Sıkıldığımızda veya birini dinlerken elimizin altında boş bir kağıt ve kalem var.çoğumuz oraya bişeyler karalar ve şekiller çizeriz.siz ilk önce hangi şekli çizersiniz?
Cevabın nedir?
yatay, dik, çapraz çizgileri sık, karışık ama belli bir düzende çizerim genellikle. benzer cevap var mı tam bakamadım ama yorum yazıyorsun sanırım, bu cevaba da şeklin ne anlama geldiğiyle ilgili yorum bırakmayı es geçme. ( geçende de nedense fal merakım tutmuştu. iyi oldu bu falımsı şey :) )
13 Yorumla- +1 yıl
Düz Çizgiler : bu tür çizgiler çizen insanlar, genelde sözünü sakınmayan, az ve öz konuşan tipler olma eğiliminde.
Paralel Çizgiler: Soğukkanlı, acil durumlarda hemen harekete geçmeyi başaran kişilerdir. Ne istediklerini çok iyi bilirler. Eğer çizgiler diagonal çizilmişse, o kişinin lider olma eğiliminde olduğu söylenebilir.çapraz çizgi rekabet eğilimini simgelermiş:)) senin falımsı şeyinde buymuş:)) - +1 yıl
hımm bazen hepimiz öyle olabiliyoruz..ne demek ben teşekkür ederim..
En İyi Cevaplar
+1 yılBen hemen kaş ve goz çiziyorum .. bunun bir anlamı olmalı .Ayrıca kim gorse kendini çizmişsin diyor ...
15 Yorumla- +1 yıl
Portre: Karışık çizilmiş bir surat, ötekilere karşı güvensiz duygulara, komik anlatımlı bir surat çizimi dikkat çekme isteğini gösterirmiş.ama heralde güzel bir kadın olsa gerek seninki :))
- +1 yıl
:)) sağol canım en az senin kadar , gayet net ve düzgün çizimler sadece gozler ve kaşlar çiziyorum ..
- +1 yıl
hımm sende sağol canım.bende severim güzel kadın yüzü çizmeyi.burun biraz zorlaştırısada:))
- +1 yıl
Ben yontemini biliyorum , çok kolay :)) lisede kara kalem sergim bile vardı ..
- +1 yıl
oww sen profesynel çıktın canım yaa.ne güzel:))
+1 yıllink en son kalem kağıt aldığımda bunu karalamıştım
14 Yorumla- +1 yıl
valla sen yaptıysan çok güzelmiş tebrikler:))
- +1 yıl
kendi el emeğimdir.
- +1 yıl
hımm çok güzel..eline sağlık..
- +1 yıl
teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılay yıldız çiziyorum genelde:)
11 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap:))
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
21Cevap
Aha bunu çiziyorum .Kadını memeden ibaret görenlere hediyem olsun.
link23 Yorumla- +1 yıl
hımm buna en yakın olanı bu olsa gerek:))Ok: Dik, düzgün bir ok hedefe gösterilen önemi, desenli bir ok ise arzuları belirtirmiş:)
- +1 yıl
zaten okla verdiğin tepkinin önemini vurgulamıştım.yani işaret manasında.kadınları obje ve bir organdan ibaret görenler için o hareket az bile aslında da neyse:))
+1 yılgenelde saçma saçma şeyler karalarım.. el yazısı isimler falan da olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Karışık aynı zamanda ayrıntılı karalamalar, takıntıları simgeler. Bu kişiler, duygularını belli etmekten hoşlanmazmış. ismini yazdığınız kişinin de sizin hayatınızın önemli bir yerini doldurduğunu simgeliyormuş:))
+1 yılimza atarım birde ister istemez onun baş harfine benzeyen bir şekil çizerim.
13 Yorumla- +1 yıl
imzanı atmak veya kendi ismini yazmak dikkat çekmekten hoşlandığını simgelremiş:))
- +1 yıl
ahayahay =)) peki onunla ilgili birşey çizmek o ne anlama gelirmiş ? :)
- +1 yıl
onun baş harfini çizmekte aklının o kişiyle dolu olduğunu simgeliyormuş:))
cati muhtemelen. bak merak ettim simdi. cati ne demek ki bilincaltinda? :/
13 Yorumla- +1 yıl
çatı olarak değilde üçgen olarak bakarsak; Öğrenmeye susamış, araştırıcı, tehlikelere atılmayı göze alan, güçlü bir iradesi olan biri sürekli üçgen çizer. Bu kişi zor karar verir ama hiç kimse onu kararından döndüremez. bir de ev olarak şu var;Güvenlik gereksiminde olunduğunu simgeler.
- +1 yıl
rica ederim:)
- Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılben imza atıp duruyorum.bir gün başıma iş alıcam bu yüzden.
11 Yorumla- +1 yıl
heheh..dikkat çekmekten hoşlandığını gösteriyormuş:)
+1 yılgenelde köşeli şekiller ..çoğunlukla piramit şekllini anımsatan türden..bazen uzun bir sütun...
12 Yorumla- +1 yıl
Öğrenmeye susamış, araştırıcı, tehlikelere atılmayı göze alan ve güçlü bir iradeye sahip biri bu tarz çizgiler çizer. Bu kişi zor karar verir ama hiç kimse onu kararından döndüremezmiş:))
- +1 yıl
teşekkürler:))
Hiç düşünmeden imzamı atarım :) link
13 Yorumla- +1 yıl
imzanı atman veya kendi ismini yazman dikkat çekmeyi seven biri olduğunu gösteriyormuş:))
- +1 yıl
uzmanlar diyormuş:)))
Ben nedense hep ev çizerim, bu neyi simgeliyor sence? :p
13 Yorumla- +1 yıl
Ev: Güvenlik gereksiminde olunduğunu simgeler. Eğri büğrü ev ise yaşanılan evdeki mutsuzluğu temsil eder.miş.umarım eğri büğrü değildir:))
- +1 yıl
kare için yorum yukarda yapmışsın rica ederim ne demek..evin dimdikse çok güzel ve mutlu bir evi temsil ediyor demekki:))
Ben kelebek çizerdim galiba nedense hep öyle oluyor kelebek çizmeyi seviyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Kelebek: Hiçbir şeye bağlanmak istemeyen ya da ruh halini temsil edermiş:))
- +1 yıl
sende çiçeğini arayan aradığında sonsuza dek onda kalacak kelebeği simgeliyorsun dememkki:))
- +1 yıl
kesinlikle:)))
bu aralar çiçek çiziyorum gövdesi olmadan
13 Yorumla- +1 yıl
Birçok çiçeği bir arada karalamak bireyin sosyalliğini simgeliyormuş:))
- +1 yıl
evet aslında kişiliğimiz onlarda gizliymiş:))
- Kişilik & Karakter konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılimza çeşitleri yaparım kendimce şu an onu istedim
12 Yorumla- +1 yıl
imzanı atmak veya kendi ismini yazmak dikkat çekmekten hoşlandığını simgelermiş:))
- +1 yıl
uuuuuuuuuu :)
+1 yılbilmemmmm genelde fal bakıyom ben:D:D
11 Yorumla- +1 yıl
fal için uzmanlar yapmamış ama ben yapayım,geleceği çok merak eden biri olduğunu gösteriyor:))
+1 yılismimi , kizimin ismini yaziyorum
13 Yorumla- +1 yıl
kendi ismin dikkat çekmekten hoşlandığını,başkasının ismini ise aklının o kişinin ismiyle dolu olduğunu gösteriyormuş:))
- +1 yıl
dikkat cekmekten hoslanmiyorum ama dikkat cekiyorum :)) ikincisi dogru aklim kalbim biricik varligim kizimla dolu ;)
- +1 yıl
ne güzel:))Allah ayırmasın..
+1 yıl69'dan playboy tavşanı yaparım.
12 Yorumla- +1 yıl
neye düşkün olduğunu artık biliyorsundur yazmaya gerek yok sanırsam:))
- +1 yıl
evet biliyorum :(
Sevdiğimin resmini çizerdim.
