Kişilik & Karakter Atarlı giderli sizi yansıtan sözünüz nedir? Peki, neden? Gölgesizkarakter Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ne zaman atar gider yaparsınız? En belirgin sözünüz nedir?Sizin atarınız kime? Atarlı giderli sizi yansıtan sözünüz nedir? Peki, neden? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
youseemerollin Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 68% +1 yıl saldiray abi"beyinlerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız bayım" 1 0 Yorumla
Çılgınmıyımne Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Düşüncelerime önem verilmediğinde ve haksızlık yapıldığında yıkıyorum ortalığı :) her laf bombardımanına başlama sözüm '' PEKALA '' 1 0 Yorumla
ayaklarıkokankïz Takip Et Yoda Yaş: 91 , eic 75% +1 yıl evet fazla atarliyim kabulde bunun için sözler biriktirmemişim 😅 spontane ne gelirse 😂 2 0 Yorumla
drunkman Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 57% +1 yıl Bir msn sözüydü;Sana zor olan bana kolaySana koyan da bu olay 😂 1 0 Yorumla
Asil_kadinnn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belirli bir sözüm yok o an ne gerekiyorsa o söylenir 1 0 Yorumla
cesaratinvarmı Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 73% +1 yıl Biriyle tartışıyorsam kendime sabret sabır la havle derim 1 0 Yorumla
Yıldırım41 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kulsan ölmeden yenilirsinÖzgürsen ölsen de yenilmezsin 1 0 Yorumla
Nurseeldgl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bizde büyüklük yaş değil dörtlük arkasında punchlardir 🤣🤣 1 0 Yorumla
Şaziyewaynhaus Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Alem biliyor adam değilsin böyle gelmiş böyle gidersin dilenme benden aşk dilenme tek sözüm sana Allah versin lfjfşdf 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. İkile yoksa sedye ile gitmek zorunda kalacaksın. 1 0 Yorumla
Xoxo1820 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır😎 1 0 Yorumla
elasu345 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı. İtirazım var bu zalim kadere 1 0 Yorumla
Yasindanbuyuk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Racon kesmiyorum, kafa kesiyorum skfjjf 1 0 Yorumla
Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. ben gideni değil giden beni kaybetmiştir kgjflşkg 1 0 Yorumla
Kaan_35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 368 cevap paylaştı. dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim 1 3 Yorumla Yasindanbuyuk +1 yıl Ağacı kökten kralını dötten Yorumla Kaan_35 +1 yıl yazık hala kurtlar vadisinde takılı kalmış bir umutsuz vaka Yorumla Yasindanbuyuk +1 yıl 16 sene öncesine gidip bunu değiştirmek istemem ki hala izlenen bir dizi niye umutsuz 😂😂 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. öfkeyle kalkarsam zarar vermeden oturmam !!! 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Pek atar yapmam 😃 1 0 Yorumla
Dila39 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 755 cevap paylaştı. Atarlı degilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
"beyinlerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız bayım"
Düşüncelerime önem verilmediğinde ve haksızlık yapıldığında yıkıyorum ortalığı :) her laf bombardımanına başlama sözüm '' PEKALA ''
evet fazla atarliyim kabulde bunun için sözler biriktirmemişim 😅 spontane ne gelirse 😂
Bir msn sözüydü;
Sana zor olan bana kolay
Sana koyan da bu olay 😂
Belirli bir sözüm yok o an ne gerekiyorsa o söylenir
Biriyle tartışıyorsam kendime sabret sabır la havle derim
Kulsan ölmeden yenilirsin
Özgürsen ölsen de yenilmezsin
Bizde büyüklük yaş değil dörtlük arkasında punchlardir 🤣🤣
Alem biliyor adam değilsin böyle gelmiş böyle gidersin dilenme benden aşk dilenme tek sözüm sana Allah versin lfjfşdf
İkile yoksa sedye ile gitmek zorunda kalacaksın.
Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır😎
İtirazım var bu zalim kadere
Racon kesmiyorum, kafa kesiyorum skfjjf
ben gideni değil giden beni kaybetmiştir kgjflşkg
dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim
Ağacı kökten kralını dötten
yazık hala kurtlar vadisinde takılı kalmış bir umutsuz vaka
16 sene öncesine gidip bunu değiştirmek istemem ki hala izlenen bir dizi niye umutsuz 😂😂
Yapmam ergenliği geçeli çok oldu
öfkeyle kalkarsam zarar vermeden oturmam !!!
Yok bişey derim genelde
Senin yaptigin gider benim hosuma gider
Pek atar yapmam 😃
Çok biliyosun sen!!
Boş yapma
Atarlı degilim
Yav he he
Yav he he
Gereksiz.