Bir insanı Allaha havale etmek, ona verilebilecek en büyük cezadır. Herkesin hakkından gelemediği birtakım işleri vardır ve illa ki bizlerinde vardır. Şura, 42/41-42 okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca Allah şüphesiz ki her şeyi bilen ve işitendir. Onu ne uyku tutar ne de uyku alır. Onun gücü her şeye yeter ve meşgüliyet söz konusu değildir. 9/Tevbe 65 okuyunuz güzel arkadaşım.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah’tan bulsun, dediğim insanlar oldu. Bu cümleyi çok fazla kullanmıyorum. Genelde beni sinirlendiren bir durum karşısında kullanıyorum. En son çok içten bir şekilde bu cümleyi, haksızlığa uğradığımda kullandım.
Bana karşı söylenen basit bir söz karşısında ben de aynı sözü (argo olmayan basit bir kelime) o kişiye yazdım. Sonrasında o kişi, elinde yetki olduğu için beni işimden kovmuştu. Ortada ne var? Hiç bir şey! Neden kovuldum? Bana söylenen sözü, ona karşı tekrar ettim diye! Düşündükçe öfke doluyorum.
Her şeyin hayırlısı tabii ama insan haksızlığa uğradığında ve elinde yapacak bir şey olmadığında, sığınmaya daha çok ihtiyaç duyuyor.
Hayatımda gerçekten bana kötülüğü dokunan iki insan oldu. İntikam almadım, dövmedim ama gerçek anlamda iğrendim. Şimdi sorarsan diyorum ki sadece Allah a havale ediyorum.
Tek bir kişi var tek ama tek 🔥 ateşlere düşsün cayır cayır yansın kavrulsun öyle kavrulsun ki inlemesi tüm kainatı sarsın hergün ateşlerde yanıp yanıp dirilsin amin...