Herkes herkesi her zaman benimseyemez sonuçta. Kimi zaman uzak durmayı tercih ederiz birilerinden. Peki sizden neden uzak durmak ister insanlar? Burçlar yine boş durmamış ve belli kalıplar sunmuş siz o kalıplara mı dahilsiniz, yoksa sizin nedeniniz farklı mı? Nedir?
Ben her zaman mantıksal yorumlar yaparım ve genelde etrafımdakiler bu kadar mantıksal olmamı sıkıcı bulabiliyorlar çünkü haklıyım ve bunu duymak istemiyorlar. Bir de sürekli kendi hayatımdan örnekler veririm bu da can sıkıcı oluyor sanırım.
Burçlar doğru demis yaa😂 ben kafam sarmadiysa uzak dururum normalde çok konuskanimdir mesela ama sessiz kalırım istemedigim birinin yanında, birazda elektrik meselesi yani
Her önüme gelene mi sıcak kanlı davranayım sanki. Soğuk kanlı ve mesafeli duruyor muşuz peh tuzlayayım da kokmasın. İnsanına göre o mesafeyi kaldırırız tabi. Kova olmakta zor..
Valla bu zamana kadar dıslandıysam bir param olmadıgı için kendi kendimi dıslamak zorunda kalmısımdır yoksa cok kaynak tipim vardır herkesle güzel konusurum
Hiç dislandigim olmamıştır ama mizikci kendini ifade edemeyen patavatsız ve bir anı bir anını tutmayan kişiler dışlanır ergenoslar var bende ergen olabilirim ama yaşamadım
Düşünceleriniz gerçekten itici olduğu zaman ya da insanları durup durduk yere hakir görmekten ya da yüksekten bakmaktan ne denirse artık vs. genelde bunlardan olur