En sevdiğin meyve ve bir rengi söyle sana kim olduğunu söyleyeceğim. Sadece renk ve sadece meyve de olur. Eğlence amaçlıdır fakat hislerim sizi şaşırtadabilir.😉
Kendi kendini yoran insanlar vardır ya sende biraz öyle bir tipsin bence. Bir konuyu abartmakta üzerine yok Mesela çok güzel bir haber aldın diyelim bunu abarta abarta ayakların yerden kesilecek kadar yoğun yaşıyorsun. Ve ilginç olan bu tam mutluluğun zirvesinde iken bir anda dibe inemeyi becermen. Bu kadar hızlı duygu iniş çıkışları seni bile şaşırtıyordur. Sende bir takım korkular var sanırım ufak çaplı ama üzerine gitmek istemediğin korkular derinlerde yatıyor biraz fakat sen bununla yaşamayı çok iyi öğrenmişsin. 👍 Bir de çevremde güzin abla modu da var mı sende biraz yani iki kadın oturup saatlerce konuşup sana kendini anlatmayı seven tipler. İnsanlara bu yönüyle iyi geliyor olabilirsin... Genel olarak biraz dengesiz hallerin olsa da renkli ve samimi birisin diyebilir miyiz? Bilemedim bak 😂
Sen bile net bişey diyemiyorsun dengesizim bu doğru. 😄 Genelde insanlar benimle konuşup rahatladıklarını zaman zaman dile getirirler. Ön sezilerin cidden çok kuvvetli 💪
Müstehcen şeyler zaten istesende yazmam. Yapıma ters zaten.. Neyse bir iki bir şey daha yazayım. Sen kendini asla doğru şekilde anlayan biri değilsin, neyi neden yaptığını bazen sen bile bilmiyorsun ve manyak mıyım ben bunu neden yaptım ki diyip amannn iyi ettim diyecek tipte birisin. Derin düşünceler, yoğum duygu yükleri yaşadığın zamanlar içini döktüğün biri var seni en çok o dinliyor hatta bütün bu dengesiz hallerini her şeyi abartan halini vır vır dert yanmalarını ama şikayet etmiyor neden biliyor musun? Senden korkuyor çünkü dengesizsin diye Burası şaka tabi ki 😂 Sadece senin samimiyetine inanıyor ondan Maddi konularda da biraz serzeniştesin sanki hala ufak tefek paralar ile uğraşıyorum diye hedeflerinden çok uzakta olduğun için de biraz geriyo bu konu ama düzelir sen bu cimrilikle devam edersen ☺️
Hevesli hevesli her şeyi öğrenmek istiyorum diyordun ne oldu.☺️ O değil de o kıza yazık seni iyi çekiyor inan samimiyet adı altında kızın resmen ligine kadar sönürmüşsün yazık üzüldüm kıza 😂😏
Sakin, düzenli, güvenilir, sadakat sahibi, barışçıl ve içe dönüksün. İnsanı sakinleştirici etkin de var sempatik şefkatli birisin insanları tanıdıkça seviyorsun seni etkilemek için hem ruhsal hemde fiziksel olarak iyi olmak şart =:))
Genel olarak nazik, sakin ve sevecen bir tipsin fakat bazen öyle anlar geliyor ki içinden bir canavar çıkmış gibi patlayabiliyorsun..😁😁 Tabi çok fazla sürmüyor saman alevi gibi çabucak geçiyor ve kin tutmuyorsun. Umarım öyledir yani 😉 Güzel ve iyi olan her şeyi seviyorsun ve neşe kaynağı olan pozitif bir yanın var ki bu da seni çevrende sevilen biri yapıyor. Hani bazen derizya ne ara 3 saat oldu diye bu sözü seninleyken çok sık kullanmışlardır. Çünkü insanlarla paylaşmak istediğin çok şey var biraz dilbazız galiba ☺️ Her ne kadar neşeli ve pozitif bir yanın olsa da aslında sessizliği ve sadeliği çok seviyorsun. Gürültü patırdı tartışma hiç sana göre değil. Daha çok mantıklı ve çözüm odaklısın. Evde zaman geçirmeyi de oldukça seviyor gibisin. Şimdilik bu kadar yeterli ☺️
Geliştirdiğim zamanlar olmuştu çok ilginç şeylerle karşılaştım. Mesela sohbet anında burcunu direkt söylemek gibi ya da poker oynarken elindeki kartları her defasında tahmin etmek gibi çok yakın olduğunu kişinin üzerindeki üzüntüyü hissetmek gibi çok fazla uğraşmak istemiyorum açıkçası 2-3 yıldır denememiştim analiz falan hislerim de körelme var. Böylesi daha iyi ama sonra beni nerden tanıyorsuna kadar gidiyor olaylar ☺️
Kesinlikle öyle çok fazla uğraşmamak lazım enerji yolları ile bilmem denk geldi mi sana deli olduğumu falan düşünedebilirsin problem değil ☺️ Ama bazen burda bile yorumda biri ile karşılıyorsun karşındaki insanın acıları üzüntüleri bir anda enerjii alıyor gibi oluyor her mesajında her sözünde dibe çekilmiş gibi hissediyorum. Yardım etmeye konuşmaya çalıştıkça daha beter çıkamaza sürüklüyor insanı ben insanların enerjilerini inanan ve konuşmak yazmak dışında başka bir kanalla da iletişim kurulduğu savunurum hep bu deli saçması gibi gelebilir. ☺️
