+1 yılmerhabalar ,
başımdan geçen gerçek bir olayı sizler ile paylaşmak isterim..olaydan 1 hafta önce gece saat 3 sularında kendiliğimden uyanmaya başladım.Tabi filmler de de izlediğimiz o 3 suları hep o varlıkların başlangıç saati olduğu anlatılır..ilk başlarda dikkate almadım ama her uyandığımda saate bakmayı ezberler hale geldim ..dua bilmem ama bildiğim kadarı ile okur tekrardan yatar yorganı sıkıca üstüme örterdim ..hiç ses duymazdım,tuhaf birşeyler de olmazdı ,gözlerim birden açılırdı o saate ..ailem ile paylaşmayı düşünmüştüm ama sadece bir tesadüf diye aldırmamıştım..olay böyle başlamıştı .. sonra 2 gün o saatlerde uyanmamaya başladım..tesadüfmüş deyip geçtim..taki o saat de tekrar uyanıp yürümeye başlayıncaya dek..evimiz tek katlı bahçeli ..babam bahçe ile ilgilenmeyi çok sever ..ailede ben babama babamda bana çok düşkündür..yine o saatlerden biri ancak bu sefer bilincim yerinde değil ..evimizin dış kapısı birde dış kapıya giderken salon kapısı mevcut yani dışarıya çıkarken 2 kapıyı açmak zorundasınız..gece yine o sularda kalkıp bilincim yerimde olmadan dışarıya çıkmak istiyorum..ilk önce salon kapısına yöneliyorum ..kapıyı açıyorum,açtıktan sonra dış kapıya yöneliyorum ancak dış kapının yani duvarın arkasında babamın bahçede çay içtiğini ve bana seslenip gel oğlum beraber çay içelim dediğini duydum.. ilginç olanı babamın nasıl oturduğunu masada kaç bardak olduğunu bile görebiliyorum halbuki kapı kapalı görmem imkansız ..sanki başka bir gözüm dışarıda varmış gibi biri bana dışarıyı gösteriyor ..elimi kapıya uzattığımda açmaya uğraştığımda kilitli olduğunu farkediyorum ki bizim kapı hep kilitli olur ama ben bilmiyormuş gibi açmaya çalışıyorum ..sesi annem duyuyor kapının dışarıdan açıldığını hırsız sanıp sesleniyor kim var orada ..ben o sesi duyunca yatak odası benim bulunduğum mesafe ile 10 metre olmasına rağmen annemin nasıl seslendiğini hangi yönde yattığını görüyorum ki bu imkansız sanki bir gözümde orada varmış gibi biri bana annemi gösteriyor..tekrar uğraşıp açmaya çalıştığımda kapıyı annem arkamda beliriveriyor ismimi seslenerek ne yapıyorsun burada bu saat de dediğinde bilincim birden yerime geldi ne zaman geldim ben buraya dedim.. annem uyur gezerlik dedi o anda..geçip yattım 1 gün sonra anneme gözlerim açıkmıydı dedim bilmiyorum sırtın bana dönüktü döndüğünde bana baktığında açık olduğunu söyledi..ellerim havadamıydı peki dedim hayır dedi.. anne sesi duyduğunda sen nasıl yatıyordun yatakta dedim.. sağa yatık yorgan omzuna kadar çekikmiydi dediğimde nereden biliyorsun odaya mı geldin dedi..şuan yazarken bile tüylerim ürperiyor ..çevreme anlattığımda kesinlikle uyur gezerlik olmadığını söylediler ..babamı çok severim bana onu gösterdiler dışarıya çıkmam için ..kapının kitli olması en büyük şansımdı kesinlikle..220 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. 6-7 yaşlarımdaydım rahmetli dayım kibrit kutusundaki ceset diye bir hikaye anlatmıştı birini öldürüp kibrit kutusuna koymuşlar öyle hararetli anlattıki bende yedim tabi.cebinden kibrit kutusunu çıkardı polise gidicem verecem al sende dursun ben geliyom dedi bende aldım gidince kibrit kutusunu açtım merakla içinde kocaman bir böcek puuff yok böyle bir korku bütün vücudum uyuştu korkudan ki halen korkarım böcekten:)
