Kişilik & Karakter Burçlar bir bakışıyla neler yapar? Senin burcun hangisi? shango Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Görsele göre sen bir bakışınla ne yapıyorsun? :) Güncellemeler+1 yıl Ben “öldürüyor muşum” :) Burçlar bir bakışıyla neler yapar? Senin burcun hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben şiir yaimziyorumda.Bana yazan görmedim Yani 😅 1 0 Yorumla
cokoko Takip Et Master Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. susturur diyor da bunlar sallama böyle tablolara inanmayın. 1 0 Yorumla
AtomaSentinus Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Ben kimsenin dertlerini unutturamam maalesef ya 1 0 Yorumla
Gelecek_Karanlık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl alırım aklınızı başınızdan ona göre :D 1 0 Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben şiir yazdırırmışım. Kovalar doğru bu arada LoL 1 0 Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Sakinleştirir miyim... Hiç sanmıyorum hdjd 0 0 Yorumla
cilekhane Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Korkutuyormuşum ama öyle olduğum pek sayılmaz 😄 0 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Soru çalmak ayıp değil mi sence 0 0 Yorumla
Neselihatun Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Ikizler 2 3 Yorumla RRomeooo +1 yıl Neselendiriyor mu ikizler 😊😊 Yorumla Neselihatun +1 yıl @RRomeooo ikizler neseli sicakkanlidir zaten Yorumla RRomeooo +1 yıl @Neselihatun hatunun nesesinden belli zaten 😊😊 Yorumla
RRomeooo Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Benim burc yok burda 😊😂😂 0 0 Yorumla
bsbusss Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 477 cevap paylaştı. Aşık edermişimm😃 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aslan 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben şiir yaimziyorumda.
Bana yazan görmedim Yani 😅
susturur diyor da bunlar sallama böyle tablolara inanmayın.
Aşık eder yükselirken de mest edermişim.
Tum dertlerini unutturur🧐😎
selam mest ediyorum yine;)
Ben kimsenin dertlerini unutturamam maalesef ya
Şiir yazdırır, hu hiuu😏
Benimki doğru sanırım 😂😂😂(kova)
alırım aklınızı başınızdan ona göre :D
Aşık ediyormuşum 😁😁
Ben şiir yazdırırmışım. Kovalar doğru bu arada LoL
Sakinleştirir miyim... Hiç sanmıyorum hdjd
Korkutuyormuşum ama öyle olduğum pek sayılmaz 😄
Soru çalmak ayıp değil mi sence
Ikizler