gerçekleri görmezden gelmem ben kabullenemediğim durumlarda zorla kabullendiririm kendime. kendimi kandırmak pek bana göre değil mantığımla hareket ederim kalbime pek söz düşmez kendimi kandırmak gerçekleri görmezden gelmek kendime yapacağım en büyük haksızlıktır
Kendini kandırmak saçmalık geliyor aşk mesk olaylarında ama gelecekle ilgili yapamayacak olduğum bir konuda bile ben Bunu yaparım demek saçma gelmiyor arada ise yarıyor kendine güven
Hayır, kendimi kandırmak zaman kaybından başka bir şey değil. Gerçekçi olmak gerek ve o yönde yaşamalıyız. Yeri gelince iki dakikanın hesabını yapan biz insanoğlu için, kendimizi kandırmak büyük ayıp.
erkekler pek sevmez gerçekcidir ama kadınlarda görülen bir sendrom bu durum yok işte unuttum onu gibi tavırlar ile kendisini avutması.. ama aslında unutmamıştır.. ama unutuyor gibi takılırdır..
Hiç sevmem bu olayın dibine kadar gittim tamamen dürüst olmaya çalıştım. Hayatın tadı kalmadı resmen demekki yalanlar insanı mutlu ediyormuş... Bunu anladım yalancı insanlara artık kızmıyorum
Kendimi kandırmayı sevmem çünkü ileride o sıkıntı beni bir şekilde bulacaktır o sıkıntı neyse üzerine gitmekten korkmam o sıkıntıyı çözmedende o işin ucunu bırakmam
İnanmak istemediğim insanlara inanarak , Yanılacağımı bildiğim halde yinede yanılarak kendimi kandırmayı çok severim.. Ben , ben olabilmek için bir bedel ödemezsem ! Ben , Ben olamam...