60 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mrb arkadaşlar bende sizlere şöyle bir hikaye anlatıyım ozaman burada sabırsız olan arkadaşlarımız var gördüğüm kadarıyla :) Ben 9 yaşından sonra bilinmeyene paranormal olaylara merak saldım.Gece yatarken yorganımın düştüğünü hissettim ve uyandım almak için gözlerimi açtığımda ayaklarımın ucunda bir kız çocuğunun bana bakarak gülümseyip sessizce beni izlediğini farkettim ne kadar süredir oradaydı bilmiyorum ama onu gördüğüm zaman sesszce arkamı dönüp bağırdığımı hatırlıyorum.Annem geldi ve durumu anlatmam biraz zor oldu kekeliyordum korkudan.Anneme anlattım ve onların 3 harfliler olduğunu söyledi.Ertsi gün bu sefer annem kılığında gördüm ama panik yapmadım sadece gözerimi sımsıkı kapatıp sabaha kadar gitmesini bekledim.O yaşadığımız evde gerçekten ilginç olaylar oluyordu annemde oturma odasına tavandan beyaz ak sakallı bir dedenin gelip kızım her zaman böyle devam et dediğini söylediğini biliyorum.Bir de arkadaşlar baba tarafından geçen bazı psişik güçlerim var eşyaları hareket ettirebiliyorum enerjim fazla olduğu için bu tür varlıkları görme ihtimalin çok yüksek olduğunu duymuştum.İşin daha ilginç tarafı olayları bazen önceden hissedebiliyorum ve düşündüğüm şeyler oluyor.Bu bazen olumlu bazen ise olumsuz şeyler oluyor.Kimi zaman izlenildiğimi hissediyorum ama içimdeki inanç kuvvetli olduğu için artık o varlıklar kolay kolay görünmüyor bana.Souy bir şekilde dumanımsı görüyorum onları.Evde bir gün oturuyorduk arkadaşımla benim odamdayık salonda tvnin üzerine 7 tane fil biblolarım vardı arkadaşımla konuşurken birden çok büyük bir ses geldi içerden kalkıp baktık filler mermerden yapıldğı için ağır olduğundan dolayı sesi fazla çıkarmıştı.Fil düşmüş ortadan ikiye kırılmıştı aklımızdaki soru işareti şuydu o fil nasıl düştü tvnin üzerinden düşmesi imkansız yerdeydi pencerede açık değildi ki rüzgardan etkilensin düşsün :) işte kimisi komik kimisi ürkütücü olaylar yaşadım.Aslında yaşadıklarımdan çok gördüğüm rüyalar beni daha çok etkiliyor sizlerle uygun zamanda paylaşmak isterim tekrar.
44 Yorumla- +1 yıl
Bi gün aklına herhangi bişey geliyor bu dedigim gibi herhangi bişey olabilir bir zaman sonra o aklına gelen şeyle alakalı bişey yaşıyor musun?
- +1 yıl
evet bu sık sık oluyor ama daha çok içime doğan ve aklıma durup dururken gelen şeyler gerçekleşiyor.Çevremde değer verdiğim insanlar bana yanlış bir şeyler yapıyorlarsa o zaman onlar hakkında beliren olumsuz şeyler daha fazla gerçekleşiyor bu gerçekleşme süreside çok uzun sürmüyor. sen öyle bir şeyler yaşadınmı peki northossetian?
