En önemlisi kendimi biliyorum, iyi ve kötü huylarımı biliyorum.
Senin kendin de beğendiğin en güzel özelliğin nedir?

Benim iyi niyetim merhametim sessizliğim en sevdiğim özelliklerim, insanları dış görüşüne göre yargılamıyorum, düşüncelerini yargılamıyorum her zaman destek oluyorum elimden geldiğince, iyi niyetimi kullanan insanlar var ama bunu sineye çekiyorum alçak gönüllü olmak zorundayım kendimce, kimse hakkında kötü düşünmüyorum, bazen zorluk dahi olsa hayatımda kendimi eğlenceye veriyorum hemen kafa dağıtmak için ve en önemlisi insanların işine karışmıyorum kendimle ilgileniyorum, insanlara değmeden yaşayan bir kaç kişiden biriyim.
Kendi aleyhime adil olabilecek kadar adil olmaya çalışırım. Çok iyimi bilmiyorum ama aklımda olanı, düşündüğümü, uygun bir lisan ile karşımdakine söylemeyi bilirim. Genelde güler yüzlüyüm ve çabuk diyalog kurabilirim. Güzel bakmaya çalışırım, güzel görmeye ve güzel yaşamaya çalışırım.
Çok oldu biliyorum ama kötü yönlerim de bundan daha çok🙂
Kendimle barışık olup insanlarla savaş vermemem. Onları bırakırım kendi hallerine ve an'ı yaşar, detayda ki hoş olmasada bazı saklı faydalarım oluyor insanlara. Ruhum ve bedenimle çırpınıyor işte kendimce. Her ne kadar göklere çıkarmasa da kanatlarımız, olmasada olur diyip vazgeçtiklerim var mesela.
Olmasa da olur 🎵🎶
Çok sabırlıyım ve yufka yürekliyim. Ancak taştığım an Allah o kişiyi benim şerrimden korusun, yufka gibi açtığım o yüreğim kol böreği olarak girebilir. :))
Cevap
79Cevap
sevdiğim insanlar için gerekirse canımı ortaya koyarım onlar için yasamak benim için guru verici yaşam kaynağı ;fakat benim için zararlı olacağını düşündüğüm zehirli insanlar için kendimden ödün vermem onlara tavrımı gösterir yanlarında iken kişiliğimi saklarım kendimi anlatıp onlara zaafimi belli etmem ;bu iki insan çeşidini de birbirinden kalben yakın olup uzak olmakla anlarim
Sokak hayvanlarını severim ama onlara hem iyilik hemde kötülük anlamında yaptıklarımızı sevmem...
Ama insan olan insanı, doğayı (otu çöpü kuşu kedisi tırtılı hepsini), çocukları çok severim... Saygısızlığı affetmem, hamile hem cinsine dolmuşta yer vermeyen lolitayı g. t etmişliğim vardır. Haksızlığa gelemem haklıysam da kralını tanımam...
Aceleci değilim. Bu huyumu seviyorum. Bir iş yapılacaksa son dakikaya bırakıyorum. Bu daha daha fazla hız ve daha fazla dikkat gerektiriyor. Son dakikaya bırakmak, sorunlara da yol açabilir ama insan kendini biliyorsa sorun ortadan kalkar. Örneğin 1 saatlik işi herkes 1 saatte yapmaya çalışırken, 50 dakika yatıp son 10 dakikada tamamlamak oldukça keyifli ve aşırı adrenalin dolu oluyor. 🙂
Bende sokak hayvanlarına karşı aşırı merhametleyim, keşke imkanım olsa da hepsini eve alabilsem kışın üşümeseler yazın sıcaktan bunalmasalar diyorum. Arabamda mama taşıyorum bir sokak hayvanı gördüğümde durup mama veriyorum. Kışın karda buzda akşamları çıkıp saatlerce dolaşıp kediler aradığım ve bulduğum kedilere mama vermişliklerim var.
Merhametliyim sokak hayvanlarını özellikle kedileri cok severim beslerim onları elimden geldiğince
Vicdanım ve merhametim. Hem en iyi yönüm hemde insanlar açısından en zayıf noktam.
Beni mi tarif ediyosın sen 😊
Dervişin biri dededen karşıya geçmeye çalışan bir akrebe yardım etmek için elini uzatıp onu tutmuş akrep akrepliğini yapacakya sokuvermiş hemen.
Derviş tekrar denemiş akrep yine sokmuş derviş tekrar denemiş akrep yine sokmuş.
Olaya şahit olan insanlar be derviş sana zarar veren akrebe niye iyilik edicem diye uğraşıyosun diye sorunca
O akrepliğinden vazgeçmiyorsa ben niye dervişliğimden vazgeçeyim demiş.
Sokak Hayvanlarını Sevmem, Toplu tasıma kullanmıyorum kendi arabalarım var. İnsanları mutlu etmeye karsıyım cunku qötü bası ayrı oynuyor sonra. Pek merhametli degilim. Son derecede kıskanc ve sahiplenme duygusuna sahibim. Ser veririm Sır vermem. Anlasılması zor bir insanım. Kin ve nefret besleme yapısında biriyim. Sert ve agresif biriyim. Hic kimsenin bana yanlıs yapma ihanet etme arkamdan iş cevirme hakkı 1 Kez dahi yoktur. Biter benim icin. Böyle bir Ademogluyum işte.
bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum yani kendimle ilgili bir güzelleme yaparsam seytan hemen nefsime oradan dokunacak bir satşmaya hazır bekliyor gibi geliyor gzel huylar dilerim rabbimden kendime ama bunu ben değil diger insanlar görsün
Benimde herhalde sokak hayvanlarina kiyamamis olmamdir. markete gittigimde disarida bekleyen bir kedi kopek varsa sal sosis alip veririm zaten mahallenin kedilerine bakiyorum:))
kuaşadası sitelerdeyim, kedi ve köpekler için Belediye ye yazdım, konuyu ele alacaklarını yazdılar, 15 gün hala ellerine bir türlü bir iki torba yem alamadılar
Merhametli ve sevgi dolu oluşum. İnsanlar bunu pek hak etmiyor ama ben hak edene, hak ettiğini verme taraftarıyım.
Huzurevleri yetimhaneler ve çocuk yetiştirme yurtlarına arkadaşlarla kimi zaman eşya kimi zaman yiyecek kimi zaman oyuncak alıp onları sevindiririz.
vicdanlı oluşum sanırım , kimse ile küs kalamam , bir sıkıntı varsa en fazla 10 dk sürer 11. dakika orta yolu bulurum
Sabırlıyım. Hiç bir zaman zorluk karşısında viyyaklamadım
Yardim sever, pozitif enerji ve daima neşe gülü gülümse 😇👏
İnsanları pek sevmem saygı duyduğum kişi sayısı azdır
Kendimi övmeyin sevmiyorum. Bunu yazarken bile utandım açıkçası.
İnsanları mutlu etmeyi çok seviyorum duygusal biriym ve kimseye kötü asla davranamam
Sağlığımı önemsiyor olmam 🤭
Çok sabırlı ve merhametliyim. Göründüģümden daha inceyim. Dostlarıma karşı vefalıyım. Onların hüznüyle hüzünlenir, mutluluğuyla mutlu olurum. Sevgimi göstermekten çekinmem. Ama öfkemi tutarım.
Yardımseverliğim sanırım insan hayvan fark etmez benim için, biz bu dünyada hep beraber yaşıyoruz hepimizin zamanla birbirimize ihtiyacı olacak bir gün...
ayy o kadar varki hangi birini söyleyim bilemedimki😂😂 en iyisi sadık olduğumu söyleyim
Sevdiğim zaman tam severim
Elimden geldiğince mutlu etmek için herşeyi yaparım
Anlayışlı bir yapım var
Merhametli bir yapım var
Aynen şu
En iyi özelliğim en iyisi olduğumu düşünmemek.
Kötülük yapmıyor olmam zjsj
Bu huyumu sevmesemde sanırım fazla iyi niyetli ve merhametliyim
Herkese maddi manevi yardım etmeye çalışırım iyi kalpliyim
bütün kötü düşüncelerim bir gülümsemeyle yerle bir oluyor , seviyorum bunu
Karşı tarafı hemen yargılamam bazı yanlışlarda sesimi çıkarmam sonra kendi anlasın diye
Gerçekten zor durumda olan ihtiyaç sahiplerini bulup onlara bir nebze olsun yardımda bulunup sevindirmek
yok cidden yok ben kötü olarak dünyaya gelmişim😈👹👿👺👽👽👺👿👹😈
Bana güvenen kimseyi yarı yolda bırakmam, bu özellik çoğu insanda yoktur,
İyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir... anlayışına sahibim..
patavatsızlığım, merhametim, haksızlığa gelememem, iyi niyetli olmam
İnsanlara karsı çok naif olmam kesinlikle kıranıyorumm
Herkesin derdine düşüp çare olmaya çalışmak. Bu güzel gibi olsada zamanla kullanıldığını hissetmek insani üzüyor ve ister istemez farklı bir kişiliğe itiyor.
estagfurullah, estagfurullah, estagfrullah:)
Sayılmaz onun güzel huyları ancak yaşanır 😇
@Day_Family estagfurullah:)
Güzel sevmek merhamet vicdan
hayvanseverlik
merhamet
dostluk kavramı
Beni ben yapan huylar.
Merhamet, şefkat, cömertliğim...
Merhamet damarimi kaybetmeme az kaldı...
Vicdanlı ve merhametli olmam 🌸
Asil ve gururlu bir insanım 🌺
Herkese karşı vicdanlı ve merhametli olmam
Anlayışım ve sabrımı seviyorum.
Tembellik tabiki çok güzel herşeye bir bahanen oluyor
Sevecen samimi espirili biri olmam ha bide yalandan nefret ediyorum
Merhamet, kindar olamayışım.
Vicdanlı bir insan olduğumu düşünüyorum.
Güzel bir huyum yok sadece kötü biri değilim.
Her insana deger veririm
Arkadaşlarıma bile sadık oluşum
Vicdanlı merhametli olmam ❤️
Haketmiş olsa bile birine kötü davranınca kendimi kötü hissediyorum
Herkese karşı merhametli olmam
merhametim..
çocuklara ve sokak hayvanlarına..
iyi niyetimdir. hepte bu yüzden kaybetmisimdir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?