve başkaları gibi yaşamaya çalışıyor. Orjinal olan çoğu kişiye farklı geldiğinden tercih edilmiyor. Siradanliga alışmışız.
Cevap sahibi+1 yılZaten en çok insanın kafasını karıştıran o..
İnsanlar bozulanları daha çok istiyorlar ondan diğerleride bozulmayı tercih ediyorlar..
Başkaları için..
Ama hep başkası olmak kötü değilmi bir gün kendin olmak isteyeceksin ama o zaman ya olamazsan?- +1 yıl
Oyle bir durumda insan benliğini unutuyor. Alışıyor olduğu dönüştüğü şeye ve kendi bile inanıyor. Başkaları için..
Cevap sahibi+1 yılBaşkaları için değişmek iyi bişeymi bence değil kendini başka insanlar için değiştirmek..
Kim severse zaten seni olduğun gibi sever..- +1 yıl
Seven olduğu gibi seviyor doğru ama sevgi bittiğinde karşımzdakini sevdiğimiz istediğimiz birine çevirmeye çalışıyoruz. Özellikle biz kadınlar.. yanlış olduğunu bildiğim halde ben bile yapıyorum bazen
Cevap sahibi+1 yılEvet kafamı karıştıran bu zaten bayanların birçoğu öyle..
Aslında doğalık iyi birşey ama biz gözümüzle alışan kişileri ona özendimeye bayılıyoruz bu bizim hatamız evet..
Ama halbuki doğal hali her zaman en mükkemelidir..
- https://www.youtube.com/watch?v=Msjsns5VwIE
Hem cinsleriniz neler yapıyor hey gidim hey :)
Şaka yapıyorum altta Tubitak deney videoları koymayın :)00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
32Cevap
yerine göre bayan yerine gore bayıltan olmalı, nokta
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel..
Bunun cevabını en kralından vermiş Can Yücel. Şimdi tekrar ettirme.
111 Yorumla- +1 yıl
Ben can yucele sormadım yalniz.
- +1 yıl
Iyi.
- +1 yıl
Aynısını ben sana sormayı düşünüyordum. Cok asabi göründüğünden soramadim.
- +1 yıl
Bunun cevabını en kralindan vermiş can yücel demissin iyi güzel. Şimdi tekrar ettirmeden ben bunu anlıyorum
- +1 yıl
Önemli değil sorun yok :)
- +1 yıl
Iyi günler.. :)
Sen daha kızlığa alışamadın sanırım.. :) Yol yakınken erkekliğe dön :)
19 Yorumla- +1 yıl
Erkek olsam senden dha adam olurum arkadaşım.
- +1 yıl
Adamlığın erkeklikle alakası yok da 1az muzipliğin 1 zararı olmaz. Espiri anlayışın sıfıra yakın. :) Erkeklerle ilgili sorunların var sanırım. Kız dediğin nasıl olmalı mı? Kimi zaman prenses kadar nazlı ve işveli kimi zaman 1 erkek kadar güçlü. Unutma kendin olmak da 1 ilişkide en önemli faktördür.
- +1 yıl
Haklısın adamlığın cinsiyetle alakası yok. Ne olursan ol senden bir halt olmaz. Espri anlayışım iyidir ama seninki direk hakaret içeriyor.Kusura bakma gülüp gecemedim. Bayağı espri yeteneğini tanıdığın insanlar üzerinde kullanmani tavsiye ederim. Cevap içinde teşekkürler.
- +1 yıl
Sorduğum soruyla da cinsiyetim hakkında saçma sapan espri yapmayada senin hakkın yok. Basit bir soruydu. Sacmaysa cevaplamicaksin bunaliyorsan bana catmayacaksin.
- +1 yıl
Bende sert tepki verdim sende kusura bakma
ağzımı burnumu kırmalı otoriter olmalı yoksa tutamaz beni (:
18 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel :)
- +1 yıl
O kadar da değil
- +1 yıl
Yanında öyle tipleri gezdirmeyi seven cok ama
- +1 yıl
Her dediğine evet diyeni yanında istemezsin ama sana karşı çıksın hayır dedigindede şikayet edersin dimi :)
eşine sevgilisine sadık olmalı. sevgilisinin yanında eğlenceli konuşkan dışarıda ise asil hanımefendi birisi.