- +1 yıl
Zihinsel kabullenme ve farkındalık gücün çok yüksek o yüzden öteki tarafı farkedebiliyorsun eğer yeterince çalışırsan güvenli bir şekilde olayları önceden öğrenip önlem alabilirsin
- Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılilginç gelirmi sizlere bilmem de bir hikayem var 20 sene öncesine ait
o zamanlar ki ikametimiz eski tarz mahalleler hani kimsenin kapısını kilitlemediği akşamları komşuların kapılara dökülüp çekirdek çitlediği çocuklarında gece 12 lere kadar sokakta oyun oyanadığı mahalleler evimiz zincirli kuyu mezarlığını görürdü hikayeler anlatılırdı mezarlıkla ilgili , mezarların üzerinde dolaşan ışıklar falan biz de görebilmek için gece vakti seyrederdik acaba hangi mezarda yanıyor diye
işte yine öyle bir gün merdiven başına oturmuş 3 arkadaş mezarlığa dikmişiz gözlerimizi uçuşan ışıklar varmı diye bakıyoruz, biz den belki 5- 6 yaş küçük bir çocuk geldi ne yapıyorsunuz burda dedi bir yanımdaki arkadaşım ''sanane ne işin var senin bu saatte burda gitsene evine ''dedi ben çocuğu bir yerden tanıycam ama çıkaramıyorum bir türlü mahalledeki çocukları gözümün önüne getiriyorum yok hatırlayamadım öbür arkadaşım dondu kaldı hiç bir şey söylemiyor daha önce konuşan arkadaşım yine söylenmeye başladı ''ya çocuk git evine annen seni arar şimdi nerde'' oturuyorsun sen dedi çocuk gülümser gibi oldu mezarlığa doğru baktı ve bi şey söylemeden merdivenlerden inmeye başladı
öbür arkadaşım aniden kalktı ve ben eve gidiyorum dedi ''ne oldu ya niye gidiyorsun ''dedik görmedinizmi çocuğu o veysel di dedi hepimiz o an fırladığımız gibi eve kaçtık bir daha da mezarlığı seyretmedik
veysel bizim arkadaşımızdı 7 yıl önce ailesiyle birlikte şile ye denize gittiklerinde boğulmuştu104 Yorumla- +1 yıl
öff aklıma geldi yine çok feci hala düşünüyorum acaba gerçekten o muydu diye daha dikkatli baksaydım diyorum bi yandan da iyiki daha dikkatli bakmamışım diyorum ya o olduğundan emin olsaydım :(
- +1 yıl
olmasam daha iyi babamın vefaatında ben babamı en son morgda görüp öpüp vedalaşmıştım toprağa verildikten sonra babam da gelip beni öpmüştü amcamlara anlattığımda sen onu öptün o seni öpemedi onun için gelmiştir dediler en son açıklanamayan anım budur bundan sonra başka bir tecrübem olmadı bir şey olmasını da istemem aslında korkuyorum bu durumlardan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılAlti yasimda sokaga çikmaya baslamistim (abim yanimda olmadan annem disari çikmama izin vermiyordu). Yine böyle birgünde abim beni yalniz birakmis, arkadaslariyla konusmaya dalmisti. Bende topumla bir saga sola kosuyordum. Zevkten dört köseydim, özgürdüm kocaman sokakta, topu istedigim kadar havaya atabiliyordum, evimizin dar koridorundaki kisa ve yorucu kovalamalar artik, uçsuz sokakta terden sirilsiklam olmaya birakmisti yerini... Sonra yine topun pesinden kosuyordum, kosarken arkamda birseyin nefes alip verdigini hissettim. Bu sefer beni kovalayan birsey vardi, o kocaman sokakta. Arkama bakmaya kalmadan kulagimin dibinde havlama sesleri yankilanmaya basladi. Hiç tereddüt etmeden aglamaya ve kosmaya basladim. Dün gibi hatirlarim agzimdan "anne geliyor, tut annecim, anne geliyor..." sözcükleri dökülüyordu. Sonra abim farketti ve kurtardi ama olan olmustu birkere...Olayin konusuda burda basliyor. Köpeklerin kovalamacasiyla baslayan korku, yerini geceleri gödügüm rüyalara birakti. Artik rüyalarimda sürekli kovalaniyordum, bazen seklini hiçbirseye benzetemedigim konusan insani varliklar, bazen yalvartan köpekler ve en garibi de üzerime örttügüm yorgandi. Bazi geceler rüyalarimda, uyumak üzereyken bogulmaya baslardim, beni bogan sey ise yorganimdi. Aniden heryanimi sararak üstüme bastirmaya baslardi. O an " nefesim kesilirdi, sanki bir caninin kucagina düsmüs gibi olurdum. Uyandigimda kendi sürekli kucaklarda bulurdum. Annem, abim ve babam bu üçlünün arasinda nöbetlese dolanirdim. Uykudan uyanirken kendini birinin kucaginda bulmak korkunun baska bir yüzü olsa gerek. Nedeni, sabaha kadar neler oldugunu hatirlmaya çalisip aklina geldikçe ayni korkulari tekrar tekrar yasamak. Hayatimdaki garipliklerden biride, annem beni yikarken banyoda benimle beraber yikanan çocuklar görürdüm, bazen sessizce aglamaya baslardim bazende bitene kadar sabirla izlerdim. Bunun yüzünden bir keresinde evin ortasinda legenin içinde bile yikandigimi hatirlarim. Korkular bizleri yipratir, sizlere tavsiyem yokmus gibi davranmayin, çünkü heran bir sürprizle karsilasip kötü sonuçlar dogurabilir. Halen rüyalarimla beraber yasiyorum, korkuyorum ve apansizca uyaniyorum ve düsünüyorum ki bende birilerinin korkulu rüyalari oluyorum. Bazen gözümü açtigimda evimden uzaklasmis ve sevmedigim insanlarin çok yakininda buluyorum...
