Kişilik & Karakter Senin bağımlılığın nedir? Vestat Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hepimizin olumsuz duygulardan kaçmak için koşar adım sığındığı bir şeyler vardır. Müzik, kitap, film, diziler, küçük hobilerimiz. Benimki sanırım alkol ve kitap. Seninki ne? Senin bağımlılığın nedir? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
emre35_5 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl Bir diziye başladın mı ölümüne izliyorum. Chernobyli bir günde izlemiştim. En sonunda gözüm kanlanmıştı. Ne kadar saçma bir bağımlılıktır. 1 0 Yorumla
_jfjsjf_ Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alkol ve kitap. Bunlar olmazsa bende bir hiçim sanırım. 1 3 Yorumla Donatello224 +1 yıl Alkol mu? :) Yorumla Vestat +1 yıl +1'ini bırakıyorum şuraya. Yorumla _jfjsjf_ +1 yıl Tenkss Yorumla
Yoğunbakım Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Resim yapmak. mutlu oluyorum. 1 1 Yorumla Vestat +1 yıl Bende severim, ama çok eski hobilerimden Yorumla
gizemliçocukx_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 47% +1 yıl Matematik sorusu çözmek ve kitap okumak 1 0 Yorumla
huysuzhatunq Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Sigara ve müzik 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar