Sonuç böyle çıktı... Ama bu kısa test keskin bir tesbit değildir.
18 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak kısa bir test işte. Hanzoların çoğu mahsus erkeksi her şeye 5 verip feminenlere 0 ı çakmışlar samimi bulmuyorum. Kendilerini kandırırlar
- +1 yıl
Bu maskülenlik feminenlikle mi ilgili de?
- +1 yıl
Bilmiyorum psikyatrım kişilik bozukluğu falan bulmadı bende o yüzden genel ruh hali hakkındaki testler dışında bir şey doldurtmadı.
- +1 yıl
Yahu meraklısına haber ediyorum ben de :D hem hoş psikologlar bunu kiişilik bozukluğu var dediği kişilere uygulamıyorlar, kime uyguluyorlar peki? Mesela bir şirket çalıştırmak istediği bir yöneticisine, çalışanına uygulatıyor ya da evlenmek niyetinde olan çiftler gidip bu testi yaptırabiliyorlar.(Uyumlu bir çift olabilir miyiz diye)
- +1 yıl
Pekala teşekkürler de 566 soruyu cevaplayacak kadar sabırlı bie insan değilim yani 😂
- +1 yıl
Yanında sana yardımcı olacak birisi olmazsa bir kaç saat sürer, ama birisi okuyup sen cevaplarsan 1,5 - 2 saate yakın sürer :) ben bir kere yaptırdım onunda sonucunu bilmiyorum :D ayrıldığım eski karımla Ankara'da gitmiştik bir psikiyatriste, kadında (doktor) eşinize kişilik taraması yapmamız gerek demiş ve bana bu testi yapmışlardı ama sonucunu almaya gitmedim çünkü Ankara'dan döndükten sonra benim ruh hastası karımla papaz olmuştuk o yüzden.
En İyi Cevaplar
+1 yılFazla cinsiyetçi bir test olmuş yalnız.
Aldığım sonuç:
%69 - Erkeksi
%42 - Kadınsı
Tavrım, tarzım, görüntüm her ne kadar "vamp" diyebileceğimiz kadar kadınsı olsa da
beynim tam bir erkek beyni, bu yüzden arkadaşlık edebildiğim tek kadın ırkı: Slavlar16 Yorumla- +1 yıl
Güçlü hırslı sağlam kızsın demek ki 😊 Slav kadınları erkeksi mi oluyormuş be doğrudur
- +1 yıl
Beyinleri erkek gibi çalışıyor, bu anlamda erkeksiler ama
hareketleri, konuşmaları vs. erkeksi değil, özellikle Rusya'da
yani burada biri o leopar parçaları, kırmızı topukluları vb. giydiğinde
Tarlabaşı'ndan mı çıktı diye merak edilecek şekilde giyinen kadınlar var. - +1 yıl
Ruslar da aşırı eril ve cinsiyetçi bir toplum
- +1 yıl
Ruslar tamamen anaerkil bir toplum🤣
Sadece kadınları -dediğim gibi- anaerkilliğin getirdiği bir dominantlıkla erkeksileşmişler ama
bu erkeksilik aslında erkek olmakla, erkek gibi davranmakla vb. ilgili değil; tamamen zihinsel
doğada her varlıkta erkeksi ve kadınsı özellikler bulunur, yaşamsal etkinlikler için bu geçerlidir
bir kadın olarak bir bilgisayar oyunu tasarlarken erkek beynin daha yoğun olarak çalışacaktır
çünkü o oyunu tasarlamanı sağlayacak verilerin çoğunluğu erkek beyninde saklı tutulur ve
bir erkek olarak biriyle oturup pazarlık yapacağında kadın beynin etkin olarak çalışacaktır
çünkü o pazarlığı yapman için gereken iletişim becerilerinin çoğunluğu kadın beynindedir.
İkisini de geliştirmek yaşam için önemli ve birbirini tamamlayıcı olduğundan herkeste böyledir.
Rusların cinsiyetçi olduğunu söylemenin küresel sosyal yapı içinde pek adil değil, diye düşünüyorum.
Slav milletleri anaerkil düzenleriyle bu yapının dengesine ihtiyaç duyduğumuz değerleri sağlıyor.
