Kişilik & Karakter Bazı kadınların taktığı Bu kolye neyi ima ediyor? white-hat Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gerçekten ben bir şeye benzetiyorum Ama açıklama yapacağım yorumları gördükten sonra... Bazı kadınların taktığı Bu kolye neyi ima ediyor? Cevapla Kadın Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mervee9833 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. Tasma deniliyor bunlara çoğu kız hayrandır bunlara ve ben hiç beğenmem. Onlar esnek olduğu için aynı şeyi hem bileğe hem ayak bileğine hem de boynuna takabiliyorsun ama gerçekten de bence kötü duruyor 1 1 Yorumla white-hat +1 yıl Aşırı tepki görmekten korktum Meğerki Kızlar da Tasma diyor 😂🤣 Yorumla
engineer0651 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl Hiçbir anlamı yok ya bence. Lisede ergenler takıyordu. İtici buluyorum. 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Ben çocukken cipsten çıkıyordu bunlar. O zamanlar da ucuzdu hâlâ ucuz duruyor 1 0 Yorumla
Princess12 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl hiçbir şeyi ''ima'' etmiyor güzel göründüğü için takıyorlar 0 0 Yorumla
duhan3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Afrika’da , kadınlar takıyor, penis’i nereye kadar aldıklarını anlamak için. 0 0 Yorumla
bihiçsiin Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl Köpek tasmasi 1 1 Yorumla white-hat +1 yıl 🤯😱 Yorumla
TauredPrensesi Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kötü bir anlam taşımadığı kesin. <3 1 0 Yorumla
Nixantos Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence beyaz tenlerde güzel gidiyo 0 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Özenti 0 0 Yorumla