Yakışıklılığı ve karizmatikliliği hariç. Gözleri siyah olsaydı oradan biraz puan kırdım ama neyse. Sjfgj Her yerde bu adamı görüyorum. Biri bana bu adam hakkında mantıklı bir açıklama yapabilir mi lütfen? Kim bu?
Görseli bir sorudan çaldım Allah affetsin. sldkd üşendim yahuu diğer türlü. Ha bu arada sağdaki heeee. Solu unutun. Sjggb
Thomas Shelby, Peaky Blinders isimli dizinin baş karakteridir. Dizi, Birinci Dünya Savaşı sonrasında Birmingham, İngiltere'de faaliyet gösteren "Peaky Blinders" adlı çeteyi anlatan suç-drama konulu televizyon dizisidir. Cillian Murhpy'nin can verdiği efsane karakter ve Peaky Blinders'daki Shelby ailesinin lideridir.
Thomas Shelby, Peaky Blinders isimli dizinin baş karakteridir. Dizi genel olarak, Cillian Murphy tarafından canlandırılan, Tommy Shelby rolündeki çete lideri ve yeni görevlendirilen bir dedektif arasındaki olayları konu alır.
Ayrıca kaçak at yarışı yapar, yarışa şike sokup daha çok kazanır, uyuşturucu, gasp, adam öldürme, devletle işbirliği yapıp suikast gerçekleştirme gibi kirli işleri de vardır...
Peaky Blinders’te oynayan bir aktör. Dizinin sadece ilk bölümünü izledim. Daha doğrusu izleyemedim adama bakmadan. İnsanı sigaraya başlatır bu... Diyeceklerim bu kadar