Ama bir o kadarda merhametliyim aslında o insanları öyle görünce içim parçalanıyor
Kötü şeyler olmasını istiyorum?
Ama bir o kadarda merhametliyim aslında o insanları öyle görünce içim parçalanıyor
Muhtemelen hayatında hiç kötü bir şey yaşamadın el bebek gül bebek büyüdün. Ve filmlere özeniyorsun. Çünkü savaş gören bir insan, darbe gören bir insan, deprem gören bir insan bunları bir daha hiç bir zaman yaşamak istemez. İnsanın damarından o an soğuk bir kan akar korku akar. Ve o anı bir daha asla yaşamak istemez. Sen gerçek hayatla kurgu hayatı karıştırıyorsun. Filmlere-dizilere çok özeniyorsun. Hiç aksiyonlu bir yapım olmadığı sakin yaşadığın içinde böyle istiyorsun. Belli zaten aksiyon olsun savaş çıksın bize bir şey olmasın diyorsun :D yok yaa kolaydı öyle. bir bomba patlasa hastaneliksin. O zaman görürsün aksiyonu.
Hayır öyle degil, yani dediğin bir nebze doğru aslında, Elazıg depremini birebir yaşadım, hırsızlarla karşı karşıya geldim, koluma kurşun girdi ve daha hatırlamadığım cok şey. Elazığ depremini yaşamış biri olarak aşırı derecede çok korktum ama bu bana zevk veriyo anlatabildim mi
O an ki hormonları seviyorsun sen o zaman :D Heyecan hormonu falan. O zaman bu duygunun üstüne gitmeni öneririm hazır varken;
Bungee Jumping yap
Uçaktan atla
Surf yap
Bİ ton şey var bunları yaparak hem bu duyguyu güzel dengeleyebilirsin hemde eğlenceli olur.
Fakat insanın dışarıda sevdiği olunca insan direk insanlığın kurtulmasını istiyor. Veya onlarında korunmasını.
Aynen öyle, güzel öneriler 😂😂
Elazığ depremini yaşadım ama bana zevk veriyor demişsin o zaman bu felaketleri kendine de istesene kardeşim
niye bize bir şey olmasın diyorsun zevk alıyorsan istersin kendine de
Tabi öyle ama düşünsene annene babana bişey oldugunu ve ya diğer insanlara çok kötü
E sen neden felaket istiyorsun o zaman çatışma çıksın istiyorsun e çatışmadaki insanlara zarar gelmiyor mu çelişme kendinle
Kendimle falan çelişmiyorum, zaten bunu sormak için yazdım, sebepsizce bundan zevk aldığımı anlattım
Cevap
6Cevap
Sana bir şey denirse neyse gerildik var sende git Corona ol sen ve ailen senden kurtulsun daha mantıklı
Depremler olsun zelzeleler kopsun kıyametler olsun Allah'ım khhkk
Ben de aynıyım. Keşke virüs hiç gitmese ama bize bir şey olmasa
Ben de yansın bu dünya istiyorum
O bende de var djdnjdd
bende insnlar hep kavga etsin istiyoeum
Sen en iyisi bir hard core yap sorunun çözülecek
Harikasin yaaa
Evet bende öyle düşünüyorum insan nüfusu çok fazla
delirmişsin sen
tövbe de kız
Hahahahas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?