Deli saçması değil gerçeğin ta kendisi arkadasım.. Her insanın yaydığı bir enerji frekansı vardır ve kimileri bunu yoğun hisseder.. Ben bu nedenle çok kalabalık ortamlara giremem, girmek zorunda kaldığım zamanlar ise şiddetli baş agrııso çekerim ve eve çoğu zaman kendimi zor atarım.. Bunu kontrol edebilmenin çözümü kendi adıma, odaklanmamaya çalışıyorum genelde ☺️
Ben gerçek olduğunu biliyorum zaten ama bunu söylediğimde anlamsız boş bakışlarla çok karşılaştım hatta he he sen erdin kalp gözün açık gibi sözlerde çok duyduğum için bünye alıştı artık deli saçması falan diye kendimle de alay ediyorum.☺️ Kalp gözünü açmak falan çok zor işler keşke yapabilsek bizimki sadece sesi ve hissiyat birazda enerji kaynaklarımız açık hepsi bu
kararlı, azimli ve özgüven sahibisin... Korkusuz bı kişiliğin var. Olayları hep normal karsılıyorsun ve şaşırmak sana göre değil. Eğlenceli yapın ve cömert kişligin sayesınde insanlar sana hayran oldukça mütevazi ve sade kalabiliyorsun yeri geldiğinde ilginç hem bu kadar özgüvenli olup hem ukala olmamak gerçekten harika bir şey. İftarda kavun ye bari kendini ödüllendir canım ben de omuzlara küçük buseler kondur, anlattığım gibiysen yani 😂😂
dogustan sempatik ve hoşgörülüsün ama bıraz sanki yumşak huylusun, bıraz daha sert ol bence kararlı ve azımlı olmanda ayrı bı ozellıgın o ne ozguve o dıyor ve gidiyorum. ';))
temizliği, aydınlığı ve düşünmeyi seven, hayal dünyası geniş, soğukkanlı ve uzlaşmacı kişilik Doğa ve hayvan sevdalısı olma ihtimalinde var Enerji dolu ve kararlı bir yapın olduğu için genelde bir çok konuda başarıya ulaşıyorsun.
Hayat senin için çok insaflı davramıyor sanırım. Herkese kavun yedirirken sana hep en keleği atacak insan denk geliyor. Bu nedenle de biraz inişli çıkışlı dolar kuru gibi ruh haline bürünüyorsun. Ama çok sağlam bir yapın olduğu için kısa sürede atlatıyosun her şeyi İkili ilişkilerde sadık ve içtensin fakat sanki biraz duyguları ifade ederken cimri davranıyorsun daha doğrusu zorlanıyor gibisin
Hayatı dolu dolu yaşamayı seven birisin oldukça kararlı ve azimlisin özgüven de yerinde maşallah Yeni insanlar tanımayı seviyorsun, tuttupunu koparan bir yapım var ve sanki biraz gizemlisin😉 Enerjik yapın ve pozitif düşünce tarzına arkadaş çevrende aranılan birisin diyebilirim.
Zaman kavramı olmayan daha doğrusu bu kavramı unutturacak kadar eğlenceli olan nadir kişilerdensin senle zaman su gibi oluyor muhabbetin çok hoş sözünü çok fazla duyduğuna iddiaya bile girerim.😉 Hareketli yapina ayak uydurmak zor olsa da insanı kendine çeken yanları çok fazla gibi gibi
Sade ve yalın bir hayat tarzına sahipsin. Hayatın senin için çok adil davrandığı ve özellikle maddi açıdan istediğin noktaya gelmediğini için yakınıyorsun. İkili ilişkilerde sadık, dürüst ve genelde verici tarafsın fakat duyguları açık açık ifade etmek biraz seni zorluyor gibi ne dersin? ☺️ Anlayışlı ve dürüst insanlarla daha çok paylaşım içindesin herkesle hemen samimi olmuyor ve çizgileri aşanları anında postalıyorsun. ☺️
Bir ara bu tip analizler çok yapardım ama köreldim mi diye denemek istedim daha güzel daha farklı şeyler anlatabilirdim fakat odaklanma sorunu oluşmuş uzun süre ilgi alanım dışına çıkınca hissiyat köreliyor demek ki
Gülmeyi eğlenmeyi çok seviyorsun hayatın tadını çıkarırken sizinle eğlenecek ve o an birlikte kahkahalar atacak birileri hep oluyor etrafında çünkü sen girişken ve enerji dolu birisin. Bu hayat enerjini asla kaybetme kardeşim
Daha en sevdiğin şeyleri bilmiyorsun 4 tane yazmışsın bu da senin ne istediğini bilmediğini kararsız bir kişilik sahibi olduğunu gösteriyor aslında. Seçimlerinde genelde ikileme düşen doğru kararı vermek için birilerinin fikirlerini önemseyen biraz içine kapanık bir tip olmalısın.
Yo yo baya agresifsin şaka amaçlı 4 tane yazdın diye espirisine yapılmış bir yorum üzerinden baya yükseldin.☺️ Müneccim falan olduğumu da asla düşünmüyorum zaten eğlencesine açılmış bir soru biraz daha sakin tepkiler vermelisin. ☺️
Mütevazı kendi halinde dürüst bir kisiliksin sempatik tavrın doğuştan geliyor eğlenceli birisin ama pek belli etmiyorsun zamanla tanınması gereken birisin bence İçindeki enerjinin dışarı çıkması ve tam anlamıyla seni görmesi için öncelikle senin ona güvenmem şart 😉
üretken, çevresiyle uyumlu, içten ve doğayı seven hayvanlara karsı sempatı duyan bırısın ve oldukça kararlısın tuttupunu koparan cinsten ama sende karanlık bir yan var kimseye göstermediğin ama ben görüyorum. 😉
Üretken değilim çevremde de uyumlu değilimdir :D Doğayı sevmem ayrıca samimiyetsiz biriyim :D Kararlı olduğumda söylenemez tuttuğumu da koparmam bırakırım :DD Karanlık bir yanımda yok reis tutmadı ya :DDddd
İşte böyle demen için hiç olmayacak şeyler yazdım. Her şeyi bilmek istemiyorum birileri de çıksın amma attın be reis desin ki ukalalığa geçmesin bu hislerim doğrusunu yazacam şimdi izle ego boguzu dozu aldım senden 😂😂😂
Özgüveni yüksek, inatçı ve ukalasın, Üretken bir yapın yok bulduğunu bulduğum yerde gömersin tıpkı insanları gömme konusunda usta olduğun gibi hazır cevap ve sivri dillsin. Yılannnn gibi her an sokmaya hazırsın. Oldukça sıcak kanlı ve samimi olman inkarda etsen öylesin, senin bu ukala yanlarını kapatıyor. Bir iki bir şey daha yazardım ama şimdi inkar edecek ne de olsa dedim vazgeçtim 😬😬
Siyah matemin, yasın, karanlık güçlerin ve kötülüğün simgesi gibi görünse de siyah seven insanlar genelde Yaşanmışlıkları çok olan konuşmayı seven eğlenceli tipler ama derinlerde bir yerlerde kırgınlıklar çok fazla olduğu için bunu herkese göstermek istemiyorlar.
Genel olarak nazik ve anlayışlı birisin fakat arada fena patlıyorsun. İnsanlarla sohbet etmeyi ve güzel olan her şeyi seviyorsun. Enerjin ve kişiliğin örülmüş durumda ve buna sana ortamlarda artı olarak geri dönüş yapıyor seninle sıkılmak imkansız diyenlerin sayısı oldukça fazla olmalı çünkü anlatacak çok şeyim var senin 😬😉
genellikle üretken, çevresiyle uyumlu, içten ve doğayı seven birisin anlaşamdığın kişi sayısı bir elin parmakları kadar bile yoktur. Varsa da senın bu içten, sıcak kendine güvenen hallerini çekemeyen pisliklerdir. ';))
Duygusal iniş çıkışları olan zeki ve anlayışlı olan ihtimalin yüksek. Genel olarak sessiz sedasız ve sakin bir yapın var. Sade ve yalın bir hayat tarzına sahipsin, yalana ve nankörlüğe asla gelmiyorsun sistemli ve düzenli bir yaşam tarzı olabilir. Ev işleri ve yemek konusunda tartışmasız çok iyisin ya da olacaksın bunu tartışmayalım şüpheye yer yok bu konu da ☺️😁
Kendi ne has bir sempatikligim var ve seni her ortamda sevdiriyor bu özellik. Geniş hayal dünyan ve ilginç fikirlerin adamsın Var mı bir yetenek sende sanki resim yapma ya da bir enstrüman çalmaya yetecek hayal gücü ve yetenek gördüm
Doğuştan gelen sempatiklşk var sende büyük ihtimalle yıldızın dişi olduğu için insanlarla çok iyi anlaşıyorsun. İkili ilişkilere senin için en önemli şey samimiyet ve içtenlik bu iki kriter varsa kendimi daha iyi ifade ediyor ve karşındaki insan daha fazla değer veriyorsun.