44 Yorumla- +1 yıl
Şimdi okudum saçmaymış hahahaha :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Hahahaha benim yazdıımı kim söledi demn okudm komikmş yazdm benim alakam yok yani ok :D
+1 yılBen Şirince de yaşarım ve yıllardır burda in cin büyü oldu bir gün isteyim kafede ben çok iyi fal bakarım bu yüzden patron (Leyla abla 36) bana isteyen oluesa fal bak yarı parayı sen al dedi kacirirmiyim ya neyse bu böyle 2ay sürdü bir gün bir kadın geldi mos mor gözlü ama gözünün içi mor çok korktum fal bakmiycaktim bile müşteri olmasa neyse içti bu kahveyi ben gittim yanına sonra kadının falında sadece uzun boylu bişeyler var başka hiç bişey yok birde göz var dipte abla dedim bir derdinmi var evet rahat bırakmıyorlar dedi kim diye sordum bak hele fala anlatcam dedi sonra kadın anlattı kadın bir gece balkondan aşağı çöp atmış ve çöp kovanın dibine düşmüş rüyasında varlıklar ona biz ciniz eşime çöp attın öldürdün bende senin kocanı öldürcem demiş kadın bir haralet ile uyanmış bir bakmış gecenin 3de kocası yatakta kıvranıyor kendini boğuyor adam gözleri dönmüş kadına bakıyor ve adam ölmüş kadın ağladı bende sorun yok abla dedim aldım kadını beleviye hocaya götürdüm kadına bilmem ne kabilesi musallat olmuş ve çok tehlikeli bir kabileymis hoca işimiz zor dedi tek çözümü bu cinleri başkasına yollamakmis serefsiz kadın tek gidip cini bana yollatmis geceleri kriz gecirmeye başladım nişanlım ağlıyor benden korkup çünkü arapça konusuyormusum gittim direk hocaya anlattım tabi o çakal hoca değil bizim cami hocasına bir muska yaptı bana yolladı bir ay çıkarma dedi ee duş dedim cikarma yoksa dilin kaçar dedi ve cami tuvaletine gitme tamam dedim 2gun sonra düğün vardı düğünde 2kadin geldi arkama oturdu kimsenin akrabası değil korkuyorum birden dönüp sordum abla kimdensin diye cevao vermedi bidaha sordum abla sana diyom kimdensin sen gens bişey demedi sonra bagarmali tonda ulan kimdensin dememle muskayi çekti boydumdan çekmesiyle ben buna vurdum millet toplandı ayıp neden vurdun falan anlattım olayı şaşırdı hepsi bir hafta sonra falanda nişanlım tuvaletten bana sesleniyor aa ne buldum diye ney dedim muska elinde tuvalete sokmuş tam koşup alcam arkamdan kız arkadaşım bana omzuma dokundu kendime geldim hocaya gittik sabah anlattım tüm hepsini dugundeki kadın muskayi aldiktan sonra takip etsem carpicaklarmis eğer tuvalete gitseydim kendi alemlerine cekiceklermis hoca dedi tek bir yol kaldı ney dedim cinleri oldurcez dedi nasıl olur hocam aman diyim dedim zamanında cin öldüren bir efe varmış bu adam ruhu beliriyomus tamam dedim gittik mezarda ruh bekliyoz olaya bak ya arkamızdan iri yarı biri geldi hoca bana gulumsedi ve adami gösterdi anladım efe bu hoca beni gitti elindeki kağıdı gosterdi adama başladık dağda yurumeye gittik iyice bir ahır içinde keçi dolu ben noluyor hocam dedim hoca sus işareti yaptı bende sustum kimseden tık yok gittik girdik içeri hepsi bana saldırıyor keçilerin efe tuttu hepsinin kafasını kesti hocaya bir kağıt verdi hoca bana gel dedi gittik ateş yaktık keçilerin başını attık oduna ama ilgimi çeken bişey oldu keçilerin kanı siyahtı neyse efe bana bir gül verdi ve bir kağıt verdi birden gitti ordan hocaya ne yazıyor dedim "kaderin bu güldür soldugu zaman yaşarsın" yazıyor dedi yani bunların gitmesi için Gül'ün solması lazım dedi 1hafta sonra gül soldu hocaya gittim kurtuldun hepsi ölmüş dedi birdaha tövbe fal bakmam isterlerse dünya benim olsun okuduysaniz saolun öptüm
140 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. kuzenim anlatmisti. bizim didisinin didisi uzaktan bir akraba varmis. bunun evinde, mutfakla tuvalet yan yanaymis. mutfaga gitmek icin, tuvaletin onunden geciyormussun. neyse bir gun yine aksam yemek yemisler, sofra kaldirilmis... derken, elektrikler kesilmis. elektrikler tekrar geldiginde, kadin ayaginin altinda kan gormus. gidip yikamis. sonra bakmis yine kan var ayaginin altinda. kesik falan mi var acaba diye bakmis, hicbir sey gorememis. neyse tekrar ayagini yikayip, yatmis. gece ruyasina cin girmis. demis ki ''sen benim cocugumu oldurdun, ben de senin cocugunu oldurucem'' meger tuvalet kapisinin onune, toplanan sofra mutfaga goturulurken ekmek kirintilari dusmus. kadin da o kirintilara basmis... o esnada da orda cinler herhalde coluk cocuk yemek yiyorlarmis. napsinlar... kadin kan ter icinde uyanmis, hemen bebeginin besigine kosmus. cocugu mosmor yatarken bulmus... derler ki, cinler lohusa kadinlarla ugrasirlarmis. hatta o yuzden kirk gun, yeni bebekli kadini, ailenin buyukleri pek yalniz birakmazlarmis. tabi icine dogdu da ruyasi ona gore mi sekillendi, yoksa bebegini olmus bulunca delirdi de topu cinlere mi atti bilinmez...
-alıntı-01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılBundan 3-4 yıl önce çocuklarla saklambaç oynuyoduk park yanında top sahası parkın karşısında yol ve bizim ev var evin sağ tarafında tek dikili bir ağaç var onun dibine yattım sayan kişinin uzaklaşmasını bekliyodum derken teyzenin oğlunu beyaz bir arabayla geçerken gördüm merhaba dinçer dedi şşşş oyun oynuyom dedim durmadan bizim evin önüne gitti aradan 20-25 dakika geçti eve gittim giderken o kişinin arabası yoktu eve girince o kişinin gelip gelmediğini sordum yoo gelmedi dedi annem o kişiyi aradım oda yoo bugün İşteydim ne gelmesi dedi peki o arabadaki kim ya da neydi?
20 Yorumla Korkutucu bir aksam bir evde genc bir cocuk ve halasi yasiyormus saat beraber oturoylarmis cocuk sikilmis odasina gitmis bilgisayirini acip oyin oynama baslamis 2 3 saat sonra tv sesi kesilmis bir anda odaya biri girmis cocuk halamdir diyerek takmamis isigi kapatip cikmis o varlik bir sure sonra pc kapanmis cocuk dehsete kapilarak iceri kosmus halasi yatakta horul horul uyuyomus cocuk mutfaktan tabak sesi duymus halasini uyandirmis halasi tv yi sen mi kapattin diye sormus
Korktun mu? Buna benzer bir olay yasadim 😂20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim bir arkadaşım üç harflilerle ilgili hep şaka yapardı derdim uğraşma diye.Birgün ben şehirlerarası yolculuk yapıyordum.O arkadaş farklı şehirdeydi.Ünv okuyordum o sıralar tatile girmiştik.Neyse.Akşam o arkadaşın evine misafir geliyor.O da sıkılıp dışarı çıkıyor akşam 10 gibi.Sokakda geziyordum bi ara sokaktan geçtim diyor.Orda bişey gördüm tekrar kafamı çevirdim bi baktım sen diyor.Gözlerin böyle baygın bakıyordu ne işi var diye bi an afalladım diyor.Üstünde senin kıyafetlerin vardı diyor.Sonra ayaklarına bir baktım topukların tersti nasıl koştum anlatamam,aklımı yitirecektim diyor.Bunu yaşayan bi erkek arkadaşımdı.
37 Yorumla- +1 yıl
pek inandırıcı değil beaa :)
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim doğru bu olay.arkadaşım tedavi gördü
- +1 yıl
hımmm tm :)
Cevap sahibi+1 yılO olaydan sonra böyle garip garip hareketlerde bulunuyordu.Şu sesi duydunuz mu işte şurdan bir şey geçti gördünüz mü gibi sorular soruyordu bize.
