Uzun zaman olmuş amabu güzel soruya ben de kendi görüşlerimi uzunca yazmak istiyorum. Bana göre hem alfa dogulur, hem de olunur. Freud kişilik gelişimine göre insanların karekter yapıları 6-11 yaşında cesitlenir annemizin sizi nasıl yetiştirdiği babanızın size nasıl özgüven kattığı kadınlara davranma biçiminizi özellikle anneniz tarafından belirleniyor ya da o yaşlarda çevrenizde olan insanlar sizin karekter yapınızı oluşturuyor burdan daha çok olunur denebilir ancak İngiltere de 70 perde yapılan bir araştırmaya göre hırsızlık ve çeşitli suçlardan sicilii olan ikizlerden biri farklı zengin bir ailede yetisse bile yine aynı davranislar tetikleyici boy göstermiş aynı şekilde güçlü genlerden güçlü çocuğun meydana geldiği de bir gercek bu karekterin atadan geldiğine bir işaret lakin iyi bir çocuk iyi bir eğitim doğru kararlarla gayet özgüvenli bir karekter olmakta mümkün çünkü kişilik gelişimi 22 23 e kadar sürüyor çevremde çok örnekleri var bunun çaba gayret sabır ve biraz da kulakları tıkamak gerekli.. Butun bu karekter gelişimi ise insanın ergenliginin bitmesiyle sonuçlanıyor ve 28 29 yaşında tamamen yerine oturuyor anlayacağınız bu yaşlardan sonra alfa olmak çok çok zor.. Benim şahsi fikrim ise %55-60 zamanla alfa olunabilir %40-45 ise alfa doğurur. 🙂
Alfa beta gama der geçerim. İnsan yapısına göre özellikler taşır. Bunun içim bir erkekte alfa özellikler bir arada zor bulunur. Kadın da aynı konumdadır.
Erkegin icindeki sertliği ortaya cikaran ya da onu baskilayip hapseden birlikte oldugu kadinlardir. Bir de dogustan ya da baba figurunun etkisiyle gelen bir karakter vardir. Mesela babası kilibil, edilgen bir erkek bu aile ortamindan sonra kolay kolay alfa bir erkek olamaz.
Alfa nedir tam olarak bana açıklamasını yapabilecek bir allahın kulu var mı acaba ya acayip acayip terimler jasndmx olan barzoya bir lakap taktınız yok şöyle döver yok böyle miker
Açıkça söyleyim o özelliklerden haberdar değilim alfa olmak gibi bir amacım da yok marifet olarak görmüyorum bunu. Partnerim ile uyumlu olursam o bana yeter de artar bile.
Doğulur. Sonradan deneneb herşey sırıtır. Alfa içgüdüsel hareket eder. Takipçide. Bu değişmez bir kuraldır ☺️ bu nedenle bazı alfa görünümlü erkekler zor anlarda ana kuzusu olur ☺️
Bütün kadınlar sorumluluk sahibi, kendinden emin, karizmatik ve iddialı bir erkek hayal eder. Maalesef bu tür adamlar çevrenizde pek yok. Çoğunluğu, kadınların hayal ettiği tarzın tam zıttı gibi davranıyor.
Burdan bütün omegalara selam olsun. Muhtemelen çoğu beta ve omegadan oluşuyor bu sitedekilerin. Bir alfanın kafaya takacak daha önemli sorunları olur her zaman. Burda boş vakit harcamaz.