Bu gidişle yalnız ölücem ben sanırım 😄

Yalnız kalkmaktan Korkacak bir şey yok Bunu Eğer Neden diye soracak olursan çünkü her insan Özünde zaten yalnızdır ani Sevdikleri yanında diye Ailesi yanında diye veya bugün mutlu mesut yaşıyor diye yarın da aynı şekilde yaşayacak diye bir şey yok çünkü bu dünyada herkes geçicidir ve bir bakmışım Bir gün sevdiklerin Göçüp gitmiş ve sen yine Yalnız kalmışsın veya evlisin Bir gün karın seni terk etmiş Bir bakmışsın yine Yalnız kalmışsın yani olayın neresinden bakarsak bakalım İnsanoğlu Aslında Özünde her zaman yalnızdır
Kendini diğer insanlara muhtaç hisseden, başkaları olmadan bir başına hiçbir iş yapma potansiyeline sahip olmayan ve uzun vadede hala insanların gerçek yüzleriyle tanışmamış ya da tanışıp pasif ve silik bir kişiliğe sahip olduğundan onlarsız yaşayamadığı için ses çıkarmayan insanların içten içe takındığı korku türüdür. Yalnızlık öcü falan değildir; hem tamamen bir yalnızlık söz konusu olamaz ki, kendi kendinize olduğunuz vakitler iç sesinizi dinlersiniz. Korkuya hiçbir biçimde mahal yoktur, yanılsamalar ve kafanızdaki kurguların bastırılmışlıkları anomali değilse eğer. Benim yalnızlığım şenlik gibidir; kendi kendime tek kişilik dev kadroyum. Sosyal hayvanlarız kabul ama herkes içinde yalnızdır; kimse yoktur aslında yanınızda. Hepsi birer yanılsamadır, bir gün işinizi ve paranızı kaybedin yanınızda kimse kalmaz. Sağlığınızı kaybedin bir zaman sonra hastane köşelerinde yataklarda tek başınıza sürünürsünüz. Ne kadar insan biriktirirseniz biriktirin, siz yere düştüğünüzde hayat durmaz "onlar için devam eder." Unutmayın bu sözümü; yalnızlığı kendinize yoldaş edinin, yolun sonuna kadar size eşlik edece ta kendisidir. Asla diğer insanlar değil...
Yalnızlıktan korkmuyorum gayet makul düzeyde karşılıklı saygıyla ve sevgiyle yürüttüğümüz ilişkimiz var. Samimiyetsiz kalabalıklar olacağına etrafımda yapayalnız kalıp kimsenin değirmenine su taşımam. En azından sırtımdan hançerlenme ve hayal kırıklıkları gibi olayların odak noktasında bulunmamış olurum. Kendimi bildim bileli yalnızım; hayatımdan dost dediklerimi çıkardım, aynı kalbi paylaştığım sevgilim de yok. Yalnızlık kendi seçiminizse ömür boyu katlanabilirsiniz; insanlara ihtiyacınız olmamalı aşırı derecede sahteler. Çıkarları uğruna sizi yüceltip işlerine ters düştüğünüzde değerinizi küçümseyip gözden geçirirler. Benim yalnızlığım tamamen bir seçimden ibaret, sınavlar gibi ben bu şıkkı işaretledim alacağım nota razı gelirim. Kimsenin yaralarına derman olmayacağını anladığın deneyimler sonucu ortaya çıkan gerçektir kısacası; inzivaya çekilip uzaktan bakmak lazım bazen. Yalnızlık 'sahteliklere, samimiyetsizliklere, arkadan hançerlenmelere, yalana ve dolana karşı' tamamen tercih edilmiş bir oluşumun dahilinde bulunmaktır. Ben bunu tercih ettim insanlardan uzaklaştım; gerçek yüzlerini görünce onların birer 'beşeri kıyafetlerden' farksız olduklarını anladım. Yalnızlık tercih edildiğinde kendinizi sorgulayıp geliştirme fırsatını sıkça bulursunuz. Benliğinizde keşfe çıkıp biraz da olsa kendinizi sevmeyi öğrenirsiniz. Yıllarca insanları sevdiniz kendinizi hep ihmal ettiniz 'içinizdeki çocuğun' ölümüne şahit olmadan vakit dolmadan birey olduğunuzu hatırlayıp inzivaya çekilme zamanı. Tecrübelerin ve yaşanmışlıkların ardından gelen yalnızlık tercihtir.
Yalnızlıkta biyere kadar bence herkes kötü degıldır kötu zamanlarımda bana destek olan bana bişeyler katan insanlarda oldu. Ayrıca ask olmazsa olmaz benım hayatımda üzüldugum zamanlarda oluyor ama benım tercıhım. Ask herseye ragmen yasanmalı bence aynı zamanda benı cok mutlu eden bı duygu tek basıma o kadar mutlu degılım.
Seni bilmem ama bende bir uğursuzluk olduğuna eminim.
X şehirde falanca hastanede bir koz gördüm , beğendim.
Bir kaç gün sonra kızı tekrar görmeye gittim. HASTANE KAPANMIŞ.
Falanca şehirde X marka Çipköfteci dükkanında çalışan bir kız gördüm , beğendim.
İkinci defa gittim. DÜKKAN KAPANMIŞ.
Böyle birşey olabilir mi?
İşte , lanet nedir? Örneği burada.
Sağlıcakla kalın.
Nasip değildir ya isyan etme, inş seni hak eden birisini bulursun.
Vardır bişiler araştır 😄
Hayır korkmuyorum...
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Cevap
50Cevap
Evet sevmiyorum yanlızlığı nefret ediyorum ve en kısa zamanda inşallah def edicem iş bulmamla bir düşün düğünlere gitmet zorunda olduğunda yalniz sap gibisin mal mal bakiyorsun bayramda seyranda öyle hele birde ailede tek erkek veya kızlar için tek çocuksan dışarı çıkıyorsun muhatab olucak kimse yok eve geliyorsun dırdır akrabalar başa bela iş buldunmu iş nezaman evlencen insan diyesi geliyor lan ya kız varmikide evlencen ap gibi saydiklarim bunlarin birkaçı nargileyi birayi yanlız icmek zorundasin son olarak evet korkuyorum yanlızlıktan ve acayip şekilde nefret ediyorum çocukluğu yanlış geçmiş biri olarak eksiklerim mahalle çocukları fakir olduğumdan dışlarlardı başıma gelmeyen kalmadı az dayak yemedin mi of of🤨
Yalnızlığın tercih olduğu düşünülürse bile isteye yapılan bir inzivaya çekilştir korkmak değil kendini bulmaktır..
Zaruri olan yalnızlıklar vardır Allah kimseye yaşatmasın..
Hayır korkmam, tercihimin sonuçlarından neden korkayım ki.
Bana en iyi gelen şeydir yalnızlık, malum o kadar kötü kalpli insan varken.
Hayır korkmuyorum yalnızlıktan, insan yaşını aldıkça yalnızlaşıyor zaten mecburen alışmak zorundayız.
Hayatımın çoğu yalnız yaşayarak geçti o yüzden yalnızlık benim göbek adım
Bence insan yanlız kalmaktan kormamalı çünkü dünyaya da yanlız geliyoruz. Hayatta yaptığımız her şey bizim hayatımızı etkiliyor. Kendinle barışık ol ve tek başına gezmeye alışverişe vb. yerlere git kendini tanı kimse yanında olmak zorunda değil kimse yanında kalıcı da değil. Her an herkes sana yamuk yapabilir böyle bir seçenek her zaman var çünkü.
Hayır korkmuyorum. Çevremde insanlar var ama yinede yalnızım. Demekki bu birinin olup olmamasıyla ilgili değil. Zaten yalnız hisseden birini bence kimse yalnızlıkla korkutamaz
Yok beeee acayip alıştım tek yaşıyorum tek içiyorum evde kendime konser veriyorum eşyalarla konuşuyorum kavga bile ediyorum onlarla alıştım
Yalnızlık damarları da akan kan
Yalnızlık odada yalnız olmak gibiyse asla şikayetçi değilim. Ama hayatta yalnız olmak istemezdim koca yok çocuk yok
Zaten yalnızım 1 yıl öncesine kadar korkmuyordum ama son zamanlar da korkuyorum yalnızlığa alışmak hiç de güzel bir şey değil.
kendimi bildim bileli korkarım zaten hep insanlarla iç içeyim bir anda yalnız kalırsam kafayı yerim
ilişki konusunda değil ama genel anlamda bir başıma kalmak beni rahatsız eder, etrafımda hep insanlar olsun isterim
Bazen iyidir ama tek kalmak insanın psikolojisini bozar insan yine de sarılacak birini arıyor korkuyorum sanırım 🤷🏼♀️
Ben en fazla yalnızlık durumunu çeken biriyim ve hep bana karşı bir önyargı var bana yaşlısın tipsizsin ve çirkin adamın birisin diyorlar üstelik eğitim durumum bile onların gözünde düşük
yok iyi geliyor ya ben seviyorum yalniz takilmayi son ses muziklede harika..
Yalnız kalmaktan korkmam ama yalnız ölücegim belli 1yıl 5ay 23 gündür sapım
Tam aksine. Yalnızlığıma aşığım ben. İnş bu sevgiden dolayı yanlız ölmem. 😁😁😁😁
Korkmam bazen yalnız kalmak efsane iyi geliyor ama hayat boyu da olmaz ya sıkılırım
Hayır çoğu zaman yalnız takılırım. Yalnızlık güzeldir
Ben korkarım. Bu kadar güzel hayaller kurarken bir eşim olmamasından çok korkarım.
7 yıldır yalnız yasıyorum. Korkma değilde sıkıcı oluyor
Yanlız olmak kötüdür ama alışınca da kimseyi yanında istemezsin
Yoo hep yalnızım hiç korkmuyorum. Yazık kadınlar benim gibi adamı yalnız bırakıyor 😂
Yalniz kalmam ben ama birturlu evlenecek dereceyede gelemiyorum. Hep bisey oluyor ya terk ediyorum ya tam tersi :D
Evet bazen korkuyorum sonra neyden korkarsan o gelir seni bulur deyip korkmak fikrini çöpe atıyorum
Yalnızlıktan kasıt ilişki içinse hayır. Ama ailenin eksikliği ise evet.
Korkmuyorum. Genel olarak yalnızım ve yalnız yaşıyorum. Hoşuma gidiyor.
Hayır. İster ailem arkadaşlarım beni terk etsin. Buna dayanabilecek kapasitedeyim. Çünkü kendimle vakit geçirmeyi biliyorum ve insan ilişkileri kendimle barışık olmamdan daha önemli değildir.
Hahah kesinlikle ihtimali bile yok
Korkulacak bir şey yok gibi. Hatta bazen yalnız kalsam bir süre ne iyi gelir diyorum
Korkmuyorum. Benimki tamamen tercih meselesi. 🙃
Hayır korkmuyorum, yalnızken daha mutlu ve özgür hissediyorum kendimi.
Hayır hiç korkmuyorum.
Yalnızlığı seviyorum tek korkum yaşlanıp muhtaç olmak
Yalnızlık hangi açıdan?
Her açıdan
Yalnız kalmaktan hoşlanırım ama belli aralıklarla
Anladım, görüşün için teşekkür ederim 😊
Rica ediyoree🤙
Yok korkarım ben kimse evde değilse tanımadığım komşuma bile giderim korkudan 😊
Keyfi olarak yalnız kalmayı severim ama ilerde bunu asla tercih etmem
“Yalnız kalmaktan korksam lafımı esirgerdim.”
Evet yalnızlıktan çok korkuyorum.
Yaşlılıkta yalnız kalmaktan korkuyorum
Korkmam
Çünkü yanlızlığa alışkınım
yanlız kalmaktan ziyade tercih etmem
Evet hemde çok korkuyorum
Yalnız kalmak istemiyorum ama üni okuyacağım sehirde kalacağım sanırım ailem benimle gelemeyeceği için
Hayır yanlızlık iyidir
Bazen karanlktan korkarim
Hayır bazen yalnız kalmak iyi geliyor
Hayir. Hatta gecenin sessizligini cok severim.
Korkmam ama çokta hoşlanmam yalnızlıktan.
Yanlızlık allaha mahsus 😉
Ben korkmam hatta keşke yalnız kalsam her zaman
Hayır korkmuyorum çoğu zaman yanlız çünkü
Korkuyorum kimsesiz ölmek beni en ürkütür.
Evet yalnızlık bana göre değil
#alonephoenix anlam şu ki yalnız anka
korkmam
Hayır hiç korkmuyorum
Hayır yalnızlığı seviyorum.
Hayır Yalnızlıgın Ta Kendisiyim Ben Zaten
Eskiden korkmazdım ama şu an çok korkuyorum
Çok yalnız kaldım. Kprkulacak bişeyi yok
Yalnızlık ömür boyu *MFÖ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?