- +1 yıl
harbi kırmış kafayı
Cevap sahibi+1 yılsonra düzeldi çok şükür ama biz onu çok uyarıyorduk sürekli üç harflilerle ilgili şakalar falan yapıyordu
Cevap sahibi+1 yılkandırıkçı boş surat :))
+1 yılIşıkları açmadığın için memnun musun?
İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış. Bir gece kizlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmiş.
Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş tabiyatıyla. Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Şimdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış.
Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış:
"Aren't you glad, you didn't turn on the lights?"
(Işıkları açmadığın için memnun musun?)...
Buda iimiş demn buldm ;)47 YorumlaHeeey soran ordamısın yaşiomusun ses ver .s bi yorm yap okdr uğraştm yukrdakini ellrmlen yazdm :(
Film wardı böle aslında adını unuttm bn. Nese okulun hademesi öldürdü die hatırliorm .s
Film iste olur öyle takma bukr herif sapıktı heralde .s
geçenlerde bizim çatıdan tıkırıtılar geliyordu çıktım baktım ışık yok elfeneri ile gittim sonra birden kedi üzerime atladı yapıştı kaldı hayvan üstüme o tırnaklarını çıkaracam diye yarım saat uğraştım çıkmadı babam kedinin kafasını kesti sonra onu pişirip yedik :D
13 Yorumla- +1 yıl
kelle paça yapardınız
Ortalama 8 9 sene onceydi eski evimizdeydik bahceli bir ev neyse iste biz arkadaslarla hergece konusuyorduk iste birbirimize korkunc hikayeler falan anlatirdik anlattigimiz yerde cok karanlik falan filan gece 12 oldu evlere dagildik eve dogru yururken icime bir urperti geldi bahce kapkaranlik ztn neyse ben girdim eve direk yattim uyuyakalmisim falan sonra bi anda gozlerimi actim ben bahceye bakan cam kenarinda uyuyorum iste telefonu elime aldim baktim saat gece yarisiydi sonra bi su icmeye kalkiyim dedim falan sonra kalkarken cama bahcede boyle insan gorunumunde kapkara bir sey bana dogru dik dik bakiyor o anki korkuyla bizimkilere bahcede biri var falan filan diye bagiriom sonra peder cikti bahceye ve baktiginda kimse yoktu bahcede kapi sesi veya herhangi bi seste gelmesi hala bunu yazarken bile korkuom hic unutamadim.
10 Yorumla
+1 yılDaha küçük tüm 5-6 yaşımda yokdum köyümüzdede elektrikler yoktu televizyon desen köyde 1 kişide var gideceğimiz günü belirler ve köy halkı izlerdik asıl konuya gelelim babam TV izlemeye gitti bende evde tek başıma duruyordum annem ile beraber tek katlı evimizin demir kapısı açıktı annem temizlik yapıyordu dışarıda ben WC ye gittim WC dışarıdaydı ve horon sesleri felan gelmeye başladı bende çoçuğum tabi sevinerek gidiyorum o sese doğru kısa boylu adamlar horon teperken gördüm ayakları ters ben görür görmez kaçtım tabiki sonra hoca felan uzun mesele
00 YorumlaBen de bunu annem anlatırken duymuştum bu yazıları görünce de ben de yazayım dedim;
ilk taşındığımız evde bizden önce yaşayan bir kadın varmış, onu bir gün eve girdiklerinde salonun kapısının önünde onu ölü olarak bulmuşlar. annem de burada her gün namaz kılıyormuş anneme bu kadının burada öldüğünü söylememişler annem korkar diye. ezan okunmaya başladığında radyo çalıyorsa kendiliğinden susuyormuş radyo. evin içinde kadının ruhu geziyor diyorlar ben de çok korkuyorum bunu her duyduğumda, ama gerçek olabilir de olmayabilir de bilmiyorum. Annem de bunları öğrenince evden taşınmışız.00 YorumlaTelefon çalar;
5. Sokaktayım
Telefon çalar;
4. Sokaktayım
Telefon çalar;
3. Sokaktayım
Telefon çalar;
2. Sokaktayım
Telefon çalar;
Sizin mahalledeyim
Telefon çalar;
İçeri girdim
Telefon çalar;
Annenin gözünden bileklik kulağından kolye yaptım ve...