10 YorumlaMümkünse çıtkırıldım olmasın. Ortada bir yerde olsun =) Ama diğer seçenektense, çıtkırıldıma daha yakın olsun bence...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar kendilerini "kız dediğin şöyle olur. ", "erkek dediğin böyle olur. " şeklinde kalıplara sığdırmamalıdır aslında.
10 Yorumla
+1 yılKlasik olacak ama :D İstanbul gibi olmalı. Fethi zor fatihi tek olmalı.
10 YorumlaKaba kuvvetle degılde erkegının arkasında hata yapsada durmalı kı sız en ufak bıseyde trip atıp uzarsınız. Hormonlu kızlarsınız cunku. Bakınız erkekler hemen bırakıp gıdıyormu her hareketınızı kaldırıyor ama sızde oyle bısey yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Hepsi ayni değil dicem ama onemsemeyeceksin
+1 yılkendisi olsun yeter. Her kızın doğasında güzellik vardır.
10 Yorumla
+1 yılÜstad gerekeni söylemiş zaten...
https://youtu.be/xOYtwPqZqLk00 YorumlaKız dediğin kız gibi olmalı falan :P Zeki olmalı bence.
10 Yorumla
+1 yılhttps://www .youtube.com/watch? v=0BVY8PSt5gI yeterli olur herhalde :) aradaki boşluğu silip yapıştır :)
00 YorumlaAğızla burun yer değiştirmesi gerekiyorsa ben değiştiririm kız dediğin hassas narin tatlı yumuşak olmalı <3
07 Yorumla- +1 yıl
bir yere kadar baymiyor mu sonra :S
- +1 yıl
Cok yumuşak narin tatlı sevimli yazarken sıkıldım :D o kızlarda bana süs eşyası gibi geliyor. Kibarliktan yıkılıyorlar. Senin tercihin gerçi.
- +1 yıl
Yeri geldiğinde diye belirttim. Cok on plana çıkmadıkça sorun yok öyleyse :)
- +1 yıl
Aslında değilimdir bazen oluyorum böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılcıt kırldım olmalı bence diğeri ne öyle erkek fatma gibi kız kızlıgını erkek erkekliğini bilmeli
10 Yorumlakız dediğin kafası dik, poposu dik, göğsü dik olmalı...gerekirse biz senle böylemi anlaştık deyip masaya yumruğu vurup racon kesmeli huhu işte bu benim sert kızım demeliyim...)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnot et seçeneğini bulamadığım için yorum yapıp cevaplarım arasında yer almasını sağlıyorum :D
10 YorumlaKafa dengi, rahat, piercingle olmali, bos konusmamali
011 Yorumla- +1 yıl
Mümkünse dudaginda olmasın :p
- +1 yıl
Hayır. Dudakta sevmediğim için öyle dedim :)
- +1 yıl
Hadi ya. Yaptırdınız demek geçen soruyordunuz.
- +1 yıl
Cok dikkatli ve felaket bir hafızam vardır ayıptır söylemesi :p
- +1 yıl
Peki :)
benim yanımda yapmasın kırarım beynini sevmiyorm agresif kızı ama haklıysa sonuna kadar yersiz tavırları sevmiyorm :D
04 Yorumla- +1 yıl
Hakliysa ve mecbursa yapsın abi o ne oyle aglak zirlak süs gibi kızlar :D
- +1 yıl
Yavaş gel.D
+1 yılİkisinin de ortası.İkisi de güzel.
