çocuğu olan bir dindar anne koronadan korkuyorsa, iiman zayıflığından değildirardında bırakmaktan korktuğu biriler varsaimanı zayıfladığından değildirhayata değer veriyorsa, öbür dünyayı kurtarayım derken bu dünyayı değersizleştirmiyorsaiman zayıflığından değilgeride bıraktıklarını özlemekten korkuyorsaiman zayıflığından değildirinzivaya çekilip, sadece dua etmek, kimseye faydası olmaması yerine, yaşama hala değer verip güzelleştirebileceğine inanıyorsaiman zayıflığı değildir
Hadisi şeriflerde hastalıktan uzak durmak gerektiği geçiyor Eğer bu ortamda insanlara zarar verme potansiyelimiz varsa korkmaliyiz aksi halinde gereksizdir diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çocuğu olan bir dindar anne koronadan korkuyorsa, iiman zayıflığından değildirardında bırakmaktan korktuğu biriler varsaimanı zayıfladığından değildirhayata değer veriyorsa, öbür dünyayı kurtarayım derken bu dünyayı değersizleştirmiyorsaiman zayıflığından değilgeride bıraktıklarını özlemekten korkuyorsaiman zayıflığından değildirinzivaya çekilip, sadece dua etmek, kimseye faydası olmaması yerine, yaşama hala değer verip güzelleştirebileceğine inanıyorsaiman zayıflığı değildir
Hadisi şeriflerde hastalıktan uzak durmak gerektiği geçiyor Eğer bu ortamda insanlara zarar verme potansiyelimiz varsa korkmaliyiz aksi halinde gereksizdir diye düşünüyorum
Dunya resmdn durdu batcak. Durum cok kötu insan tabiki korkar. cok saCma soru
Çok kasma çok korkmaya gerek yok olacağı varsa olur zaten böyle sürekli panik yapıp endişelenen insanlara geliyor
Öyledir. 5 vakit namaz kılıp düzgünce ibadetlerini yapsaydın korkar mıydın. Hayır
Değil mi sofi gurban.
Evet. Namazınızı kılın lütfen rica ediyorum
Konuyu nerden nereye getirdiniz ne kadar cahilce bir durum ne alakası var şimdi
İmmün sistem zayıflığı da olabilir, bilemedim :/
İmmün noluyo iman gibi mi
İman tahtası gibi bir şey yani sternum
Ne alaka ya ölüm her an yanı başımızda zaten
Ne alaka hastalık bu neticede
İmanla alakası olmamalı.
Olabilir sonuçta yaradandan korkarız sadece
De mi reis. Müslüman adama korona morona işlemez. Ehl'i sünnet'e bulaşmaz.
Evet😎😇
Aha ne alaka yazmış kızlar hep hepsi mi dinsiz ya
Başımıza daş yağacak..
Aynen a kaldı
He he imamları yüzünden zatren böyleyiz
Ne alaka be
Ne alaka sjhdjdydud
Ne alaka
Ne alaka olum ya
Evdeyim gerekeni yapıyorum allaha bırakıyorum
her şeyi imana bağlamasanız olmaz zaten
Alakasız
Off ne alaka
Camiiler yeniden açılmalı yoksa gıyamet kopar.
Bak açıldı şu an
hayır
hastalık dan sakının diyor tedbirli olcan tedbir senden taktir allah dan