Uzak doğu milletleri haddinden fazlasıyla ata erkil ve bu aşırılığın zararlarını da görüyorlar, aslında.
Sorun ana erkil ya da ata erkil düzen kurmakla değil; cinsiyetçilikle başlıyor, yoksa ikisi de olabilir.
Cinsiyetçi yaklaşılmadığı sürece kadının baskın olması ya da erkeğin baskın olması sorun değil.
Ruslar pek cinsiyetçi olamaz, karşılarında o şekilde yaklaşabilecekleri bir erkek toplumu yok
tamamen değil ama büyük ölçüde etkisiz bir erkek toplumu olduğundan, tek cinsiyetli toplum gibi...
Batıda ve batıyla Arap kültürünü model alan Orta Asya topraklarında cinsiyetçilik çok daha fazla.
- +1 yıl
Tabii bu konu hakkında bilgisi olan sensin ama ben hep Rusların cinsiyetçi ve homofobik olduğunu duymuştum
- +1 yıl
Homofobik olabilirler belki ama cinsiyetçi olduklarını düşünmüyorum.
+1 yılYine yanıltmadık birbirimizi, bedenim ve beynim tamamen eş zamanlı süper stabilitede çalışıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yüzde yüz be. Hiç mi yani hırslı dan puan kırmıyorsunuz? Samimi değilsiniz bence.
- +1 yıl
Hayatımın ne olduğunu ben biliyorum ve sorulan sorulara olduğunca cevap verdim. Samimiyete inandırmak gibi bir niyetim yok.
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Maskulen
25 Yorumla- +1 yıl
Koydum ya görsele
- +1 yıl
Eksi atan sinirimi bozdu ona ithafen atıyorum https://imgyukle.com/i/Qhrifv
- +1 yıl
Boş ver 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılNoldu şimdi ben top mu oldum ne oldu xD
210 Yorumla- +1 yıl
Hayır anlamadığım şey %14 ve %58' i topladığımızda %100 etmiyor ki
sdagfhjgfd - +1 yıl
Nasıl 14 çıktı maskülen be. Güçlü fikirlerini savunan alayına 0 mı verdin naptın 😂
- +1 yıl
Hayır ya 16 soru ayrı maskülenlikle ilgili 16 soru ayrı feminenlikle ilgili. Sen hiçbi şeye tam puan falan vermemişsin demek ki
- +1 yıl
fikrimi savunmam aga ben , kendi hayatımı kendi fikrimi yaşarım
Niye milleti fikirlerimle manipüle etmeye veya eğitmeye çalışayım kendileri uğraşsın :DD
Güçlü ye de orta verdim :DD - +1 yıl
yapacağınız teste süzme yoğurt ekşiteyim sdfghj
- +1 yıl
Cidden çok garip çıkmış seninki 😂 feminen birisi misin sence
- +1 yıl
Feninenliğin 60 çıkması tam isabet ona lafım yok,
Ama maskülenliğin 35-40 arası çıkması lazımdı kendimi tanıdığım kadarıyla,
İkisinin ayrı yüzdelerde hesaplandığı senaryoda bile,
Güzel testmiş yine feninenliği bildi :DD
ii geceler
https://www.youtube.com/watch?v=Dol10tMdScg&t=1s - +1 yıl
Güçlü, hırslı, analitik, fikirlerini savunan falan hepsine 0 a yakın vermişsin yani başka açıklaması olamaz 😂 ben bile 50 çıkmışım fazla karamsar puan vermişsin bunlara bence neyse iyi geceler 😂
- +1 yıl
güçlü - full katılmıyorum
hırslı - full katılmıyorum
analitik - full katılıyorum
fikirlerini savunan - full katılmıyorum
Sıfırdan kastın full katılmıyorum ise evet bunlara yukarda yazdığım gibi oylar verdim, Ve içtenlikle verdim sıkıntı yok yani onlarda :DD
Ama sıfırdan kastın ortada nötr kalıp sola veya sağa puan vermemekse, bu saydıklarına yukardaki gibi puan verdim - +1 yıl
yav ben niye kafaya takıyosam gece gece internet üzerinden bi' test amaaan bana ne sdfghj
son yazdığıma cevap vermene gerek yok bye byeee ben kaçar uyucam tekrar ii geceler :DD
+1 yılSamimi cevap verdim hepsine ama karakterlilikle feminen maskülen olunması saçma.
15 Yorumla- +1 yıl
Niye 0 çıksın feminenlik öyle saçma bir şey olamaz yani
- +1 yıl
Belki de feminenlik 0 çıkana kadar testi tekrarladırlar :D
- +1 yıl
Hayır tahmin etmesi zor değil hangilerinin feminen olduğu. Çocuk sevgisi hassaslık kıskançlık metanetsizlik karamsarlık falan feminenlik işte
- +1 yıl
Sevgi hassaslık kıskançlık vb şeyler tek bir cinse sabitlenmemeli, insanlar tek bir kalıba oturtulmamalıdır.
- +1 yıl
Toplum öyle standardize ediyor. İster kabul et ister etme.
Ortalama böyle
13 Yorumla- +1 yıl
Evet kör olmuştum bakarken 😂. İyi dengeli
+1 yılKadın haklarını sonuna kadar savunurum ama feminen yönüm bu derece baskın değil
12 Yorumla- +1 yıl
İyi de ortalama çıkmış hatta altında. Yüz üzerinden 44. İkisi ayrı ayrı. Bazı andavallar mahsus her feminen olduğunu bildiği halta direkt 0 vermiş. Kendilerini kandırırlar
- +1 yıl
Feminen ı kadın olmak sanıyor çünkü o salaklar
Gayet tabii..
14 Yorumla- +1 yıl
Dengeli
- +1 yıl
Hayır ya sonuçta puanlama var orda ben bir sürü nötr de dedim. Bu mallar bilerek kadınsı olan şeye direkt 0 yazıp erkeksi şeye 5 veriyorlar. Kendilerini kandırırlar

Buyrun efenim 😊
14 Yorumla- +1 yıl
İyi ideal 😊
- +1 yıl
İkisi ayrı ayrı yüzde yüz üzerinden. Yüzde 200 üzerinden olmuş oluyor
+1 yıl
Şöyle birşey çıktı. :)
11 Yorumla- +1 yıl
İyi ideal. En azından dürüstçe işaretlemişsin.
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belirsiz androjen dedi la bana bu skfjssk
%53e %53 😂😂 nası tutturduysam12 Yorumla- +1 yıl
Aynen nasıl eşit tutturdun 😂

Eğlenceli oldu benim için , teşekkür ederim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Ne demek 😊
Sonuç böyle iyimi kötümü bilemedim
18 Yorumla- +1 yıl
Kısaca hepsine nötrle kötü arası vermişsin 😂 bayağı karamsarsın kesin her şeyden puan kırmışsın
- +1 yıl
Malların çoğu kendini tatmin etmek için erkeksi olduğunu bildiği her halta çat çat tam puan vermiş. Kendilerini kandırsınlar. Erkeksilik yüzde 100 kadınsılık 0 . He ben de yedim.
- +1 yıl
Evet dolaylı yoldan bir durum verilip tepkiniz hangisi olur dahilinde, seçenekler de her soruda belli etmesini engel olması için karıştırılsa ortaya en azından andavalların afallaması için daha başarılı bir test çıkartılabilirdi. Yüzde 92 feminen bile bana fasla geldi çünkü. 0 kadar nötr falan işaretledim bir sürü soruda. Kasıtlı işaretliyor erkekler. Klasik feminenlikten korkan erkeklik taslama meraklısı hanzo tayfa.
- +1 yıl
Mallar öyle sanıyor işte ya üf. Kızlar da bir alem. He eminim yüzde 10 maskülensinizdir. Alayı bendrn daha maskülendir onlar da mahsus güçlü analitik fikirlerini savunan a çat çat 0 1 vermişler.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
6 puanı nereden kırmış bu yamuk test.
12 Yorumla- +1 yıl
Makul. Her halta da yalandan tam puan mı vereceksin
Cevap sahibi+1 yılVerecek.
Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. ms 64 , fm 19
ikisini toplayınca bile 83 ediyor benim %17 im nerede13 Yorumla- +1 yıl
Yalnız ikisi ayrı ayrı yüzde yüz üzerinden
+1 yılSonuç bu... 🙂
12 Yorumla- +1 yıl
İyi dengeli ☺
- +1 yıl
Samimiyetle cevapladım... ☺️
Buda benim ki
14 Yorumla- +1 yıl
Makul. Mahsus işaretlememişsin en azından çoğu gibi
- +1 yıl
Sana mı dedim mahsus işaretlemiş diye? Çoğu mahsus işaretlemiş yorumlara gir bak. Maskülen yüzde 100 feminen 0. Ben de yedim yani
+1 yılNormalde kişiliksiz çıkmam lazımdı mk
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yüzde 0 feminen be. Direkt mi 0 verdin duygysal a sadığa falan
- +1 yıl
Neysem onu verdim bremın
- +1 yıl
Ne biliyim yani kıskançlığa hayalperestliğe bile mi 0 verir insan. Direkt 0 çıkmış
- +1 yıl
Düz adamım biraderim kanıtlamış oldum mk
+1 yıl%78 yeter bu kadar erkeklik 😂😂 ama saçma ya normal insansı şeyleri işaretliyoruz bunun kadınla erkekle ne alakası var
11 Yorumla- +1 yıl
Toplum bunlara hep kadınsılık erkeksilik biçiyor işte. O yüzden.
+1 yıl
Bu kadar
04 Yorumla- +1 yıl
Bence mahsus işaretliyorsunuz ya
- +1 yıl
Mahsus işaretleseydim ikisi de %100 olurdu. Kendim ne isem onu seçtim. İnanmıyorsan yapabileceğim bir şey yok
- +1 yıl
Yüzde 94 e yüzde 0 ne be? Gram mı çocuk sevme duygusallık hayalperestlik kıskançlık yok. Mahsus işaretlemişsin bence.
- +1 yıl
Yahu hasta mısın kadın ben nasıl biriysem onu işaretledim saydıkların duygusallık -1, hayalperestlik 0, kıskançlık 1
+1 yıl%17 maskülen, %28 feminen sjsjdjzjxj ben neyim djdj
12 Yorumla- +1 yıl
Her şeye de düşük vermişsin sen 😂 yüzde 50 bile etmiyorsun kız
- +1 yıl
maalesef :/
yuzde 83 maskülen çıktı, alakayı anlamadım
diğeri de altmışlarda imiş13 Yorumla- +1 yıl
Ya işte aslında puanlama olayını çok yanlış anlayan var mesela güçlü ye gidip de kick box du da değilsen tam puan vermemelisin yani. Ortalama ya da altına vermelisin gibi.
- +1 yıl
Yapılan araştırmalar toplumun dayattığı şeyler bunlar kadınsılık ve erkeksilik olarak.
- Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılIkiside 95 cıktı şaka gibi belirsiz androjen olduğunuzu gösteriyor diye çıktı 😆
14 Yorumla- +1 yıl
Kız hepsine mi evet der insan 😂
- +1 yıl
Hahahah ama hepsi evetti😆😂 1 i hariç
- +1 yıl
Deli ya 😂
- +1 yıl
😂😆 ya zaten tüm sorular aynı gibi hepsi aynı yani
+1 yılBelirsiz-Androjen çıktım ikisi de yüksek çıktı kdkd
05 Yorumla- +1 yıl
Sen de iyi bol keseden atanlardansın demek ki 😂
- +1 yıl
Valla samimi davrandım kskks sonuca şaşırmadım çünkümzaten öyle olduğumun farkındayım ksks
- +1 yıl
İyi de yani mahsus zıt olanları koymuşlar. Hem karamsar a tam hem mutlu ya tam hem metanetsize tam hem hassas a tam hem analitiğe tam hem duygusal a tam nasıl veriyorsunuz neyse.
- +1 yıl
Bdjdn öyle olmuyor o yani aynı şeyin zıttını seçmiyorum neyse jdjd
- +1 yıl
Tamamdır :)
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. %50 maskülen %67 feminen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl%53 Maskülen
%75 Feminen çıktı iyi mi?
:-)12 Yorumla- +1 yıl
İyi iyi 😊
- +1 yıl
İyi o zaman :-)
+1 yılÖhöm :D
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ya? Hassas a duygusal a sadığa direkt 0 mı verdin alayına
- +1 yıl
Olmadığım bir şeye evet diyecek halim yok.
- +1 yıl
O kadar mı yani direkt 0 . Çok ilginç gerçekten
- +1 yıl
Nedir olayı ilginç yapan? Maskülen olmanın neresi sorun?
- +1 yıl
İyi dr ikisi ayrı ayrı yüzde. Sadık, kibar, duygusal, kıskanç, çocuk sevme alayı direkt 0 mı yani? Hiç samimi değilsiniz.
- +1 yıl
Sıfır değil, nötr. Olsa da olur olmasa da şeklinde. Sıfır verdiklerim onlar değil. Bu sonuca varan ben değili ve bence bu bilimsel bile değil.
%100 maskülen %56 feminen çıktı.
04 Yorumla- +1 yıl
Sen de abartmışsın her şeye bol keseden
- +1 yıl
Güçlü tam puan. Smackdown cusun falan herhalde. Analitik tam puan bilim insanısın yani. Samimi değilsiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadarını ben de beklemiyordum 😂
00 Yorumla%72 erkek %36 kadın cıktı :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ideal
+1 yıl78 feminen
22 maskülen çıkıyor niye böyle oldu ki bu inanmayın böyle şeylere01 Yorumla- +1 yıl
Maskülen kırkikiymiş
+1 yılTrujen yok demi linkte kredi kartı şifrelerim patlarsa senden bilirim
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır reklam bir şey çıkmıyor bile
- +1 yıl
Yüzde yüz kız çıktım iyi akşamlar
Maskülen 53 feminen 92 çıktı :)
11 Yorumla%86..
16 Yorumla- +1 yıl
Evet bir de inatla savunuyor. Kendini kandırmaya devam yani. Ben de mahsus erkeksilik düşük çıksın diye çat çat fikirlerini savunan 0 güçlü 0 hırslı 0 , kadınsılık çok çıksın diye kıskançlık tam puan hassaslık tam puan falan. Boş tayfa.
- +1 yıl
Benim de bilmediklerim vardı. Google yardımı ile yaptım. %100 olanlar samimi olamaz kesinlikle! Bu mümkün değil zaten. Kelimelerde yanıltma bile var. Çoğunun anlamını dahi bilmediklerine bahse girerim. Şeytan diyor hepsini yaz şuraya 36 taneydi sanırım
En basit örnek..
Karamsarada ok
Mutluya da ok vermişsin o zaman embesil başka açıklaması yok bunun. - +1 yıl
Aynen öyle. Benim feminenlik tamam 92 çok yüksek çıktı ama Maskülenlik de 10 çıkmadı yani. Genel olarak çok düşük vermedim arasında 39 puan fark var. Burdaki kızlar bildiğin recep ivedikler alayı feminen yüzde 85 Maskülen 15 . Hadi ya.
- +1 yıl
Tşkler. Gerçekler.
+1 yılandrojen çıktık ya la
01 Yorumla- +1 yıl
O da iyi 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yıl75 maskülen , 50 feminen.
00 Yorumla Erkek degilim kadınım
00 Yorumla
+1 yıl70 erkek 59kadın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl%78 maskülen
%64 feminen10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%18maskulen %81feminen
00 Yorumla
+1 yılSaçma şeylerle ilgilenmiyoruz
00 Yorumla
+1 yıl%50 maskülen
%58 feminem00 Yorumla%100 çıktı kral
00 Yorumla
+1 yılCok sacma bir test.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. %94 maskülen
00 Yorumla
+1 yılSapına kadar 😉
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılyüzde 100 :)
00 Yorumla
+1 yılSapına kada
04 Yorumla- +1 yıl
Üfff
- +1 yıl
Noldu 😀
- +1 yıl
2 dk lık test çözmeye eriniyorsunuz.
- +1 yıl
Ne alakası var 😒
Detaylı bilgi