12 Yorumla- +1 yıl
ona olan aşkının büyüklüğünü anlatıyor :))
+1 yıldikdörtgenler prizması
12 Yorumla- +1 yıl
İçinde bulunulan durumu kontrol altına alma isteğini gösterirmiş:))
- +1 yıl
hmmm
mutlaka imzamı atarm:)
12 Yorumla- +1 yıl
imzanı atmak veya kendi ismini yazmak dikkat çekmekten hoşlandığını simgelermiş:))
+1 yılBen ismimi yaziyorum genelde
12 Yorumla- +1 yıl
kendi ismini yazmak dikkat çekmeyi sevdiğini gösteriyormuş:))
- +1 yıl
Hmm ilk defa duyuyorum ilginc..(yani yalanda degil seviyorum =))
+1 yılel ele tutuşmuş mutlu bir çift çizerdim
12 Yorumla- +1 yıl
aşkta mutluluğu simgeliyor:))
- +1 yıl
:))ne güzel
+1 yılöyle karalarım saçma sapan şekiller
22 Yorumla- +1 yıl
Karışık aynı zamanda ayrıntılı karalamalar, takıntıları simgeler. Bu kişiler, duygularını belli etmekten hoşlanmazmış:))
- +1 yıl
yok fazla takıntılı değilim ne kadar karalasamda :)
İnsan çizerdim insana hasret kaldık yahu :)
11 Yorumla- +1 yıl
Karışık çizilmiş bir surat, ötekilere karşı güvensiz duygulara, komik anlatımlı bir surat çizimi dikkat çekme isteğini gösterirmiş:))
bende çember çizerdim
13 Yorumla- +1 yıl
Daire şekli sonsuzluğu, bütünlüğü, birliği ve korumayı simgeler. Kalbi sevgi dolu olan esprili kişiler, daire çizmekten hoşlanırlar. Genelde kendilerini ikinci planda tutarlarmış bu şekli çizen kişiler:)
- +1 yıl
:))
birbirine bağlı üçgenler çiziyorummm
12 Yorumla- +1 yıl
Üçgen: Öğrenmeye susamış, araştırıcı, tehlikelere atılmayı göze alan, güçlü bir iradesi olan biri sürekli üçgen çizer. Bu kişi zor karar verir ama hiç kimse onu kararından döndüremezmiş:)
cin ali çizerdim eski aşkım o benim :(
12 Yorumla- +1 yıl
cin ali çizmek;Duygularını kontrol altına almayı başarmış olma duygusunu belirtirmiş:))
+1 yıl2 tane çember, bir dikdörtgen, bir de üçgen.
11 Yorumla- +1 yıl
Daire şekli sonsuzluğu, bütünlüğü, birliği ve korumayı simgeler. Kalbi sevgi dolu olan espirili kişiler daire çimeyi severmiş.dikdörtgen;Ciddiyeti, kararlılığı simgeler. Pratik amaçlara yönelen, özü sözü doğru kişiler kare çizerler. Hayatlarını güvence içinde sürdürmeye çalışırlamış.Üçgen: Öğrenmeye susamış, araştırıcı, tehlikelere atılmayı göze alan, güçlü bir iradesi olan biri sürekli üçgen çizer. Bu kişi zor karar verir ama hiç kimse onu kararından döndüremezmiş:))
+1 yılbir elbise ve güzel bir kadın
11 Yorumla- +1 yıl
uzmanlara bunun ilgili bir yorum yapmamış ben yapayım.elbise alışverişi çok sevdiğini ve yeni kıyafetler almaktan hoşlandığını simgeliyor:))güzel kadında bakımlı olmayı seven bir yapın var bence:))
araba çizersem ne olr muş?
12 Yorumla- +1 yıl
Günümüz toplumunda otomobil gücün bir göstergesidir, resimlerinde sürekli olarak otomobili çizmek kendisini de onu sürerken yansıtması, teknolojiye, dış dünyaya ve mekanik yaşam sitiline ne kadar bağımlı olduğunu gösterirmiş:))
kafasına silah dayanmış gülümseyen bir adam =))
11 Yorumla- +1 yıl
buna da bir yorum benden.ölümden korkmayan birini temsil ediyor.oysaaki hayat çok güzelken:))
çöp adam çizerim (sadece onu çizebiliyorum)
13 Yorumla- +1 yıl
Duygularını kontrol altına almayı başarmış olma duygusunu belirtiyormuş:))
- +1 yıl
evet tebrikler:))
Yıldız..
13 Yorumla- +1 yıl
Altı köşeli yıldız çizen kişilerin insan doğasının erkek ile dişi yanları arasında bir denge kurabildikleri anlaşılır. Meraklı, öğrenmeye açık, konuları derinlemesine inceleyen kişilerdir. İdealist olanlar genellikle yıldız çiziyor.aynen bende yıldız çizerim:)))
- +1 yıl
evet:))
+1 yılaıle resmı cızerım.
18 Yorumla- +1 yıl
aile kavramına önem veren birisini simgeler:))
- +1 yıl
belkıde aılem olmadıgı ıcın.
- +1 yıl
:((üzüldüm şimdi
- +1 yıl
bosver canım uzulsende bos.
- +1 yıl
evlimisin bilmiyorum ama eğer değisen ve bir gün evlenirsen çocukların ve eşinle iyi bir ailen olacağına inanıyorum..
- +1 yıl
cok sagol degılm ama evlenecem kısmetse.
- +1 yıl
çok sevindim Allah mutlu etsin bir ömür boyu:))
- +1 yıl
sagol sekerım.
İmza atarım.