Düşünce özgürü ve düşünceli birisin aynı ve sert kişiliklisin. Yaşamdan zevk almayı pek bildiğin söylenemez düz adam tabirine uygunsun. Böyle bir zevk alma günah boyutuna taşıyabilirsin. o nedenle soğuk kalmayı seçiyorsun. Ancak başkalarının yaşamı söz konusu olduğunda, herkesin hayatını kontrol etmek gibi bir dürtüler ile insanlara öğüt vermeyi seven biri olabilirsin. Dürüst ve güvenilir yanın bir çok alanda işine yarıyor özellikle arkadaş çevrende bu yönüyle artıları topluyorsun.
duygusal, neşeli, sorumluluklarının bilincinde ve biraz ürkeksin sanırım. Fakat çekingenliklerini fazla belli etmiyorsun. Baharın gelişi senin de içinde büyük bir çoşku ve heyecan yaratıyor tam senin en aktif ve enerjik olduğun dönemlerdeyiz diyebilirim.☺️
Patlıcan mı bütün çekirdekli olanlar meyvedir tezine göre bu da bir meyve olabilir aslında neyse ben maviyi baz alarak yorum yapacağım. Mantıksal yanların daha ağır basıyor Özenli, düzenli, saygıdeğer kişilik belirtisi Analitik düşünce yapısı yüzünden Kolay kolay birine güvenip kendini bırakman zor. Herkesle genel olarak iyi anlaşamaz ama iyi anlaştığı insanlarla da harika bir uyum yakalarsın. Hataları çabuk fark edersin çünkü Kesinlik ve ayrıntıcılık hayat felsefesinin yapı taşıdır. Meraklı bir yapın var ve bu nedenle saatlerce araştırma yapabilirsin.. Ayrıntılarla saatlerce uğraşabilirsin ve sıkılmazsın. Olaylara karşı sakin ve çözümcü bir yaklaşım açın var. Rencide olduğunda bunu içine. Atar ve orada çözüme kavuşturmak istersin. Öngörülerin genel hatları ile iyi görünüyor. Ciddi ve ağırbaşlı olaman muhtemel..😉
Sevecen ve enerjili yapından dolayı etrafa pozitif bir enerji yayıyorsun bu da seni çevrende sevilen, sayılan ve aranan bir kişilik yapıyor. Kararlı ve kendinden emin yapın da aldığın kararlar üzerinde doğrudan etkili garantici bir yapın var sorun yaratmaktan çok çözüm odaklı ve pratik bir insansın
Müthiş bir hayal gücünüz var, yaratıcı çalışmalarda bulunmaktan hoşlanıyorsun kendınden emin ve kararlı bir tipsin * her konuda kendıne guvenmen sart ozguven var aslında ama sanki bunu kullanmayı bilmiyor gibisin? Ya da bana öyle geldi biraz derinlerde çekinceleri olan bir kadın enerjisi aldım.
Belki de bana sarılıp güç depolamak istedi kim bilebilir. Belki fobi falan da yoktu benden faydalandı gibi hissettim bak kendimi kullanılıp atılmış gibi hissettirdi bu konu😂😂
Biraz savurgan, fevri ve başına buyruk birisin. En belirgin özelliğin pstavatsızlıklars tahammül etmeyecek kadar sert mizacına ve lafını esirgemeyen biri olman. Bu bir çok insanın işine gelmese bile sen doğru bildiğin şeyi yapmaktan asla vazgeçmiyorsun. İçimdeki yaşama sevincini söndürmek çok zor. Sert ve öfkeli yapının altında enerji dolu eğlenceli bir kız çocuğu var fakat bunu sadece gerçekten yanına kendini güvende hissettiği insana belli ediyorsun. Hızlı karar verme ve planlı şekilde hareket etmeyi seviyorsun. Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmek senin için vazgeçilmez bir uğraş ve bu nedenle bolca geziyorsun. Ya da gezmek istiyorsun imkan buldukça diyelim. Kendi hayatını yaşamayı hayat motton haline getirmiş birisin ve elalem ne der diye tuhaf takıntıların yok hatta sana karışanların ağzının payını da çok güzel veriyorsun.☺️ Biraz dengesizlik yaptığın durumlar oluyor ama o kimde yok ki salla gitsin.😉
En İyi Cevaplar