Erkekler cevap verirse sevinirim
bir erkeğin karşısında sakarlık yapan heyecanlanan kızlar itici midir ?
bir erkeğin karşısında sakarlık yapan heyecanlanan kızlar itici midir ?
Bence sempatik oluyo öyle tipler, ama sırf sempatik görünebilmek için yapıyosa şımarıktır.Ama gerçekten sakarsa bence erkeklere çekkici gelebilir.
Bende sakarlıklar oluyor bazen. Erkek arkadaşım dalga geçer genelde :=) Bence sakarlık hoş, tatlı ya :=)
yoo niye itici gelsin ya seviyorsam eğer hiç itici gelmez komikliğe vurarım güleriz birlikte güzel bi gülücükten başka hiçbirşey olmaz bence
Bence öyle olan kızlar itici yerine çekicidir. Tepkileri hoştur. Şaşkın bakışlarıyla etrafa bakamaları tatlıdır. Sevilir yani.
Cevap
17Cevap
:)) yok ya nerden çıkardın onu ... tam aksine sevimli sempatiktir benim için :) inanılmaz hoşuma gider (:
kuzenimi görünce böyle heyecan yapan kız vardı kuzenimin ne hoşuna giderdi. şimdi 3 yıllık ilişkileri var heyt be :)
bende sakarim ilk zamanlar gulumserdi gulerdi felan simdi dikkatli ol biraz diyor :/
bana çekici geliyorsan sakar olman itici yapmaz,çekicide veya itici geliyorsan sakar olsan çekici yapmaz
kişiye göre değişir bana göre çok sempatik gelir :) itici gelmez aslaa
Benim de sakarlığım tutuyor bazen, cevapları merak ediyorum
Bazilari sirf cekici gozukmek icin sakarlik yapiyorlar.
Yapmayin kendinize yazik etmeyin.
Geneli dogal sakarlari sever.
çekicidir. erkek dur sana yardım edeyim deyip mevzuya girer onun için bu tür pozisyonlar önemlidir :D
Yoo bence şirindir severim öyle kızları sakarlık yaptığında gülüyorsa itici değildir ama sinirlenip bağırp çağırıyorsa iticidir.
hm peki saol
ayyy bende çok sakarlık yapıyorum bitanemin yanında :)
sakarim giderim var mi diye soruyorsun yani? nefes al yeter <3
Düşene birde ben vururum :D
hayır komik ve tatlıdır :)
artı 1
bana çekici geliyor..
seviyorum utangaçları..
Kişisine göre değişir .
bilelrek yapıyolar bazen
bence çok tatlı..Aşırıya kaçmadığı sürece..=))
bence cekıcıdır erkegın hosuna gıder:)
komikdir ama ıyı yonden tabı
Abartmadıkca sorun yok
hayır aksine benim içinse acayip hoşuma gider
İnsanlık hali ama abartmamak lazım :)
yokk o daha heye canladırır insanı
İtici.
sevimli olmaz mı ya
bana çekici gelir:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar