+1 yılajan çok özgür hissettiriyo banyo. hani şarkı söylemeyi dans etmeyi geçtim bazen suyu havaya tutuyom yağmur gibi oluyo o an güzel ulan dışarda yağmur yağarken çıplak ol da göriyim hadi :D sonra suyun geldiği ahizemi denir artık onun adı neyse iki elinin arasına al bir elin ileri diğer elin geri bunu hızlı hızlı yapmayı dene.d şimdi okul nedeniyle memleketimden uzağım memlekette bide küvetteyken gör sen. banyo çok eğlenceli biyer benim için ^^
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
soruya bakarım sorumu diye döner sorana bakarım adammı diye ne demesini bekliyosun milletin?
21 Yorumla
+1 yılbanyo yapıyorum, diş fırçalıyorum, saçımı kurutuyorum, yüz temizliğimi yapıyorum, kremlerimi/toniklerimi sürüyorum, maskelerimi yapıyorum, makyaj yapıyorum, çamaşır atıyorum... bunların hepsi banyoda meydana geliyor
18 Yorumla- +1 yıl
yööö. bunları yapmak için banyoya gidiyorum anlamında didim.
- +1 yıl
la genel yazdım hepsini hergün yapmıyoz herhalde :D
- +1 yıl
yok ben salonda tütsü severim.
- +1 yıl
duygusal tarafım ağır bastığı zamanlar yakarım genelde
Duş ahizesi mi diyorlar ne diyorlarsa artık ondan kendime bakıp bakıp gülüyorum. Arada havasız kalıyorum ve duşakabini aralıyorum hava alıyorum. Sonra şarkılar türküler derken çıkıyorum.
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılbanyoda iken her şeyden önce kitabımı alır müziğimi açar kendi kendime anons yaparım. içinde bulunmuş olduğun banyo sıradan bir banyo değil çünkü içinde sen varsın diye... aynadan çıkan buharları yok ederek kendimi görmeyi isterim... her şeyden önemlisi ve sizlere tavsiyem... her banyodan çıkmadan önce "Kelime-i Şahadet" getiririm...
00 Yorumlacok sacmaa bir soru banyoda ne yapılırsa onu yapıyorum duş alıyorum, yüzümü yıkıyorum makyaj yapıyorum, özel işlerimi yapıyorum.. öyle, temizliyorum banyoyu , kuveti , lavaboyu..
13 Yorumla- +1 yıl
hahah baya guldum iyidi :D
Banyoda : masturbasyon , seks , jılet agda epılasyon , Sıvılce sıkma , Duj banyo, ıseme sıcma burun temızleme , el yıkama , bunlar yapıylıyor. ha bunları yaparken ne tur bı hal ıcınde oldukları sahısların kısılıklerıne ve ruh hallerıne baglıdır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılelime sışıp duvarlara resim çiziyorum
vakitin nasıl geçtiğini anlamıyorum22 Yorumla- +1 yıl
lan ya ahaha :D
Banyoya girdim mi çıkmak bilmiyorum ben. Konser veriyorum, dans ediyorum, su da boşa akıyor tabii o sıra hahah :)
07 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaclarimi sampuanliyorum. Sonra sabunlaniyorum. Sonra yuzume sabun suruyorum. Sonra saclarimi tekrar sampuanliyorum. Sonra sabunlaniyorum. Sonra yuzume tekrar sabun suruyorum. En son sacima krem suruyorum. Cikmadan once gusul abdesti aliyorum.
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1. tekil sahisin simdiki zamaninda cekimlenmis `Sabunlaniyorum` fiilde nerelerime sabun surdugumu anlayamiyorsan, belki de bu soruyu sormamalisin.
Cevap sahibi+1 yılT.C. Ergen Yetistirme ve Topluma Kazandirma Kurumu'nda.
Cevap sahibi+1 yılİşte işerken aynı anda sıçmaya çalışıyorum. Bir yandan da Hogwarts'tan çarptığım cinle dertleşiyorum filan. Annemler görmesin diye eve sakladımdı.
Al tam senin anlayabilecegin tarzda cevap soruna. Onemli olan, mutlu olsun cocuklar.
Cevap sahibi+1 yılKendimi kategorize etmeyi uzun sure once biraktim.
Cevap sahibi+1 yılAva giderken avlanmak ifadesinin ustune senin resmini yapistirip yatiyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılFazla vermis bana zaten. Keske azcik da sana verseymis.
Cevap sahibi+1 yılNe demek :))
şarkı söylüyorum zaten müziksiz duş bile almam önce bornozumu hazırlıyorum bazen mum bile yakıyorum afsgdf gece elektirik giderse diye korkuma :D sonra aynam var kendimle dans ede ede duş alıyorum afsfd böylede manyağım
07 Yorumla
+1 yılSevgilimle yürüyüş yapıyoruz biz banyoda fiskiyede yağmur havası veriyo
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha şapşal :*
+1 yılaleti sabunlayip yikama isi bitince takim cantasina yerlestriyorum
11 Yorumla
+1 yılValla kardeşim ben genel olarak banyoda mangal yapiyorum. mangalı koyuyorum küvete tavuk senin pirzola benim yardırıyorum.
21 Yorumla
+1 yılbanyoda niye vakit geçireyim boşuna.duşumu alır çıkarım.
(soru amacına ulaşamadı )20 Yorumlakonser veriyorum ben dakikada iki pop parçası söylüyorum
015 Yorumla
+1 yılBanyoda nasıl zaman geçirilir ki? "Şu an banyodan bağlanıyorum" dememizi mi bekliyorsun anlamadım ki.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNelerr nelerr.. ne istersem onu yapıyorum. En özgür olunan yer
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılYa.. bak ya. Senin için fesat. Ben rahatlama felan filan diye seyler dedim.. :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgününe göre değişiyor hafta ortasında sıra gecesi yapıyoruz toplanıp
haftasonunda çilingir sofrası :P10 Yorumla
+1 yıl2 sabun 3 sampuan 3 lif durulan cık :D buharlı pek sevmem ortamı
012 Yorumla- +1 yıl
buharlı ortam ya sıkıntı gelıyo bana hemen gırıp cıkmam lazım bayıldıgım bile oldu :D
- +1 yıl
yokk ya 58 kıloyum
- +1 yıl
hahahha olur :D işin garıbı sıcak yıkanmayı sevıyrum :d
- +1 yıl
ben cok dengesızım :d
- +1 yıl
kes be.d
bütün sıkıntılarımı dertlerimi suyla birlikte üstümden atmaya çalışıyorum tıraş oluyorum iyi hissetmeye çalışıyorum keyifli ve uzun vakit geçiriyorum
00 Yorumlasıçıyoruz, sıçarken telde oyun oynuyoruz böyle yani
00 YorumlaBanyoya duş almaya deılde sıçmaya bayılıyorum kanks duşakabinde :) shdhhdd
01 Yorumla
+1 yılhande yenerin şarkısını söylüyom
ya ya ya ya :D :D :D00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılSuyu açıp karşısina gecip izliyorum sonra çişim geliyor. Boyle yani genelde banyoya isemeye giriyorum
00 Yorumla fantazi yapıyom :) ne yapacam ya kişisel temizlik yapıyom
00 YorumlaBen bazen suyu tavana tutuyorum sonra yukardan damlıyorlar çok otantik oluyor :D
00 Yorumlala olum de get allah aşkına milletın mahremınden özelinden sanane * agzımı bozdurdunuz
00 Yorumla
+1 yılSanki klipteymişiz gibi şarrkı söyleyip dans ediyoruz bazen ıslak yere oturup düşünüyoruz bazen zırlıyoruz ruh halimize göre değişiyor
00 Yorumla
+1 yılKötü alışkanlıkları nasıl bırakırız?
Içki
Sigar
31, mast.
Tırnak yeme
Deneyimleriniz varsa anlatın lütfen 😚00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeseleniyorum yıkanıyorum baska ne yapılırki banyoda
01 YorumlaLeğenimin içinde cumartesi şarabımdan küçük yudumlar alarak...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılFilm izliyorum genellikle.
30 Yorumla Harakiri yapıyorum :D
23 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafama su döküyorum banyoda.
01 Yorumla işemeli sıçmalı ayin yapıyoruz
42 Yorumlabanyo adabı diye bişey var. işimi görüp çıkıyorum.
010 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 858 cevap paylaştı. Hayır banyoda 31 çekmiyorum. İyi geceler.
20 Yorumlaüşenmezsem kahve peelingi filan yapıyorum
05 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. duş başlığını monteliyorum
047 Yorumla- +1 yıl
Dostum bir eklermisin rica etsem.
+1 yılgün yapıyoz biz te ellam ya
11 Yorumla
+1 yılAz önce Ankara havası oynuyordum :)))
05 Yorumla- +1 yıl
:) parça güzeldi :) bir de severim Ankara müziklerini :D. Tavsiye ederim :)))
- +1 yıl
İstanbul Tıp Fakültesi
en az 3 çocuk yapıyoruz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRHCP eşliğinde kadehimden bir yudum aliyorum
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok
Gazete okuyorum ben.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce traş oluyorum sonra bakıyorum dalgama :d
00 YorumlaŞarkı dinliyorum :)
09 Yorumlahalay çekiyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöylenmez ayıp :P:D
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayıp ayıp :P
Cevap sahibi+1 yılama ben hep ayıplı şeyler yapıyorum :D:D
Cevap sahibi+1 yılayıpçık ayıpçık şeyler iştee :D ihtiyaç meselesi ;) yani banyo :D
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Balık tutuyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgazete okurum
10 Yorumla
+1 yılAganiginagani ^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfull temizlik kanks
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem