Sizi ağlatabilecek şeyler nelerdir? Ne olursa ağlarsınız? Bir film veya dizi de üzücü bir sahne olursa ağlar mısınız? Duygusal bir insan mısınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bazen bir kitap (Reşat nuri-Acımak ) bazen inşaatta çalışan yaşlı amca (iki yıl önce mobilya döşemeye gittiğimiz inşaatta bir adam gördüm yaşlıydı ve onun sırtında ki yük için ağladım) bazen elde edemeyeceğin bir şey için bazen de dünyada sapmış insanların çok oluşu bir kere de peygamber efendimiz hani bir kere ağlıyordu da sahabeler ona niçin ağlıyorsunuz dediklerinde ben kardeşlerimi özledim der ve biz senin yanınızdayız ya diye verilen cevaba karşılık o da ben ilerideki kardeşlerimi özledim diyen peygamber efendimize layık bir kardeş miyim? diye ağlarım bazen de gülecek bir şey olmamasına ağlarım
Az kaldi senden
Beni ağlatacak şeyler varsa küçük bir çocuğun çaresizliği, masum kadın/erkek cinayeti, sokak hayvanlarına yapılan eziyet, tecavüze uğramış erkek/kız çocuklarının yaşadığı psikolojii düşünüp ne haldedir diye kafa yormak ağlatır. Öyle sudan sebep ojem bitti rujum kalmadı gibi şeyler değil.
Öyle de masum dünyada değiliz kirli insanların temiz hayatları mahvedişini gördük 2019 da 2020 de ise salgın virüsle sınanıyoruz. Sonumuz hayrola inşallah...
Cevap
30Cevap
Ben ağlamam sanıyordum taaki şu sahneyi izleyene kadar
https://youtu.be/bA9RHzl7yusokadar gaddar be vurdum duymazımki hiç ağlamadım ama şu sahne bitirdi beni
Sağlam filmlerdeki duygusal sahnelerde gizliden ağlarım
Ben duygusal bir insan olduğum için herşeye ağlarım. Bir film dizi bile beni ağlatabilir. Şu aralar da yine ağlıyorum kendimi tutamıyorum.
- Sevdiğim birinin ölmesi
- Ölüm kadar çaresiz bırakan olaylarda ağlayabilirim.
- Hayır, ağlamam.
- Hayır, değilim.
En son "Yukarı Bak" taki Carl'ın eşi Ellie vefat edince ağlamıştım. Kahretsin, yine gözlerim doldu..🥺
Kırgın çiçekleri izleyipte ağlamayan varsa ne bileyim 😂 annemi bile ağlattığı sahneler olmuştu kıyamam ya sjsjsjjsfj
Ben annemden ayrıldığım için çok ağlamışım toprağını avuçlayarak
Beni kimse ağlatamaz
Yani ağladığımı hatırlamıyorum desem yeridir 🤷♂️
Bir dizide üzücü bir sahneye bile ağlarım bu aralar duygusalim
Duygusal hissettiğim herhangi bir şeye ağlarım ama belli etmeden.
Işsiz adam filmine ağlayan tek erkek benim herhalde
Herşey ne zaman ağlayacağım neye ağlayacağım belli değil
yaşadığım olaylarda sindiremediğim şeyler aklıma gelince
Gece yarisi evde kalan son çikolatayı yemek için dolabi açtigimda kardesimin parazit gibi seslenip onu Ben yedim diye ciyaklamasi aglatir beni
Bazen haberlerde bir cocuk görünce saatlerce agliyorum.
Çok duygusal bir insanım hatta Vice-Deniz Kızı 2 şarkısına da ağlamıştım 😕
Araba ya da motosikletime zarar gelirse birey olursa 😓
Teksem ağlarım tabii. Utanılacak bir şey değil tabii ama yalnızken yapılması gereken şeylerden
Karne haftası öğrenciler 😭😭
Her konuda olduğu gibi bunda da dengesizim. Bazen olmadık anlarda gozyasim pıt olur. Bazen de hiç.
Çok çaresiz hissedince ve çok sinirlenince hıncımı alamadığımda ağlıyorum
Haksızlığa karşı duramama masum birinin zarar görmesi zalimin zulmüne durduramazsam bittigim an kendimi yer bitiririm
Aşırı sinirlenirsem ağlıyorum yoksa geçmiyor rahatliyamiyorum çok duygusal biri degilim ama
Üzülürümde ağlama pek olmuyo be. d
fazla yapıp acıtınca hah :) @defnekstzi
Anlamadım?
Kız ile babanın sevgisi
Çok sinirlenirsen veya gururum çok kırılırsa
Hiç ummadığım anlarda ağlayan biriyim.
Ağlayamamda içime atarım
Ruh halime göre değişiyor.
Değilim ama osmanıma bir şey olmasın
Soğan soyarken hep aglarim
Duygu hissedersem çizgi filmde bile ağlarım🤣
Aşk filmi ayrılık zaten duygusalım ağlarım