Aklıma gelenlevden biriyse hayvanlar sanıvım.. İleride yeterli imkanları sağlayabilivsem engelli bi' hayvana ev sahipliği yapmak istiyovum.. Yani en az bir, artık imkanlarım ne kadav olursa ^-^ Sadece sahiplenmek değil tabi elimden geldiğince dışarıda olanlava da yardım etmek her anlamda.. en azından şu an elimden gelenlevin daha fazlası.. Zaman göstevicek bakalım onlar için ne kadav fazla şey yapabileceğimi ^~^
Tişikkiv idivimmm :) 😳 (Ama öyle de şey edevsen olmaz ama yani.. ayıp ayıp.. şu koca öküzün yüzünü kızavtıyovsun 🙈 kuvbağalığından utann!#@$sdfghj)
hmm.. prensesin öpmesi eşittir = kuvbağanın insana dönüşmesi.. pvenses eşittir = dişi bi' insan o zaman mikemmel mitimitik yetenevimle denklemi çavpanlavına ayıvırsam.. hmm.. insana dönüşecek olan kuvbağa da... Bİ' EVKEK ! Eveeeet ! sdfghj Aslında geçen de evkek olduğunu favk etmiştim ev-kek diyerek ammaaa.. Sadece bi' teori idi.. Şu an doğvulandı! dsfghj SEN Bİ' EVKEK'SİN *-*
--- --- --- Hmm.. hayvanlav dimek.. :// Küçükken bissürüğ olmuştu benimde, sonra en sonunda 10 yaşında falanken, hamstev' ım ellevimde öldü.. -,- sonva zaten bi' daha eve sokmayacağıma yimin ittim *-* sokmadım da :dd
Demek hayvan sahiplenmek :DD (Sanırım üstte yazdığım hikayevden sonva neler diyebileceğimi tahmin etmişsindiv gibi bi' his geldi içime hayvanlavla ilgili sdfghj) (ama öyle değil :dd açıklayabilmem için önce bi' sonvaki sovuyu cevaplamalıyım ^^)
Menim hayallevim.. Yani aslında uzun ama kısa ve öz tutmaya çalışıcam (Yoo gayette uzun tutucam oku len sonuna kadav sdfgh) Şimdi men küçüklüğümden beri hep en ufak yara alışımda bütün duygulardan kaçtım.. hihi.. ve kendimi mantığa, düşüncelere falan filan onlara adadım sdfghj Tabiiğ biv de teknolojik çağın getivdiği '' kolaylıklav '' sayesinde evden çıkmaz oldum.. Sonuçta noldu duygu tarafım eksik kaldığğ.. Hayalim ! Bütün o tadamadığım duyguları tatmak istiyovum :DD
İşte bu yüzden hayvan da sahiplenmek istiyovum, Ovmanda kampta, tüple dalışta, pavaşütle atlama da (gevçi bu sonuncu bivaz abavtı oluyov ama dsfghj) Tabii insanlavla da aram bayağı uzak güven falan.. onlavı da bi' elden geçivmem lazım komple 🙄 yovucu olujak 🙄 Neyse iştem annadın sen ^-^ O yüzden hayvan sahiplenme hayalin ço-hoşmuş, şey.. beğendim (hemde çoh) 🙊 mende yapabilivim, yapmalıyım, yapıjam sdfghj (Tabii hepsi sanıvım bu covona vivüsünden dolayı seneye anca başlav ama olsundu 😤 )
(Kusuva bakma hayallevime mecbuven silah avkadaşı olavak aldım seni bu sefevlik sdfghj Sansüvlenmesi geveken iki adet cephe vardı görüldüğü üzeve :DD)
(Bi' de son bişi vardı, yavın evken kalkmam lazım men o yüzden ad-daya kaçıyovum, size de tatlı rüyalav diliyovum efenim MöööÖÖöÖÖöööÖÖööÖÖöö ^‿^ ) (Men bunu başka soru ile telafi edevim bu seferlik kusura şey etmeyiver sdfghj😁)
Len sdfghj Vallahi bu kadar uzun yazdığımı fark edemedim sdfghj2fr3q€#4£@! (KS 3 taksite bölmek zorunda bıraktığında algıladım yorumun uzunluğunu çok özüv dilevim gece gece menim gibi kuşlavın kafasına zıçan bi' manyahla uğraşmak zorunda bıvaktığım için seni 🙈🙈🙈 ) (bıy bıy ^-^)
Doğruları söylüyovuuum!! 🤗 önce bi' senin sorulava bakıyovum, sonra bi' kendi sovularıma.. ıı sonra halıya manidar bi' bakış atıyovumm.. asdkdskjs ( ay hihihii.. 🙈 çenin yüzün müğğ kızavdıı öküzcük 🙈🙈 sdfjkcjdkd)
Mikimmil mitimik yetenevine hayran ( r nin yevine v yazayım didim ovmadı adkfjdk) kavdımmm.. DİMEK BEN Bİ' EVKEKİİM ^-^ limevenve yanim ev-kek bunu beğendiv sdkfjdk o yüzden sana hanım ovlan dimekten vazgeçtiv.. ihihihi daha güzel bişi buluvum diye umuyovum...^^
---- Hamstev' ın ellevinde mi öldü.. çok kötüv bi' durum.. *-* ben de benzev şeylevi kuşum için yaşamıştım, bidaha hiç bi' hayvana bakmam didim 4-5 sene de bakmadım ammaa senin gibi olamayıp baktım en sonundav.. tekrar bi' kuş besledim sonva da şimcik besledivim ginepigim var iştev.. ^-^ ( fare değillll!!! askdjkdd)
Aaaa dimek bütün duygulavından kaçtın... *-* çoh iyi anladım ama kendimi nasıl ifade edecevimi bivemedim aslında sjdhfk Ama hayallerini kesinlikle ben de çok beğendim.. ^~^ bence de tadamadığın bütün duyguları tadmalısın ve senin bunu çoh iyi yapacağından hiç şüphem yok hehe ^^
Hayvan sahiplenmek istemen de çoh hoş ve mantıklı, ııı ama şey ivet paraşütle atlama biraz şey kaçıyovv.. asdkfjfkf Seni uzunca bi' yol bekliyov sanıvım.. 🙄 ama hayaller için yovulmaya değer hehe Ben de tişikkir idirim sipirmin ^^ yapabilivsin, yapmalısın, yapıcaksınn!! skdjfkddl ( laned olası 😡 neysem geç ovsun güç ovmasın.. -_-)
----
Silah avkadaşı olavak beni seçtiğin için çok minnetavım kesinliklen!!! askdjfkdkdj :DDD ( hiç fotoğrav bırakamadım amma ben de telafi edicemm..^^)
( ii gecelev, tatlı rüyalar chelseavvv.. MöööööÖöÖÖÖööööÖÖÖöööööÖMeeeEEEEEEeeeeeeEeeeÖÖö.. ^-^) ( asıl men biraz geç görüş paylaşmış bulundum sorry.. skdjfk 🥺)
( hiç bişi paylaşmadım bari buna koyam didim hehe) ( biraz kısa tuttum gibim, aynen baya kısa tutmuşum yalnız askjdkdk neysev yine de sen de kusuva bakma başka sorularda görüşmeh üzere.. ^~^)
En İyi Cevaplar