Ben bunlara fazla inanmıyorum benim inandığım sadece tek bir şey varsa o da kişinin doğuştan gelen karakteri ve değiştiremediği huyları dır Evet karakter değişmeye bilir ama huyları değişebilir Bence bu insanın kendi elinde olan bir şey değil yani bunu burçlara çok alakası olduğunu zannetmiyorum
İkizlerim vicdanım ve safligimdan dolayı hâlâ fazla değer verdiğim kişiler var samimiyet ve güvenimi gösterdiğim kişiler var sevdiklerim güvendiklerim benimi canımı yaktılar yıktılar güvenimi sarstilar duygularımla oynadılar ama hâlâ aynıyım değişemiyorum bir türlü çok şükür herşeye rağmen iyi niyetimi karakterimi vicdanını kaybetmedim
Koç ile boğa da aynı şey iddia ediliyor ve bu mantıksızlık. Zaten burç inancı italyan kültüründen bize ulaşan en saçma ve en sapkın inanışlardan bir tanesi...
Boğa kolay kolay bağlanmaz.. birşeyler ona ters geliyorsa aşkından ölse bile arkasına dönüp bakmaz.. yoluna devam eder.. tüm tanıdığım boğa burçları da benim gibiydi..
Teşekkür ederim. Ama ben hatalarımı kendim değerlendiririm. Hata olup olmadıklarına kendim karar veririm. Hataysa benim, değilse yine benim. Düzeltmeye gerek görürsem düzeltirim, gerek görmezsem aynı hatayı işlemeye devam ederim.
İkizler burcuyum fazla değer vermek çıktı doğrumu bilmiyorum bazen olabiliyor insanlara değer verince sırtında vuruyor asker arkadaşi olsun okuldan olsun çok darbe yedik