Küs olduğunuz insanlarla arayı düzeltmek için ilk adımı atan taraf daha çok siz mi oluyorsunuz, karşı taraf mı?

Küslük sevmem kimseyle de küsmem ama araya kırgınlıklar ve aşılamayacak problemler girdiyse mesafe koymak, uzaklaşmak en sağlıklı yoldur. Diğer türlü olmuyor.
Küsmem. Kırılır, darılır kızarım ama küsmem. Hatalıysam af dilerim. Ama hatalı ben değilsem ve küsecek kadar büyük şeyler olmuşsa zeytin dalı bir yana zeytin bahçesi uzatılsa anlamsız. Çünkü küsmeden önce çok direnmişimdir, küsmemek için çok uğraşmışımdır. Ama iş küstürmeye vardırılmışsa kopmuştur bir bakıma.
Kolay kolay küsmem ama fazla kırılırım. Kırgınlığım da kolay geçmez. Ama ilk adımı atmam. Karşı taraftan da beklenti içine girmem.
Büssürü teşekkür yolluyorum 🥳🥰
🥰🌺🎈🎈☺️
Cevap
21Cevap
İlk adımı atmıyorum, ilk adımı bekliyorum ama karşıdan.
Küs isem barışmam. Kırgın isek ilk adımı ben atarım.
duruma göre değişiyor hayatımda olup olmaması fark oluşturmuyorsa uzattığı dalı da geri iterim
Asla uzatmam, bittiyse bitmiştir, o zeytin dalını da almam...
Ben konuşmaya çalışırım içim rahat etmez küslüğü pek sevmem...
Kimseyle kolay kolay küs kalamıyorum. Çok ters bir durum yoksa ilk konuşan ben oluyorum genelde.
Bir hatam varsa ne kadar inat etsem de eninde sonunda uzatırım. Yoksa ölü taklidi.
Hata bendeyse benim uzatmam lazim ama karşıdaki hatalı ise karşidakinin uzatmasi lazım daha doğrusu hata kimdeyse
Ben değilim kinim biraz saçma derecede soğuk yapıyor
Duruma göre değişiyor
Küsmem ben kimseye. Ya hep ya hiç
Ben hatalıysam tabikide ben ama hatalı olan ben deilsem geri adım atmam
Genelde ben olmuyorum
Genelde ben olmaya çalışıyorum
duruma göre değişiyor :D
Ben ölüyorum da haketmiorlar artik uzatmiyorum
Karşı taraf oluyor, ben tam bir inadım çünkü.
Genelde karşı taraf uzatır.
Karşı taraf uzatsın ben kırayım..
zeytin dalını dahi kabul etmeyen..
Genelde karşı taraf oluyor.
Kimse uzatmıyorZamanla düzeliyor o
Dalı kırarım eger hak etmişse
Ben.
Hatalıysam ararım
karşı taraf
Karşı taraf.
Genelde ben oluyorum
Kim olduğuna baglı