Yani madem aldatıp gidiyor neden gittiğini de terk ediyor bir insan. Başıma gelen bir olay olduğu için merak ediyorum. Level mi atlıyorsunuz yoksa sizde huy mudur? *Aldatan insan neden yenisini de bırakır?
Bence şöyle. Heves ediyor birisiyle çıkıyor ve ondan sıkılınca başkasını heves ediyor onunla çıkıyor. Ondanda sıkılınca onuda bırakıyor. Sanırsam akli bir problem bu :/
İnsan seviyorsa iki şeyi asla yapmaz. Ağlatmaz ve aldatmaz. çünkü aldatmak insan onuruna, ağlatmak ise insan yüreğine yapılmış en çirkin saldırıdır.. bir insan sizi aldatmak/ kandırmak istiyorsa bunu engelleyemezsiniz. İsterseniz peşine 50 tane adam takın, isterseniz serbest bırakın istediğini yapsın. Olay sizin sıkı tutmanızda ya da gevşek bırakmanızda değil. Tamamiyle onun tatmin olmayan iğrenç benliği ile ilgili. Yani bugün sana yapan yarın başkalarına da yapar. Neden diye düşünmek anlamsız. her neyse işte... Özetle her çayırda gözü olan öküzü, ADAM edemezsin.
Yani o kadar güzel yazmışsın ki üzerine fazla laf denemez. Yaşadığım şey cidden iğrençti aklıma geldikçe kendime kızıyorum. Hiç ağlamamıştım o 4 yıl önceki olaya kadar. Ne zaman ayrıldığını bilmiyorum ama benden sonrakini de bırakmış. Aldatıp gidebilecek kadar seviyorsun madem niye onu da bırakıyorsun aşırı tuhaf daha bir şey diyemiyor insan.