BÖÖÖÖHHHHHH
Çocukluğumda bu hikaye ile az korkmadım :D06 Yorumlaİngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış. Bir gece kizlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmiş.
Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş tabiyatıyla. Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Şimdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış.
Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış:
"Aren't you glad, you didn't turn on the lights?"
Küçükken 2 tane kuzenimle halka filmini izliyodum kuzenimin telefonu şarzdaydı elektrikler kesildi ama telefon şarz olmaya devam etti 5 dakika sonra falan geldi elektrik biraz daha geç gelse ciddi ciddi altıma işerdim
00 YorumlaYok ööyle bişey ya kedidir kedi!
:S
Hiç bir şeyden korkmam, cin peri şeytan ama cidden şu Uzaylı mefhumu arada içimi ürpertmiyor değil..
Mel Gibson un İşaretler filmindeki uzaylı baskını gibi bir durumdan tırsarım..00 Yorumla
+1 yılIkiz kuzenlerimin basina gelenler gercekten. Benide korkuttu.
Sabah saatlerinde ranzalarinin ustunden tirnak kesme sesi gibi sesler geliyormuş ama bu ikisinede ayri zamanlarda oluyormus birgun sabah konusurlarken yine ikisininde odada olduğu zaman ayni tirnak kesme sesi duymuşlar ve onlar sustugunda bir sure sonra birden kesilmis gercekten cok korkunc bir olay.01 Yorumla- +1 yıl
Ananı avradını aynısı bende de olmuştu eski evimizdeyken bir gün yine böyle sabah saatleri gibi felandı böyle çıt çıt sanki birisi tırnak kesiyor ama aile bireylerime baktığımda kimse tırnak kesmiyordu sonra tedirgin olmuştum galiba dolaptan felan geliyo diye düşündüm ama ne tv, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi cihazlardan gelmiyordu ve sürekli bu ses olmuyordu arada çıt çıt sesi geliyor arada durup sonra devam ediyordu ailem bu sesi ciddiye almıyordu ama çok korkuyordum özelllikle de yalnız kaldığımda, neyseki yeni taşındığımız evde böyle bir sorunla karşılaşmadım Allaha şükür arkadaşlar sizce neden böyle bir ses var bikeni var mı cinler felan olabilirmi?
+1 yılyaa benim bir arkadaşımın dedesinin babamı şıh mış galiba bir kere ciftliklerine gitmiştik ordan bir dal kopardık o adamda ölmüş birden önümüze çıktı ağaçlarıma zarar vermeyin demişti çok korkmuştum
10 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
sjasklhsadjkhsadiusa
+1 yılSoru edatlarını ayrı yazmayanların peşine düşen bir seri katilin hem korkunç hem ibret verici bir hikayesi var.
21 Yorumla- +1 yıl
"Mu'nun laneti"
Bazıları onu kayıp kıta zannetse de aslında çok daha farklı bir hikayesi vardır.
dınınınını(korku filmi müziği efekti)
Anlatabileceğim gerçek korku hikayeleri yok ama burada anlatılanlar bayağı ürküttü beni. Umarım hepsi gerçek değildir. :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Birgün dışarıda yürürken kafama zopayla vurdular bayıldım uyandığımda evdeydim kafam şişmişti aha bak burası bak bak bööğğğaaaa
Kibrit kutusundaki cesete girmiyorum bile00 Yorumla1-sabah uyurken odanın köşeşinde küçük kız çocuğu görmüştüm ama korkmamıştım, 2-halâ sağ olan büyük babamı aynı zamanda iki farklı yerde görmüştüm bunda baya kokmuştum nedense, artık yanlızlıktan korkan biriyim geçmiş olsun bana
20 Yorumlayaraya tuz basmışsın, yangına benzin dökmüşsun aynen devam et ;)
01 Yorumla
Gizli SoranBenimle kafa bulma kötü olur !
