bazen bir kitap (Reşat nuri-Acımak ) bazen inşaatta çalışan yaşlı amca (iki yıl önce mobilya döşemeye gittiğimiz inşaatta bir adam gördüm yaşlıydı ve onun sırtında ki yük için ağladım) bazen elde edemeyeceğin bir şey için bazen de dünyada sapmış insanların çok oluşu bir kere de peygamber efendimiz hani bir kere ağlıyordu da sahabeler ona niçin ağlıyorsunuz dediklerinde ben kardeşlerimi özledim der ve biz senin yanınızdayız ya diye verilen cevaba karşılık o da ben ilerideki kardeşlerimi özledim diyen peygamber efendimize layık bir kardeş miyim? diye ağlarım bazen de gülecek bir şey olmamasına ağlarım
Beni ağlatacak şeyler varsa küçük bir çocuğun çaresizliği, masum kadın/erkek cinayeti, sokak hayvanlarına yapılan eziyet, tecavüze uğramış erkek/kız çocuklarının yaşadığı psikolojii düşünüp ne haldedir diye kafa yormak ağlatır. Öyle sudan sebep ojem bitti rujum kalmadı gibi şeyler değil.
Öyle de masum dünyada değiliz kirli insanların temiz hayatları mahvedişini gördük 2019 da 2020 de ise salgın virüsle sınanıyoruz. Sonumuz hayrola inşallah...