Sizce yalanın bir rengi var mıdır?
Peki sizin toz pembe söylediğiniz yalan neydi? 😊
Peki sizin toz pembe söylediğiniz yalan neydi? 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalanlara bir de renklerle atıfta bulunuruz nedense; halbuki renkler masumdur içeriğinde yalan barındırmazlar. Bir kanser hastasına "yalan adı altında" söylenilenler moral vermekten öte bir şey değildir. Yalanla alakasızdır yani kişi zaten hastalığı bünyesinde hisseder siz onu rahatlatmak adına "ufak yalanlara" başvursanız bunu yalan diye nitelendirseniz bile o "moral içerir" samimiyettir. Anın getirisi yaklaşımdan kaynaklanan söylemlere dökülür.
Yalan kişinin öncelikli kendini kandırması daha sonrasında karşısındaki insanın güvenini zedelemesiyle sonuçlanır. Bir yalan söylenirken neden sonuç ilişkisi kurulmazsa istediğiniz renkle tanımlayın olumsuzluğa sebebiyet veriyorsa hiçbir şekilde affı yoktur. Cici göstermeye çalışmak biraz bencillikten kaynaklanıyor bana kalırsa.
Yalana başvuran kişi öz güvensizliğinden doğan süreçte birtakım gizli kalmasını istediği bilgileri gizliyordur. İstediği kişiliğe hakim değilse yalan onu sürekli besler temel prensibini yalanlar üzerine inşa etmek deniz kumundan ev yapmaya benzer. Bir süre sonra yıkılır yalanınızın altında kalırsınız faturasını ağır ödersiniz. Arkadaş, eş, dost, sevgili, iş, prestij kaybetmenize sebebiyet verir. Yalanı hayat mottosu haline getirmemek lazım, aksi halde karakter bozukluğuna zemin hazırlar.
Yalancı insanlar devamlılık halinde saklanma peşindedir gerçeklerle yüzleşince eninde sonunda bozguna uğrarlar. Kendi ruhsal tatmininizi sağlamak düşüncelerinizde benliğinizi kandırmak adına yalanları tercih etmek uzun sürede insanı yalnızlaştırır.
Tamamen yalansız yaşama felsefesini benimseyip uygulamak isterim yalnız beni engelleyen bir durum var "toplumla beraber etkileşim halindeyim onlarla yaşıyorum." Yani bu şuna benziyor "aşırı zeki bir insansınız lakin çevrenizdekiler cahillerden oluşan güruh, bu durumda siz de onlara evrileceksiniz eninde sonunda. Çünkü bilginizi beyinleri dahiline aşılayamıyorsunuz." Yalancı insanların bulunduğu yerde bir süre sonra istemsizce dürüstlüğün prim yapmadığını hep kaybettiğinizi görecek ve siz de onlardan biri haline geleceksiniz. Namümkündür yani, üzülerek belirtiyorum "yaşamın oturtulmuş bölümünde yalan büyük bir paya sahip."
Ne demiş Sagopa “Yalanların rengi olmaz o senin pembeliğin”
👏
Cevap
9Cevap
Yalanın rengi olsaydı şayet bu renkte yalan olurdu 😀
toz pembe yalanlar hep oldu olmayada devam edecek adi ustunde toz pembe:)
Yalanın rengi ya da boyutu olmaz.. Yalan, yalandır..
Yalanın rengi kahverengi'dir. Sonuçta hepsi aynı bip'in kahverengisi.
Pembesi gitti tozu kaldı
sanalda her türlü yalan mübah
Güzel birine ,çok güzelsin demek
Pembeden hoşlanmam😒
Ne konuda
Her konuda diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar