Kişilik & Karakter Özdemir Asaf: "Boşver yüreğim, gidelim... Değmez... Sevdiğine de, sövdüğüne de..." 🙃💃 Siz en son neye "boşver"diniz? Vildan1903 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 🎤 "Boşvermişim, boşvermişim, boşvermişim dünyayaAğlamak istemiyorsan sen de boşver dünyaya..." 🎶 #Ajdapekkan #1967📷 📹 Görseller alıntıdır..! 🍀 #Vildan1903 🏁 Özdemir Asaf: "Boşver yüreğim, gidelim... Değmez... Sevdiğine de, sövdüğüne de..." 🙃💃 Siz en son neye "boşver"diniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl Bu sıralar her şeyi boşverdim ben saldım gidiyor pek umursamıyorum :)) 1 0 Yorumla
MecnunsuzBirLeylaa Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl İnsanların abuk subuk hallerine boşverdim🥱 hiç uğraşamam artık 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Üzülmeye ve ağlamaya boşver dedim 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl En son eski şirketimden ayrılırken boş ver dedim herşeye. Nasıl olsa yeni bir iş çıkar nasılsa dedim. 1 0 Yorumla
fanti35 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 +1 yıl boş veremiyor insan işte. ozdemir abinin dediği gibi de olmuyor, sen yüreğim gidelim desende söz mü dinliyor. 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. hayata boşverdim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar