+1 yılyeşil gözlü insanlar umursamaz, zalim, gaddar ve acımasız olurlar. karşısındakini fazla önemsemez. kendilerini beğenirler.iğneleyici bir üslubu vardır ki bu esprilerine de yansır. alaycıdır. insanlarla arası iyidir cana yakındır hemen dostluk kurar ama yeşil gözlü insanlar fedakar değildir başkası için keyfini bozmaz kendinden ödün vermez. hepsi kıçım kaynaklıdır tamamen uydurmadır. sadece bende böyle bir intiba bırakırlar nedense.. ha görünüşü soruyorsan? bir mavi göz değil
23 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında bir avantajı yok gözümde.Lakin renkli göz insanlar özellikle Türk milleti tarafından ilgi odağı olur.Ender rastlanır çünkü.Bu nedenden dolayı da ayrıcalık taşırlar. Göz renginin karakteri belirleyeceği kanısına da katiyen inanmıyorum lan saçmalığın daniskası.
20 Yorumla
bır defa renklıyız, farklıyız.. ayrı bır enerjımız var gırdıgımız ortamda bellı oluyoruz, her yesıl gozlunun aynı karakterde oldugunu hıc dusunmuyorum, ıyımızde var kotumuzde. benım bakışım sadece somut olan soyutluk karakterle bellı olur, ayrıca bıze laf edenler ılk fırsatda ya lens takar ya da koluna yesıl gozlu bırını..bulursa!!!
1512 Yorumla- +1 yıl
pigmentlerin değişmedi ve öyle kaldın
- +1 yıl
Siyaha yakın göz rengi olan beyaz tenli de olsun üstüne tanımam, mavi, yeşil bırakın :D , Haa ela başka çift renk sonuçta o özel işte :D
- +1 yıl
araba motoru kahverengi :D :D
- +1 yıl
Birak simdi abi.renkliyiz farkliyiz ayaklarini.ben kahverengi ve siyah goz uatune tanimam.sende çıtayi cok yüksek tutma derim:)
- +1 yıl
@BokatasatmasıcraR aynen canım bende kara gözün üstüne tanımam biz erkekten anlıyoruz bence :D
Bu arada beni tanıdın umarım? :)
Yeşil gözlülerin Avrupai gözükmeleri sebebiyle siyah gözlüleri keko kontenjanına ittiğini düşünüyorum. Yeşilli geldi mi kimseler kara kaşlı kara gözlü esmer yağızlara bakmaz. Yeşilli Avrupa görmüştür, sosyallik akıyordur derler falan. Muasır medeniyet seviyesi gözle oluyor, şekilciyizdir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılYeşil gözlüyüm, buna yakıştırdığım anlam., doğanın rengi.canlı bir renk, manevi olarakta filimlerde görebiliyoruz.cami minare ışıklarındada kullanılıyor.
Unutmamak gerekiyor. ( Rabimiz insanın güzelliğine dğil ) KALBİNE BAKAR.yani, esas imanına niyetine ve kulluğuna ne derece dikkat ettiğine.20 Yorumla Yeşil gözlüyüm. Ama karakterin gözlerle alakalı olduğunu ilk kez sizden duyuyorum. Ben de güçlü bir insan olduğumu, merhametli bir insan olduğumu, hak edene hakkını verebilen bir insan olduğumu düşünüyorum.
Ama bunların yeşil gözle ne derece bağlantısı var bilemiyorum.20 Yorumlayeşil ve mavi gözlüler güvenilir olmaz diye duymuştum bende ve aslında yeşil ve mavi renkte olması aslında bir göz hastalığı imiş.genel olarak güzel beğenirim ama her renk tonu ve her insanın gözü güzel olmuyor.göz şeklinin, saç ve teninin renginin büyük rolü var vede bakışların tabiki :)
02 Yorumlaçoğu çirkin oluyor gozlerınden dolayı da ınsanların onlara hayran kaldığını dusunuyorlar aılemın bı kısmı yesıl gozlu hele bı de muhacır olunca hafıf zeka gerılığıde oluyor durum kotu yanı bro ıstısnalar var tabi ama bu konuyu acıp haberturk lınkını paylaşttığına gore o ıstısnaya dahıl değilsin
00 YorumlaGıcık oluyorum açıkcası anam yeşil gözlü babam yeşil gözlü ben neden kahverengi gözlüyüm biri açıklasın lütfen.en az 1000 kere duymuşumdur " aaa hiç benzememiş size kime benzedi bu böyle " gına geldi artık teyzelere sesleniyorum hayattan bezdirdiniz bee
02 Yorumla- +1 yıl
Yeşil gözlü biriyle başka yeşil gözlü birinin kahverengi gözlü çocuğu olamaz yeşil göz çekinik bir gendir yani renkli gözlü olan birinde baskın olan kahverengi renk geni bulunamaz bu yüzden asla renkli gözlü olmayan çocukları olamaz evlatlık olma ihtimalini bir araştır derim ben
- +1 yıl
@Tıplıyımtıplısınız hayır Göz renginde olabiliyor böyle durumlar. Gözdeki çekinik baskın genler diğerleri gibi değil diye biliyorum. Yani yeşil de olsa DNA sında kahverengi bulunabiliyor. Ki benim babaannem de kahve gözlü
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyeşil gözlüler en fazla kin tutan, hırslı duygularını yoğun yaşayan insanlar olurmuş. akrep burçlarının da pek çoğu yeşil gözlü diye duymuştum bence doğruluk payı var :D
11 Yorumla- +1 yıl
olabilir.d
Yeşil göz erkeklerde çok güzel oluyo bayanlardada mavi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla çok çirkin bir göz rengi. Sadece yeşil değil tüm renkli gözler öyle oluyor. Cin gibi bakıyorsunuz çok korkunç. Hele ki karanlıkta yeşil göz korku filmini aratmıyor diyebilirim. Ayrıca göz rengiyle karakterin ilgisi bile yok. İstatistik kahverengi gözlü insanların uysal olduğunu söylüyor. Zaten dünyanın %90'ı kahverengi gözlü. Mübarek dünyanın halini görüyorsunuz.
03 Yorumla- +1 yıl
karakter demek yani huyları insanlara davranış şekilleri filan.d
Cevap sahibi+1 yılbakma bana yeşil gözlerinle kurban oldugum bakma korkuyorumm :D
- +1 yıl
:D hey allahım :D
+1 yılyeşil göz ne bileyim kişinin süsü püsü aynı zamanda, aksesuarı, makyajı gibi geliyo. :)))) öyle özel ve güzel bence. :))
20 Yorumla
+1 yılya renkli gözlü insanlara özendiğim doğrudur, ama yani dış görünüş olarak biraz sinsi duruyorlar bide sarışınsa tamam yani :) Ama dış görünüş olarak yani herkesin karakteri farklı tabi..
01 Yorumla- 1 yıl
Bende yeşil gözlüyüm öyle durmak için değil de saçımı da sarıya boyattım öyle duruyorum gibi geliyo arada
+1 yılGözünde pigment eksikliği olduğu olması gereken gözün o olmadığını düşünürüm... Benim ki öyle olmadığı için :) :) Ama gerçekten böyle bir anormallik bu kadar mı güzel olur :)
00 Yorumla
+1 yılbana daha çok yeşil gözlü olduklarını düşündürüyo :D ne biçim soru bu saçma kahverengi gözlü nasılsa yeşil gözlüye tavrm öylee saçma bir soru sormuşsun bizden 1 kilo hıyar kazandınız :D
00 Yorumlauykudan yeni uyanınca attıkları o bakış var ya o mahmur hali kedi gibi
22 Yorumla
+1 yılgöz rengi ile karakterin ne alakası var? ama yeşil gözlü erkekleri çekici bulurum bence en güzel göz rengi :)
10 YorumlaYeşil gözlü insanların gözlerinde boğulmak isterim
O mavi miydi yoksa?
Espri yapmayı bırakalım yeşil göz baya iyidir.10 Yorumla
+1 yılkumral ve açık yeşil gözlüyüm iyi yani göz şeklimde çekik kirğiklerimde uzun herkes yakıştırır.. beğenir gözümü
11 Yorumla
+1 yılNe kadar koyu, o kadar iyi. Yeşil sevmem. Ela şu sıralar hoşuma gitmiyor değil ama.
10 Yorumla
+1 yılKumral yesil ya da esmer yesil olsun +1000 ondedir :)
12 Yorumla- +1 yıl
hay maşallah :D
- 1 yıl
Saçımın rengi kumral, gözümün rengi yeşil, ten rengim esmer bende hepsi var
bir renkli gözlü olarak çabuk kanıyoruz derim , en büyük kusurumuz bu sanırım hemen aldanmak..
21 YorumlaYeşil gözlü sarışın bir hatunla Maldivlerde tatil yapmak aklıma ilk gelen
21 Yorumla- +1 yıl
.d güzeldi
+1 yılRenkli gözlü erkek sevmem erkek dediğin esmer kara kaş kara göz ve iri yapılı olmalı :))
03 Yorumla- +1 yıl
sen at tarif etmissin :)
- +1 yıl
@Meramlıbay45 helal len :D
- +1 yıl
Yani sonuçta benim yanıma da öyle biri yakışır :))
Kişilik tipi araştırması değil kardeşim bu sen yanlış anlamışsın. Renkli gözlülerin insanlar üzerinde nasıl bir etki bıraktığı araştırılmış.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeşil gözlü insan diye düşünürüm ne düşünmemi bekliyorsun?
Göz renklerini çimenlerden almış,
Hayata rengarenk bakan,
Cıvıl cıvıl gibi saçma sapan şeyler mi düşünmem gerek?00 YorumlaSinsiii, fesaaaat, fenaaaa, uyuzzzz:D diye düsünürüm saka saka tipe göre hoşsa gözleride hoşmuş derim :) ama karakter olarak gözlere mana vurmam.
00 Yorumla
+1 yılDünyada az bulunan göz rengine sahip oldukları gibi, dünyada az bulunan karakter sahibi olabilirler. Ama olmayabilirler de.
00 YorumlaBAna kalırsa renkli gözlü olmak bir gösterge değil.. gözleri güzel olmak bir gösterge.. o yeşil o bakışı tamamlayabiliyorsa olay tamamdır. ama baygın bir bakşıa ne renk seçersen seç. o enerjiyi alamazsın.
00 YorumlaNe alakası var? ha kahverengi ha yeşil. Hiç kimsenin kişiliğini fiziksel özelliklerine göre yargılamam.
10 Yorumlaben mavi gözlüyüm nazarım çabuk deger bide tabi toplumda biraz fazla dikkat çekiyosun
10 YorumlaYesil gozluyum butun cevrem imrenerek bkiyo hatta o kdar baktilar artk uzagi goremiyom :)
11 YorumlaSinirimi bozuyorlar..
Ne bakıyosun lan kurt gibi diyesim geliyor..10 YorumlaGörünüş olarak belki bir etkisi olabilir ama güçlülükle kişikle ne alakası var anlamadım. saçma bir soru
00 YorumlaBen yeşil gözlüyüm ve yeşil göz candır herkese nasip olmaz :)
20 Yorumla
+1 yılKendimi dışarda tutarak kızları özellikle çok sinsi geliyo :D :D
10 Yorumlarenkli gözlüler genelde boş bakarlar çok anlamlı bakışları yoktur. "Genelde"
00 Yorumla
+1 yılyeşil gözlü olduğunu düşünürüm daha ne düşüneyim yahu -,-
01 Yorumla- +1 yıl
asdşkjfaşkalfdsja :D
+1 yılRenkli göz pigment eksikliğinden kaynaklanır. Konuyu nereye getirmişsiniz mk. Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın.
10 Yorumla
+1 yılYüzü, karakteri ve kişiliğini görmeden birşey düşündürmesi oldukça zor.
00 Yorumla
+1 yılyeşil göz bişey düşündürmez de senin bu soruyu sorman salak olduğunu düşündürdü:D
12 Yorumla- +1 yıl
Cok zekisin keşke ölsen :P
- +1 yıl
ölücem zaten acele etme:D
+1 yılben hep yeşil gözlü insan gördüğümde aklıma kedi geliyor nedense.
10 YorumlaKeşke babama çekseymişim yeşil gözlü olsaymışım diyorum bazen :)
01 Yorumla- +1 yıl
:))))
sinsilik falan sezilebilirim ama işin garibi benimkide renkli baya baya :D halbuki çok iyi insanmdr :D d
20 YorumlaGozle ne alakasi var. Goze gore karakter mi olur hic :)
00 Yorumla
+1 yılbizim burada gözleri yeşil olanlara yavşak diyorlar :D ama hep öyle çıkıyor yeşil gözlüler harbiden :D
00 YorumlaErkek arkadasim. Aman bakmasin eriyip bitiyorum hayvana :D
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha :D
+1 yılYeşil gözlüler olarak birlik olmamız gerekmekteymiş ben bu cevaplardan tırstım *mk
00 Yorumla
+1 yılkız arkadaşım yeşil gözle gözlerine uzun süre bakamıyorum mesela çok derin bakıyor
01 Yorumla- +1 yıl
gözlü olucak o :D
- Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılÇok alışık olduğum bir durum üstünde düşünmüyorum
00 Yorumla abi neyin kafasını yaşıyosun sen bence fazla önemsiyosun göz rengini
10 Yorumlarenkli gözlü olmak aslında bir dna noksanlığıdır yani hastalık olarak isim bulur sağlık literatüründe
10 Yorumla
+1 yılTüm bunların gözle ne alakası var şimdi :) bana kahve gözlü olduğumu düşündürüyor sonra moralim bozuluyor
00 YorumlaDış görünüş olarak daha belirginler sayıları nadir olduğundan fark ediliyorlar ama karakter olarak bişey diyemiycem
00 Yorumla
+1 yılYeşil gözlü olmam bir ayrıcalık ya da farklılık değil.
Sıradan , basit bi' durum.10 YorumlaBnmde yeşil hani bir farkım yok ama büyük takımlarda futbolcuydum şimdi izmirde top koşturuyorum belki ondan dolayı biraz havalı ve özgüvenli olabilirim
00 Yorumla
+1 yılne alakası var ya göze göre karakter mi olur ben siyah gözlüyüm simsiyah hiyaa :D
00 Yorumlane alaka göz rengiyle? kahverengi gözleri olanlar ne düşündürüyosa aynı şeyi düşündürüo bana.
00 YorumlaKahverengi siyah mavi ela gözlülerde ne düşünüyorsam yeşil gözlülerde de onu düşünüyorum bibok düşünmüyorum yani göz işte
00 Yorumla
+1 yılLider ruhlu insanlar diye düşünüyorum genel anlamda
11 Yorumla
+1 yılBende yeşil gözlüyum. Oncelerden bir kız bana 'sen etrafı yeşil mi görüyorsun? ' demişti:D beni güldürdü bayaaa.
Aklıma bu geldi:DDDD02 Yorumla- +1 yıl
iyiymiş:)
+1 yılsen programcısın ve yalancının tekisin :))) baskada bişey olmaz senden
03 Yorumla- +1 yıl
sen kimsin?
- +1 yıl
bir arkadaş :)
- +1 yıl
biliriz biz bir arkadaşları :)
+1 yılDünyada en az bulunan göz rengidir. Dünyadaki insanların sadece yüzde ikisi yeşil gözlüdür. Ve gayet farklı ve güzel buluyorum açıkçası. Ben de yeşil gözlüyüm ve beğeniyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat