Bazı insanların birbiriyle anlaşamaması veya iletişim kuramaması gibi durumlar olabilirken ‘yıldızımız tutmadı’ şeklinde bir açıklama yapılabildiğini de hepimiz biliyoruz. Gerçekten de yıldızların konumu, yükselen burç veya burçların uyumu ve yıldızların açısı kişilerin enerjilerini ve iletişimlerini de etkileyebiliyor. Peki sizce hangi burç hangi burç ile iyi anlaşır? En iyi anlaşan burçlar hangileridir? Görüşlerinizi bekliyoruz.
Yükseleni yay, ay burcu akrep olan bir oğlak kadınıyım. Toprak grubu burcu olarak sanılanın aksine ateş grubundan burçlarıyla anlaşıyorum ve toprak grubu burçlarıyla anlaşamıyorum. Doğum haritamızdaki gezegenlerin konumu çok etkiliyor. Sadece güneş burcumuzla bir kişilik analizi ve burç uyumu öngöremeyiz evet.😃
Ben inanmıyorum burçlaraen iyi oğlak ile Başak anlaşır deniliyor ama yalan ben başağın dengesiz ne istediğini bilmeyen tavrı beni kızdırıyor yani burçlar yalanÖrnekanlaşamaz denilen burak özcivit oğlak eşi fahriye Evcen ikizler kadını evlilik yıldönümünde öyle birşey paylaştıki eşinle ilgili ben bile duygulandım❤️