12 Yorumla- +1 yıl
imza atmak dikkat çekmekten hoşlandığını gösteriyormuş:))
imza atarım
26 Yorumla- +1 yıl
isim veya imza atmak dikkat çekmekten hoşlandığını gösteriyormuş:))
- +1 yıl
uzmanlara söylerim:))
- +1 yıl
onu da söylicem bak bak:))
+1 yılçember O gbi.
12 Yorumla- +1 yıl
Daire şekli sonsuzluğu, bütünlüğü, birliği ve korumayı simgeler. Kalbi sevgi dolu olan esprili kişiler, daire çizmekten hoşlanırlar. Genelde kendilerini ikinci planda tutarlarmış bu şekli çizen kişiler:))
- +1 yıl
evet kesinlikle
+1 yılAda cizerim
12 Yorumla- +1 yıl
ada yalnızlığı simgeliyorken üçgen şekline bakarsak;Üçgen: Öğrenmeye susamış, araştırıcı, tehlikelere atılmayı göze alan, güçlü bir iradesi olan biri sürekli üçgen çizer. Bu kişi zor karar verir ama hiç kimse onu kararından döndüremezmiş:)
- +1 yıl
:))
+1 yılKare
12 Yorumla- +1 yıl
Kare: Ciddiyeti, kararlılığı simgeler. Pratik amaçlara yönelen, özü sözü doğru kişiler kare çizerler. Hayatlarını güvence içinde sürdürmeye çalışırlarmış:))
Papatya ya da kare.
13 Yorumla- +1 yıl
Kare: Ciddiyeti, kararlılığı simgeler. Pratik amaçlara yönelen, özü sözü doğru kişiler kare çizerler.
Hayatlarını güvence içinde sürdürmeye çalışırlar.
papatya;Birçok çiçeği bir arada karalamak bireyin sosyalliğini, sapı eğri çiçek ise endişeyi resimlendiriyor.muş:)) - +1 yıl
endişeliymişsin malesef:((
Gizli Üye(36-45)+1 yılKırık bır kalp...
14 Yorumla- +1 yıl
özel birine duyulan bir yakınlığı simgeliyormuş kalp.kırık olmasıda o kişiye kırgın olduğunuzu gösteriyor:((
- +1 yıl
:((
Cevap sahibi+1 yılParamparça kalp çizecek kadar gelişmedi resmim.
- +1 yıl
:((
+1 yıldeniz yıldızı çizdim az evvel sigaranın külüyle
01 Yorumla- +1 yıl
bende yıldız çiziyorum diye yazmıştım kopyamı çektin:))
+1 yılİmzamı atarım ben
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İmza atmak bende alışkanlık oldu derslerde sıkılınca imza doldururum bir sayfayı :(
+1 yılçiçek
14 Yorumla- +1 yıl
Birçok çiçeği bir arada karalamak bireyin sosyalliğini, sapı eğri çiçek ise endişeyi resimlendiriyormuş:))
- +1 yıl
ben genelde küçük bir tepenin üzer,nde tek bir lale çiziyorum iki yapraklı :)
- +1 yıl
tek bir laleyse yalnızlığı sevdiğini simgeliyor demekki:))
- +1 yıl
bu aralar öyle
kare
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyeti, kararlılığı simgeler. Pratik amaçlara yönelen, özü sözü doğru kişiler kare çizerler. Hayatlarını güvence içinde sürdürmeye çalışırlarmış:))
+1 yılPapatya.
117 Yorumla- +1 yıl
Birçok çiçeği bir arada karalamak bireyin sosyalliğini, sapı eğri çiçek ise endişeyi resimlendiriyor.
- +1 yıl
sonuç olarak ?
- +1 yıl
tek bir papatyaysa yalnızlığı birçok papatyaysa sosyalliğini simgeliyor.bi desapına bak eğriyse endişe değilse kaygısız yaşam :))
- +1 yıl
sap yapmıyorum
- +1 yıl
arkadaşlık istegi arkadaş olmak içindir. destura besmeleye gerek olmaksızın.
- +1 yıl
gel bagla. iyilik imsali.
- +1 yıl
gider misin?
- +1 yıl
ok kib bys
- +1 yıl
gülünç :)
- +1 yıl
ergen:)
hiperbolik paraboloid :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahah boşver :)
02 Yorumla- +1 yıl
tamam:)
Cevap sahibi+1 yılBilinçaltı ile ilgili miymiş ? Yoksa liseden kalma bi alışkanlık olduğu için mi bendeki ? Hep arkadaşların kitaplarına çizerdik sonra silmeye uğraşırlardı :):) gerçi onlarda bizimkine çizerdide neyse ^^
+1 yılçizgi. düz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmzamı atarım.
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Elinizin altında bir kağıt ve kalem olsa oraya ilk hangi şekli çizersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler