Ben az önce, Canım Annemden bu yağmurlu havada bana topladığı çiçekleri aldım 💕🤗 Aşağıya çiçeklerin resmini bırakıyorum o kadar güzel görünüyor ve kokuyorlar ki çok mutlu oldum 🥰 Bizim buralarda yani Karadeniz bölgesinde mevcut olan Zifin çiçeği diyoruz biz bu güzelliklere🌼 Peki ya sen, en son ne zaman seni mutlu eden bir hediye aldın? Mutluluk bir çiçeğin kokusunda aşikar'ken ne kadar şükürsüz olduğumuz düştü aklıma..
Aklıma gelmiyor çiçek almadım istememde dalından koparılan çiçekleri kurumuya mahkum ediyorlar sevgi adı altında sevgilisi mutlu edicem. diye o güzelim çiçekleri öldürüyorlar saksıda çok seviyorum emek verip büyütmeyi daha güzel oluyor sanki
Çok güzel çiçeklerin. 😊 Saksıda çiçek daha çok severim ama, kendim bakmak ilgilenmek isterim. En son bir arkadaşımdan almıştım çiçek. İş yerimde kaldı Özledim çiçek bakmayı..
Hmm bizim oraların çiçeği evet, harika görünüyorlar, ne mutlu sana. 😊 Benim biraz hasret kaldığım kesin; çünkü en son ne zaman bir çiçek ya da hediye aldım hatırlamıyorum. 🤭
Komsu abiyi elinde bir demet leylakla evine giderken gördüm, ev guzel koksun diye götürüyormuş. Öyle pencereden konuşurken demetin yarısını bölüp bana verdi. Cok hosuma gitti ben de ona biraz domates fidesi verecem eheh
@BLACKQUEENGRANDE ismini etiket yaparken yoruldum, çok uzun😅 evet Allah yokluğunu göstermesin Annelerimizin 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Çiçekler benden sanalda olsa sana 🧚♀️