Bir genç kızın hayalleriyle oynamak bu kadar kolay olmamalı... Sizin başınıza böyle bir olay geldi mi?

Arkadaşlar benim 4 yıllık bir iyi bir kötü giden bir ilişkim vardı..ilk zamanlar çok iyi gitmesede daha sonra birbirimizi gerçekten çok sevdik en azından ben öyle olduğuna inanıyordum..(bu arada ayrılıklarımızın hiçbiri kavga yüzünden değildi, bir iyi bir kötü moda girdiği için karşı taraf nedeni buydu) iki ay önce tekrar barıştık ve bu sefer hiç olmadığı kadar iyiydi herşey artık zaten evlilik konuşuyorduk.. birkaç gün önce bana yine eskiden yaptığı gibi olmayacağını söyledi. psikolojisi çok bozukmuş, işinden memnun değilmiş, huzuru yokmuş.. ben neye uğradığımı şaşırdım yani ailemede söylemiştim bu sefer herşeyin daha farklı olduğunu ve tekrar barıştığımızı yani beni bu şekilde bırakabildiğine inanamıyorum.. bir genç kızın hayalleriyle oynamak bu kadar kolay olmamalı.. sizin başınıza böyle bir olay geldimi? yada karşı taraftaki gibi kişi oldunuzmu? nedenleri nelerdi? demekki seni seviyorum dedikleride yalandı diye düşünüyorum seven hiç bırakırmı.. çok üzgünüm inanın sizinle paylaşmak istedim uyku uyuyamıyorum günlerdir...
Bir genç kızın hayalleriyle oynamak bu kadar kolay olmamalı... Sizin başınıza böyle bir olay geldi mi?