Kişilik & Karakter Bir bilmeceye ne dersiniz. ? Ezgi65 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Eğer bana sahipsen, beni paylaşmak istersin. Beni paylaşırsan, bana sahip değilsindir. Peki, ben neyim? Cevabı saat:13 00 da sizlerle olacak☺️☺️ Bir bilmeceye ne dersiniz. ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Müthişanne Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Sen benim kalbimsin o vakit. Sana sahip olduğumdan seni başkalarıyla da paylaşmak istiyorum sevebildiğimden.. seni paylaştığımda da sana sahip olamıyorum çünkü sevdiğim insana ait oluyorsun.. Cevabı çok merak eyledim şimdi.. benim tahminim bu. 1 4 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Sır. Bilmecenin yanıtı Yorumla Müthişanne +1 yıl Ayh o kadar da heyecanlanmistim ben bildim diye.. neysee😂 Yorumla Ezgi65 +1 yıl bir dahakine. Yine paylaşıcam bilmece. Belki onu bilirsin😂😂 Yorumla Müthişanne +1 yıl Hadi bakalım 😊😂 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl SIRlar Dünyası 1 1 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Evet yanıt sır👍🏼 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl 13:00 da cvbımı vereceğim 😂😂 1 7 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Hadi alayım cvbını😂☺️ Yorumla axish2s +1 yıl vermiyorum cvp sır olarak kalsın 😂😂 Yorumla Ezgi65 +1 yıl 😂 😂 😂 😂 😂 😂 İyiydi bu valla Yorumla axish2s +1 yıl hep böyle bilmece soruyosan takip ederm 😂😂 Yorumla Ezgi65 +1 yıl İlk defa sordum ama artık sorcm hep günde bir defa. Ama takip yok erkk takipçim yok Yorumla axish2s +1 yıl ala ala neden erkeklere ölüm mü diyosun 😂😂 Yorumla Ezgi65 +1 yıl 😂 😂 😂 İstemiyorum anca yorumda. Keyfin bilir. 5 takipçim var onlarda kız her kız değil ama. Yorumla
Jesus_ Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl buna sır demeyen de ne bileyim 1 1 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Evet yanıt sır👍🏼 Yorumla
perakızı Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Sırdı sanırım cevabı 3 1 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Evet. Sır Yorumla
RasƙơƖŋıƙơv Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Duygu mu 1 1 Yorumla Ezgi65 +1 yıl yanıt sır👍🏼 Yorumla
Sosiyalistt Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Cevap : sır 1 2 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Evet. Sır Yorumla Sosiyalistt +1 yıl Ben ne dedim bebeğim Yorumla
libodom34 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Sır :) 1 4 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Evet yanıt sır👍🏼 Yorumla libodom34 +1 yıl heee bildimmm :)) Yorumla Ezgi65 +1 yıl Tebrikler 🎊 Yorumla libodom34 +1 yıl sağol :) Yorumla
sefkatlikol Takip Et Xper 7 Yaş: 117 , eic 41% +1 yıl Yalnızlık mi 1 4 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Hayır yanıt sır.. Yorumla sefkatlikol +1 yıl Yalnızlık da olur bence 😃 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Valla orası sana kalmş artk😂😂 Yorumla sefkatlikol +1 yıl Ahaha tamam ben bu cevabi da doğru sayyorum sjajsj Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok pis merak ettim 1 1 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Sır😂☺️ Yorumla
EndPerfect Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Eştir ona sahipsindir ama onu paylaşmazsın. 0 3 Yorumla Ezgi65 +1 yıl 😂 😂 😂 😂 😂 Hayr. Yanıt. SIR Yorumla EndPerfect +1 yıl Perspektifim farklı demek sizinle :D Yorumla Ezgi65 +1 yıl 😉☺️ Yorumla
BigTigers Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Sen sevgisin 0 4 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Hayır yanır. Sır olacktı Yorumla BigTigers +1 yıl 😅senden sir olmaz Yorumla Ezgi65 +1 yıl 😂 ☺️ Yorumla BigTigers +1 yıl 😉😉 Yorumla
ortadünya Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Aklima bisey geliyorda sôylemeyim 0 15 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Yani aklına geldiğine göre aklın başka yere çalışmştr yine.. Ama öyle bişey değil. Yorumla ortadünya +1 yıl Fesatlasma kız düsundun gibi bisey degil. Yorumla Ezgi65 +1 yıl Söyle o zmn bakalom kim fesatmş Yorumla ortadünya +1 yıl Neden üstüme geliniyor... Sorunun cevabi yalnizlikBenim sôyleyecegim ise genetik frekanstı. Yorumla ortadünya +1 yıl Veee ezgi şokk 🙄😅😅 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Aynı zamanda küstahsın da😂😂neyseki bilemedin. Cevabı saat 13 te Yorumla ortadünya +1 yıl Gıcık 😕😑 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Vee sen mat😂😂😂 Yorumla ortadünya +1 yıl Bence şike var ✌ Yorumla Ezgi65 +1 yıl 😂 😂 😂 😂 Hee para verip cevabı değiştrdim biliyon mu Yorumla ortadünya +1 yıl Senden herşey beklenir 🙄🙄 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Hey Allah ım ya bir de tanıyomş gibi yargılıyo ukala Yorumla ortadünya +1 yıl Yorumun devami hoş bir yere gitmeyecek gibi. İyi günler 👋👋 Yorumla Ezgi65 +1 yıl Çok şükür anladğın bişey oldu. Güle güle git Yorumla ortadünya +1 yıl Çirkeff 😑 Yorumla