Kişilik & Karakter Oyun oynarken aşırı sinirleniyorum? TBeatles Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oyun oynuyorum çok sinir oluyorum ve ana bacı yapmaya başlıyorum kendimi nasıl durdurabilirim?not: kimsenın annesinde gözüm yok sadece küfür ediyorum. Güncellemeler+1 yıl artık anancı veled olmak istemiyorum. d Oyun oynarken aşırı sinirleniyorum? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dalgakıran61 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ben de wot da. Öyle çöp oyuncular geliyor ki takımıma. İnsanın sinirlenmemesi elde değil 😀 1 2 Yorumla TBeatles +1 yıl aynen abi yaa Yorumla dalgakıran61 +1 yıl senin sinirlendiren oyun hangisi? Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Oyun oynamayı bırakarak kurtuldum. Feeder lar kadar insanı yoran başka mallar yok bu dünyada. 1 0 Yorumla
_faerie Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl tek oyunculu oyunlar oyna sövsen de sorun olmaz o zaman :D 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. 101 oynarken bana da oluyor. Sadece eğlenmek için oynadığını unutma sonuçta kazanınca ödül verilmiyecek kimseye 1 0 Yorumla
konuyineyangin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Banada öyle oluyor, istemsizce. Hele pubgcı oynarken :( 1 0 Yorumla
denizkutu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Çok hırs yapıyorsun bunu azaltmayı dene 1 0 Yorumla
Kvlsntavsanlar Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Oyun oynamayı bırak 0 1 Yorumla TBeatles +1 yıl yapma bee bir oyun zevkimiz vardi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben de wot da. Öyle çöp oyuncular geliyor ki takımıma. İnsanın sinirlenmemesi elde değil 😀
aynen abi yaa
senin sinirlendiren oyun hangisi?
Oyun oynamayı bırakarak kurtuldum. Feeder lar kadar insanı yoran başka mallar yok bu dünyada.
tek oyunculu oyunlar oyna sövsen de sorun olmaz o zaman :D
101 oynarken bana da oluyor. Sadece eğlenmek için oynadığını unutma sonuçta kazanınca ödül verilmiyecek kimseye
Banada öyle oluyor, istemsizce. Hele pubgcı oynarken :(
Çok hırs yapıyorsun bunu azaltmayı dene
Oyun oynamayı bırak
yapma bee bir oyun zevkimiz vardi