Zamanın bana öğrettiği en değerli şey, kendinden şaşma, kimseyi dinleme, çünkü kimse gerçekten yanında olmaz, elalem konuşur, sen önüne bak, kendin için yaşa, kendini sev, kendine değer ver cümleleri oldu.
Bu hayatta şans faktörünün gerçekten ne kadar önemli olduğunu.. İstediğiniz kadar yakışıklı/guzel olun, birçok yeteneğiniz olsun, efendi olun, iyi olun, hatta maddi durumunuzda iyi olsun fakat hepsini toplayin çarpın bölün çıkarın bazen yinede istediklerinizi alamaz tam kapasite mutlu olamassiniz :) artık buna şanssiz olmakmi dersiniz göze gelmekmi gereksiz yediğiniz ah bedduamı siz karar verin. .
Zengin, fakir, yakışıklı/güzel, çirkin, şişman, fit, aşık, sap... Hiçbir insanın tamamen mutlu olmadığını öğretti. Herkesin yaptığının bir sebebi olduğunu, yapılmış bir kötülüğün arkasında da yardım ve ilgi bekleyen masum bir ruhun olabileceğini öğretti
Şuanda içinde bulunduğumuz durum bizlere çok şey kattı. Dışarıda yürümenin sevdiğimiz insanlarla oturup bir kahve içmenin bile ne kadar kıymetli olduğunu öğrendik. Hayvanları belki de daha iyi anladık. Çoğu hasta insanı empati yaparak belki daha iyi anladık. Hepimize tüm insanlığa bir ders oldu... inşallah çok kayıp olmadan bu zor zamanları en kısa sürede atlatırız.
Kesinlikle. Aslında hep böyleydi fakat biz değerini bilemedik. Doğa bize çok güzel bir ders verdi ben böyle düşünüyorum. İnsanoğluna artık dur demenin vakti geldi diye düşündü sanırım.
Dostun sandigin kimse senin dostun degil. Hayatta kimseye GUVENME
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsanlara güvenmemek.. Klasik gelebilir kulağa ama ciddi anlamda insanlara ne kadar samimi olursanız olun tamamen güvenmeyin. Şüphe güzel bie duygudur.