ben senin üye adından bile korktum :(
suratın gerçekten boşsa git burdannn :(01 Yorumla- +1 yıl
yok artık ):
hepsinin sadece hikayeden ibaret olduğu kendine inandırmak zorundasın aynısı banada olmuştu hala geçmedi küçüklüğümden beri duşa girerken felan bişeyler görür gibi olurum
10 YorumlaBu benim annemle teyzemin başına gelmiş. Benim annemlerin eskiden terası varmış annemle teyzem gök yüzüne bakıyorlarmış. Annem gök yüzüde beyaz değişik varlık gibi bir şey görmüş annem tam teyzeme söyleyecekken teyzem o beyaz varlık ne demiş
20 Yorumlanedense korkum ya da urktugum durum yok pek belki de inanmadigimdan
10 Yorumlahem korkuyorsun hem okuyorsun :)
psikolog artık insanlar için rutin, yani kötü hissediyorsan git rahatlarsın10 YorumlaVay efendim ondan sonra niye uyumuyosunuz. o.O
Hikaye sağlam :D01 Yorumla:))
var olmazmı dolu çeşit çeşit cinlisi var perilisi var ruhlusu var şeytanlısı var :D
00 Yorumla
+1 yılşimdi işe yaramaz da sınırötesi yayınlarını araştır
00 Yorumla
+1 yılHayattan yaşanmışlıklar ve korku hikayeleri korkmak isterseniz görünmeyenler serisini okumanızı tavsiye ederim.
xarmelia. blogspot. com. tr/00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFeyzbookta korku hikayeleri grubuna uye ol yazdigindan cok daha iyileri var.
04 Yorumla
Cevap sahibiHikayeler kesmiyorsa korku filmleri izle muska filmini izle
Cevap sahibiFilm daha etkili bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır ya yapmasana bunu yok benım korku hıkayem şimdi bu yazılanların hepsını okuycam mecburen meraktan gecegece:))
anlaşıldı bu gecede ayaktayım.10 YorumlaKardeşim benim çok ilginç bir hikayem var anlatayammi
00 YorumlaAynısı bende var bir süre gece ışık açık uyu, okumazsan zaten bir süre sonra normale dönersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlara Bülent Ersoy ile bir gece geçirme hayali kurdurt.
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbenim ödüm patlar böyle şeylerden ...
05 Yorumla- +1 yıl
Ondan korkuyorum ya meraktan okurum ben sonra gece yusuf yusuf engellenmıoo soru acabaa:))))))))))))))
- +1 yıl
yok ya şaka yaptım ben sana :D
- +1 yıl
ama ben okumamak ıcın dırencem gerçekten korkagım
Korkmuyorum artık öyle şeylerden.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıleminmisin
Turkiyede yaşamak yetmezmi.
00 Yorumla
+1 yılokuma o zaman bu kadar basit
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOkuyalı 3 ay oldu anlamıyorsan tekrar oku
gece gece oldumu bu simdi:D
05 Yorumla- +1 yıl
hadi ama cesaret :)
- +1 yıl
azbuçuk oku korkarsan okumaya devam etmezsin :)
- +1 yıl
peki :)
+1 yılsana bi hikaye anlatırım geberirsin uyuyamazsın :)
02 Yorumla- +1 yıl
biraz fazla uzun kayıt yapmam lazım :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen sevmedim ama beğenen vardır tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKorku hikayesi pek sevmem..
00 Yorumlakorkmadım ki korkmadımki :))
03 Yorumla- +1 yıl
okumadınki :))
- +1 yıl
@BoşSuratlar hahahah 😂😂😂😂
+1 yılGece gece oldumu şimdi beaaaa
01 Yorumla- +1 yıl
teyze.?
Kabus görüp uyananlar var olumm -,-
00 YorumlaOkumam korkuyorum ben :(((((((
05 Yorumla- +1 yıl
azcıın oku ya çokta öyle korkunç değil :)
- +1 yıl
ama bak okumazsan zaman geçmezki :)
- +1 yıl
tımam :)
+1 yılbu hikayeyi okumuştum ama yine tüylerim ürperdi
01 Yorumla- +1 yıl
her zaman tutar bu hikaye :)
+1 yılOkumadım hayır rahat uyumak istiyorum :(
01 Yorumla- +1 yıl
ama bak çokta korkunç değil bi göz at :)
atarlar şimdi
10 YorumlaAmaç ne?
013 Yorumlauzaya astronot göndermek hemi.?
ahdi uç bakalım sen uzaya.
he hee tamam
:)))))))))))))))
öyleymişim.
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. olmazmı ...
00 Yorumla
+1 yılSonra ne oldu?
01 Yorumla- +1 yıl
okyaydın :)
korkmadım
09 Yorumla- +1 yıl
ne güzel :)
- +1 yıl
hee?
- +1 yıl
heee?
- +1 yıl