Hepinize Merhaba Allah kimseye karakter yoksulluğu vermesin ama olanlar da var malesef Peki sizce hangisi daha kötü İşi Bitince Giden mi Yoksa İşi Düşünce Gelen mi Daha Nefret Edilesidir?Bol köpüklü
İşi bitince giden mi yoksa i̇şi düşünce gelen mi daha nefret edilesidir?
Al birini vur ötekine ıkiside aynıdır. Benim gözümde bu kişiler karekter yoksunudur. Maalesef ki çevremizde bu tip insanlar oldukça fazla ve kendilerini çok iyi saklıyorlar. Çoğu bizim sevgimizi ve iyi niyetimizi kullanarak saklanıyor fakat gün oluyor devran dönüyor onları fark ediyoruz. Onlardan nefret etmiyorum cunku nefret de bir his ve onlara karşı hiç bir hissim yok.
Baktığımız zaman ikisi de aynı duygulara ve kapıya çıkmaktadır. Genel olarak değer verdiğimiz ya da saygı duyduğumuz insanların yersiz ve sebepsiz gidişleri ve hiç ummadığımız anda sırf sadece kendi açılarından işlerini seninle çözmek için dönmeleri çok onur kırıcı bir harekettir. Bu yüzden çevremizde ki insanları seçerken dikkatli olmalıyız. Her insan karakterli değildir, karakter de her insana yakışmaz.
Bana kalırsa ikiside aynı kapıya cıkıyor ayrıca günümüzde ilişkiler menfaat üzerine kurulduğu için pekte yadırgamamak lazım nede olsa sınırlarımızı biz belirliyoruz karaktersizleri sınırlara almıyorum almamak gerektiğini düşünüyorum heleki belli bir yaştan sonra inanın çekilmez oluyorlar.
İkisi de eşit derece de nefret edilesi bence... Ancak günümüzde sadece işi düştüğünde gelen sonra giden binlerce insan var dahası senin merhametini sabrını bu yönde kullanan insanlarda Dünya onlarsız daha güzel olabilir maalesef ama onlarsız bir dünya da yok gibi..