12 Yorumla- +1 yıl
Kibar olacak yeri gelince içindeki canavar ortaya çıkacak yani :)
- +1 yıl
Yani kibarlık çok önemli ama hakkını rahatça savunabilecek gerektiğinde erkeği korkutabilecek gücü de olmalı:) Müge Anlı gibi.
kız dediğin sevdiğine sadık olmalı dürüst olmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE, tabi kız oluğunu hissettirmeli zarif ve hassas olmalı ama bu hep böylede olmamalı arada masaya yumruğunu vurmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Cok zarif hassas kızların arada sırada bile olsa masaya yumruğunu vurduğunu görmedim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız dediğin...dışarıda hanım mutfakta aşçı yatakta orspu olmalı:d
05 Yorumla- +1 yıl
Böyle birini tanıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEvet, benim sevgilim.
- +1 yıl
Ne mutlu sana öyleyse.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
:))))
+1 yılbence ikiside olmamalı.
10 Yorumlakız dediğin tatlı hoş ve konuşmasını bilmeli yeri gelince susmslı.
00 Yorumlaat gibi olmalı :)) vurdunmu dalgalanmalı
18 Yorumla- +1 yıl
Değişik bir yorum.)
- +1 yıl
Zor ya :) aslında kız bulunursa senle anlasabilir mi sevebilir mi denk gelirmi falan filan.. :)
- +1 yıl
Onu ben değil sen söyleyeceksin :)
- +1 yıl
Severmi sevmezmi ben bilemem tabii :)
+1 yılKız dediğin şöyle olmalı
111 Yorumla- +1 yıl
Kadın dediğin bakımlı ve güzel olacak arkadaş. Şöyle savurdu mu saçlarını , ateşli, arzulu, şehvetli, masum ve en önemlisi Bakımlı olacak kadın dediğin arkadaş.
Saçları ipek, topukları pembe, boynu ince, salındı mı kuğu gibi zarif olacak ve zarifliğinin ortasında bir hanımefendi barındıracak. Güzel olacak ama kaşı, gözü, bacağı, iki meme ucundan önce!! sözü doğru, ruhu aydınlık olacak, güzelliği komple olacak. Korkmayacaksın gecenin bir vakti sol cenapta yüzünü gördüğünde. Güzel olacak ama, aklını evde tutacak kadar da akıllı... Seni elinin tersiyle değil, avucunun içiyle kavrayacak... - +1 yıl
Bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz beni böyle. Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek. Sıradan ve kabullenir yaşamanın ne demek olduğunu sindirmiş olacak içine. Asla LÜX düşkünü olmayacak. Doğum günlerinde bir sıcacık öpücüğün yerini, tek taş bir pırlantanın alamayacağını algılayacak kadar doygun olacak. Hatırlaman yetecek özel günleri, pahalı bir hediyeyle savuşturmadan.
- +1 yıl
Sadeliğin içinde farkedilir olabilmeyi, gösterişli kıyafetle bir tutmayacak. Duruşu, oturuşu, yürüyüşü abartılı değil, basit hiç değil, sadelikten oluşacak. Kendini süs bebeği gibi ortaya atıp, fingirdeşmeyecek başkalarıyla. Ekonomiden, politikadan, milli maçlardan ve kültürel olaylardan haberi olacak. Bizi kim yönetir, nasıl yönetir, demokrasi, monarşi, oligarşi nedir bilecek, saf hatun numarasıyla cahilliğini güzelliğiyle örtmeye yeltenmeyecek. Gezip, eğlenmesini bildiği kadar, pazar parasını kozmetiğe yatırmaması gerektiğini, domatesin, ekmeğin, soğanın, kıymanın kaç para olduğunu bilecek. Cak cak telefonda konuşup, niye böyle fatura geldi hayret tribine girmeyecek. Eşini dostunu kollayacak ama içi vıcık vıcık dedikodu yumağının içinde kaybolmayacak.
- +1 yıl
Marka düşkünü, moda düşkünü olmayacak kesinlikle... Takip edecek ancak yakışanı seçecek. Sökük, paça boyu, fermuar dikmeyi bilecek, herseferinde terzi aranmayacak. Elinden her iş gelecek. Marifetlerini sadece seni elde ederken değil, seni elde tutarken de gösterecek ve tüm bunlar içinden gelecek içinden, göstermelik olmayacak.
- +1 yıl
Adamın siniri bozmayacak, tepesini attırmayacak, cinleri başına toplamayacak, körolası dilini gerektiğinde yutacak... Çarşı pazar görmesini, sana don kilot almasını, gömlek ayakkabı numaranı bilecek... ve zevki seni giydirecek kadar yerinde olacak, kendisini giydirmeyi bildiği gibi.
- +1 yıl
Orada burada dedikodu yapmayacak, laf taşımayacak, ayıkla pirincin taşını durumlarına sokmayacak. Ortalık yerde kahkahalarıyla sebepsiz çınlamayacak. Dekoltenin dozunu kaçırmayacak ama sıkı sıkıya da kendini ambalajlamayacak. Açık saçık olan elbisesi değil, sana olan ilgisi olacak ve bunu gösterebilecek medeniyeti
- +1 yıl
Onu bir kediyi sever gibi seveceksin yanıbaşında ve huzurla... Öyle 'çağırdım, gelmedin, geç kaldın, aramadın, sormadın, kiminleydin, hesap ver' yapmayacak. Sana yüreğiyle güvenecek, inançlarıyla sokulacak. Bilmem kimin sözüne aldırmayacak, asla arkadaşlarının arkasından konuşmayacak, hele küfür hiç etmeyecek. Sınırını zorlamayacak , salya sümük ağlamayacak, kıytırık nedenlerden hır gür çıkarmayacak. Sözü dinlenir, anlaşılır olacak. Bir hatayı allayıp pullayıp abartmayacak.
- +1 yıl
Gömleklerini o ütüleyecek ve o gömleğe hangi pantolon yakışır bilecek. Ama hayatı giyim kuşam üstüne kurulmayacak. Uyum ve uyumsuzluk nedir bilecek. Bir kere, topuklu ayakkabıyla spor ayakkabının ayrımını yapabilecek arkadaş. Dağa çıkarken rugan ayakkabı giymeyecek. 'Of yoruldum, beni ara, beni al, beni bul, bunu isterim' değil, 'sence de uygunsa, yanındayım, ben gelirim, merak etme' olacak lügatında. Tereciye tere satmayacak yani. Hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak. Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek ve arkandan laf söyletmeyecek...
- +1 yıl
veee erkeklerinn istediği kadın stli aşağıda yazılan yorumlar gibidir :D
- +1 yıl
Varsa böylesi ben bile talip olurum hahhaa :d
- +1 yıl
:) kesinliklee
+1 yılistediğim gibi olmalı ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Istediğin nasil oluyor :p
+1 yılO ne ya kim dedi bunu sana
01 Yorumla- +1 yıl
Merak işte
+1 yılçıtkırıldım da bir yere kadar ya
01 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum ben kendime tahammül edemem öyle olsam
Sadakat vazgeçilmezimdir gerisi boş :)
10 Yorumladoğall olsun canımı yesin :D
10 YorumlaHiç bir kadın dayağı hak hak etmez onlar melek tir
10 Yorumla
+1 yılyeri geldiğinde sert olmalı.
11 Yorumla
+1 yılmesaj atmak istiyorum sana ama gitmmiyor :(
04 Yorumla- +1 yıl
Atma sende.
- +1 yıl
tanışsak mesela ;)
- +1 yıl
Gerek yok.
- +1 yıl
aslında güzel olabilirdi
Kiz dediğin sevdigine yar baskasina lal olmali
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkeği çileden çıkarmayacak arkadaş
00 Yorumla
+1 yılTatlı Sert :)
10 Yorumla
+1 yılvurduğu yerden ses çıkartmalı :P
03 Yorumla- +1 yıl
Tabiiki :)
- +1 yıl
işte bu benim mi diyosun :d çok fazla da ses çıkartmasın :D
- +1 yıl
Dozunu iyi ayarlamak lazım yoksa o ses surattan çıkabilir :D
Kendi olsun yeter
10 YorumlaKız dediğin yılan gibi olmalı
00 Yorumlaİkinci tabii ki.
00 Yorumla
+1 yılKiz olmali
10 YorumlaO ne be:D
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kiz dediğin çıtkırıldım mı olmalı yeri geldiğinde ağızla burnun yerini değiştirebilmeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler