Bu kadınlıktan ziyade, insan olmanın doğasında olan bir his. İnsan var olduğundan beri kendinden daha iyi pozisyonda olana temkinli yaklaşmıştır. Bu üstünlük günümüzde de kendini fiziksel özellikler, kazanç, meslek gibi konularla gösteriyor maalesef. Dolayısı ile evet insan kıskanır, kendisinden daha iyi olanı hazmedemez, zihninde hemen kıyaslamalara başlar.
Bir bakışları var kadınların. Kendilerinden daha iyisini veya daha garibini gördüklerinde attıkları bakış. Hep yakalıyorum. Hele Türk milletindense öküzün trene baktığı gibi gözünü dikip bakabiliyor. Yetişen hanımların böyle olmamasını umarken eli telefonlu ergenler bile kendini ' öküzün trene baktığı gibi bakma ' modasına kaptırmışlar kendilerini. Sözün özü, fitne besleyebilecek kadar kıskanıyorlar. Bakışlarıyla nazar değdiriyorlar ve belki de haset ediyorlar.
Bizzat en yakın saydığım hemcinsim tarafından tecrübe etmiş olduğum durumdur. Hiç çekilmiyor gerçekten, böyle şeyler çok yorucu kızlar gözünüzü seveyim hayat kıskançlıkla geçmeyecek kadar kısa. Erkek arkadaşımı dahi kıskanmıyorum ben çünkü güven ilişkisi kurulu. Yani öyle triplere falan girmeye ne gerek var. Rahat olun, kendiniz olun.
Bu konuda kadınlar hem cinslerine karşı biraz kıskançlık besliyorlar. Ama her kadın kendince değerli ve özeldir. Hem cinsi ile yarışa girmek yerine kendilerine değer vermelerini tavsiye ederim. ☺️
Ayakkabısını kıskanırım aaa nerden bulmuş diye, rujunu kıskanırım bana o renk gitmiyo diye, saçının buklesini kıskanırım benim saçım bukle tutmuyo diye. Ama kalkıp işi hasetliğe döküp sidik yarışına girerseniz sizin kişiliğinizde bir sorun vardır. Her kadının kendine has ayrı ayrı güzelliği vardır. Kıskanıp taklide girersek hepimiz aynı fabrika çıkışlı görünürüz. Yapmayın çok itici...
Kadınlar arasındaki en yaygın şey bu bence. Her ne kadar çoğu kadın kabul etmese de herkeste bir miktar var bence. Bundandır ki düşünüyorum; erkeklerin arkadaşlık ilişkileri kadınlarınkine oranla daha sağlam ve uzun sürüyor.
Kadınlar hemcinslerini birçok konuda kıskanabilir.
Arkadaşının ; Güzelliğini, Saçlarını, Tarzını, Boyunu ve kilosunu, Sevgilisini, İşini, Evli ve mutlu oluşunu, Hatta ailesiyle olan bağını bile kıskanabilirler.
Çok net söylüyorum kıskanır. Hatta kadınların erkekler için makyaj yaptıgını sanan andaval kaldıysa söyleyim kadınlar erkekker için makyaj yapmaz kadınlar kadınlar için makyaj yapar! 😅
Kıskanmak ne kelime kafayı yerler. Kadınların zaten güzel olmayı isteme amaçlarının karşı cins için değil kendi cinslerini çatlatmak için olduğunu çoğu kişi bilir :D
Kiskancliktan geberir kezbanlar o kadar sahit oldumki xjxbd arkasindan o***pu ka**r diyip duruyolar o kadar şeytansinizki mk gulmekten altima siccam hahahh
Kıskanan insanlar var bence çok saçma hemcinsini kıskanmak ben arkadaşlarımın başarısından gurur duyup sevinen biriyim güzel olunca da öyle nolacak yani
Heralde hele ki bu sitede o kadar ezik kadın ver ki. Geçen serdarortaçın eski karısına şey demiş ti bir kadın serdarbuna nasıl bakmış kız serdardsn daha uzun burnu fındık ağzı kahve sanki serdar bread pit senasıl bakmış kıskanç kızlar.
Ve şu bir gerçektir ki; erkekler kadınların kendileri için makyaj yapıp süslendiğini zanneder. Aslında kadınlar kendi hemcinslerini çatlatmak için bakımlı olurlar
Evet kıskanır ama iyi bir insansa geçer olumsuz duygu geçirmek istemem karşıdakine kimisi sırf kıskandığı için kötü davranıyor o zaman gıcık oluyorum hem cinsime