Hepinize sevgi dolu ve sağlıklı günler diliyoruz.
Kahve falınızın resimlerini gönderin uzman yorumcumuz yorumlasın. Kahve falında seni neler bekliyor öğrenmek için sorun ne KScan?
Hepinize sevgi dolu ve sağlıklı günler diliyoruz.

Sevgili Namaste, siteye hoşgeldiniz öncelikle. Aşk ilişkileri konusunda kafam çok karışık. Hayatımda biri var. Ama sürekli kavga ediyoruz. Yeni yeni barıştık. Zıt karakterliyiz. Üstelik uzak mesafe. Ayrıca yaptığım iş ve ailemin istediği iş çok farklı. Hayatıma nasıl yön vermeliyim?
Merhaba @PisiPisiMia sorunuzun cevabı için şu linke https://youtu.be/sHX9ciDdFag?t=132 tıklayabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. :)
@Falsepeti falıma bakacaksınız diye Türk kahvemi içtim, geldim :) Yoğun ve karışık geçen günlerin beni etkileyip etkilemediğini öğrenmek istiyorum, umarım falımda güzel şeyler çıkar, teşekkürler şimdiden :)

Ay süper aşırı kahveye verdim kendimi neyse halim çıksın falım o zaman :)

Ne demişler; fala inanma, falsız da kalma :D Aşk var mı aşk? ♥

En üstteki fincanda sağ tarafta gelin damat var yalnız gelin çok güzel yanyanasınız dikkatli bak ama uzakta sizi izleyen kem gözlü biri var gibi gördüm tamamen benzetmelerim 😊😊
Cevap
165Cevap
'Fala inanma, falsız da kalma' demişler. Hazır kahve içmişken neyse halimiz, çıksın falımız ☺️

🌺
Net bir sorum yok aslında. Genel olarak kısaca yorumlarsanız memnun olurum. Özellikle iş hayatımda ne olacak, istediğim gibi ilerleme olacak mı, onu merak ediyorum.
Merhabalar @OjeliKadın sorunuzun cevabı için şu linke https://youtu.be/sHX9ciDdFag?t=1473 tıklayabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz :)
Çok teşekkür ederim 🌺 Önyargılı olduğum doğru. Bunu bilmişsiniz. Fal yorumu için de çok teşekkürler. Hep güzel şeyler görmüş ve söylemişsiniz. İnşallah öyle olur. Yüreğinize sağlık ❤️

Genel yorum istiyorum.
Sizin bir cenazeniz olacak sanırım orta yaslarda bir kadın
@Benkeyfimkahyası corona mı oluyor acep
Allah korusun :) oyle gozum ilisti yorumu silemedim de. Tovbelilerdenim
@Benkeyfimkahyası zayıf bir kadın mı rahatsız olan var ama gidici gözüyle görmedim hiç
Minyon diyeyim. Denize kiyisi olan bir sehirde misin
@Benkeyfimkahyası evet
M ile mi basliyor sehrin. Ya da M harfli biri mi var. Bir de bir ise mi baslayacaksin sen
@Benkeyfimkahyası merhaba bakımlarınız çıktı mı peki
@Kirazz16 Gaybi Allahtan baskasi bilemez, sekilleri benzetirim icimden geceni derim. Zaten bakmaya da korkarım cunku gece kabus görürüm. Arkadasin fincani gozume carpti bir iki icimden geceni yazdim sadece :)
@Benkeyfimkahyası yok canım m ile alaklı bir durum yok çok eskiden şahıs vardı ama 4 5 yıldır yok
Merhaba fotoğrafı nasıl paylaştınız
@Benkeyfimkahyası
Güzel yorumluyorsunuz 👍👏👏
Merhabalar @sanamısorcammm sorunuzun cevabı için şu linke https://youtu.be/sHX9ciDdFag tıklayabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. :)
@Falsepeti
sarısaçlar fena olmuş :D
@Falsepeti çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 😘♥️

Bende merak ediyorum 🤗
Merhabalar @Selva45 sorunuzun cevabı için şu linke https://youtu.be/sHX9ciDdFag?t=706 tıklayabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz :)
Merak*
Teşekkür ederim şimdiden :)
💛💛💛
Merhabalar @ℬOrdoℛujjummm sorunuzun cevabı için şu linke https://youtu.be/sHX9ciDdFag?t=556 tıklayabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz :)
Tesekur ederim canisi ♤♡♤

Üniversite 2. sınıftayım. Derslerim çok yoğun. Sınavlar da gelmek üzere. Konuştuğum biri var ama karışık biraz durumlar. Sizce doğru kişi mi? Falımıza baktığınız için size şükranlarımı sunuyorum :)
Merhabalar @İnciKüpeliFreud sorunuzun cevabı için şu linke https://youtu.be/sHX9ciDdFag?t=298 tıklayabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz :)
Çok teşekkür ederim <3

Sorunuzu gördüğüm gibi hemen kahvemi hazırlayıp içtim. :) Ailem için bakmanızı istiyorum. Hayatımızda ne olacak? Kötü şeyler var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim size ❤️
Resimleri nasıl yukluyorsunuz
Merhabalar @AylakMomo sorunuzun cevabı için şu linke https://youtu.be/sHX9ciDdFag?t=425 tıklayabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. :)
Bir yılı aşkın süredir bir ilişkim var evlilik gözüküyor mu?
Bunun dışında iyi kötü hayata dair ne görüyorsanız bilmek isterim şimdiden teşekkürler

Merhaba @GizliÜye sorunuzun cevabı için şu linke https://youtu.be/sHX9ciDdFag?t=1013 tıklayabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz :)
Ya hiç beklemiyordum bana da doğum günü hediyesi gibi oldu çok teşekkür ederim 💕
Akrebim her yaptığım işi en doğrusunu yapmak istiyorum.

İlişkim yok bana da yorum yapar mısınız? Aşk hayatıma nasıl birisi girecek uyumlu olur muyuz?
Fala vs. inanmıyorum
Oha en sevdiğim ama gerçekten biliyo mu?
Nasıl fotoğraf ekleyeceğiz
fal sans oklari burclar falan bunlara inanmak haram günah olm manyak misiniz salak salak bos islerle ugrasmayin
bende neden resim gonderilmiyor
Kahve içmiyorum
Erkekler neden hiç göndermemis 😅
nedense fala pek inanmam
gönderirim
Bence saçmalığın dibidir kahve falı.
Tam da ihtiyacım. olan sey
Bakarız
Evet bakalım sana ne var sana kabaran bir şey var kısmet gözüküyor
Bunlara vakit ayıracağına daha güzel şeyler yapabilirsin
Hemen atalim bakalimm
Inanman fala
Tövbe ya
İlk içtiğimde göndericem
Azıcık aklınızı kullanın inanmayın böyle şeylere bunlar yalan dolan
Fala inanma falsız kalma.
Fala inanma falsizda kalma demisler
Denigcem
Kız inanma bunlara
Güzel bir bilgi.
Fala inanma falsizda kalma diye boşuna dememişler
benim halime fal bile dayanamaz
Fala inanma falsızda kalma demişler..
Yillardir tovbeliyim ve Allah korusun artik ne bakiyorum ne de baktiriyorum cok sukur... :)
Vala benim bir falcı var kadının çoğu dediği şey çıkıyor herkese töbe haşa bazı insanlar yetenekli bu konuda herhalde. En son biri hasta olacak ama atlatacak gibi bişe dedi o zamanlar corona flnda yoktu şimdi corona çıktı korkuyorum inşallah bir tanıdığım sevdiğim olmaz 😔 Diğer dedikleri çıkmıştı çünkü😔
Pf be kızım bide falcim var demezmi zaten onların ya sağlıkla ya da ilişki konusunda atıp tuttukları belli
Vala sen dalga geçiyor olabilirsin ama bazı insanlarda bu yetenek var.
Salakmisin ya sen evet dalga geçiyorum ne yeteneği kızım onlar cinler ile çalışıyor araştır dda bak sana musallat oluyor lar sonra bide kendini kaptırmış gelmiş burda onu övüyor
Salak olan sensin hadsiz terbiyesiz. Konuşmanı düzelt önce karşında mahalle arkadaşın yok senin. Cinlerle çalıştığını bende biliyorum öküz müyüz o kdr. Risk alıyor bakanda baktıranda ama gerçekten yapabilen güzel bakıyor fala yalanda değil. Ortalık şarlatan dolu. Ben bütün falcıları övmedim kendi gittiğimi söyledim
Kes
Uza
Cinle, yetenekle alakası yok. Çok basit bir şey fal bakmak. Bir kaç çıkarım yapıp mantıklı sallamaktan ibaret. Ben sana fal bakıyorum diye yakışıklı bir erkekle birlikte olacaksın fakat bunun eski sevgilileri peşini pek rahat bırakmayacak; bir adamla evleniceksin ama kaynananla aran hep mesafeli olacak, kocanı sana karşı fitilleyecek ama bunların üstesinden geleceksiniz diye sallasam emin ol bir kaç sene sonra oha bildi diyeceksin. Çünkü tutması çok muhtemel bir sallama.
Fal sapığı seni
Senin gittiklerin öyle olabilir benimki o kadar saçma şeyler söylemiyor emin ol.
@baddose_ bırak ya şu mala birşey de anlatsan anlamazz
Mal sensin. Bak seninle muhatap olmadığım halde sürekli görüşümün içindesin. Bu kadar aciz misin? Sanane. İster ateist olurum ister dindar olurum ister deist olurum istersem fala inanırım sanane sanane sanane.
Benimki o kadar saçma şeyler söylemiyor demişsin de yukarda “bir tanıdığın hasta olucak atlatacak” dediğini söylemişsin. Wow! Cidden bilinmesi çok zor, gerçekleşmesi imkansız bir öngörüymüş. Kimin bir tanıdığı hasta olur da atlatır ki değil mi?
Yazışma stilinden falına bakabiliyorum. Bu sene içersinde grip olacaksın; ama korkmana gerek yok atlatacaksın.
Boş konuşuyorsun yeter bence.
Sen beni tanımıyorsun bile. Hakkımda bu kadar çabuk hüküm verebilmen senin cahilliğini gösterir asıl. Boş yapıosun uğraşma istersen artık. Saygı duy geç
Fala şnnasam keşke
fal sevmem bakan da baktıranda cehennemlikdir
bırakın bu işleri.. bomboş safsatalarla uğraşıyorsunuz. Geleceği Allah dan başka hiç kimse bilemez.
Ay fala inanma falsizda kalma demisler
Çay fali olmazmi?😀
Fal müslümanlara haram kılınmıştır, geleceği sadece Allah bilir, fala bakan insanlar ya gelecek için uydurur, ya da cinler tarafından ilerisi için söyledikleri şeylerin gerçekleşmesi için çaba sarf ederler..
Bu işler kimseye hayır getirmemiştir, ayrıca medyum deyimini yanlış kullanıyorsunuz, medyum meta fizik varlıklar ile bağlantı kurabilen kişilere denir, derseniz ki evet ben zaten iletişim halindeyim o halde kafir olan bu varlıkların sözlerini fal sahiplerine taşıyıp onları saptırma ya çalışıyorsunuz demektir..
Aslında suç sizde değil size bu primi veren insanlarda, söylenecek çok şey var ama neyse...
Çok fal da baktım falda baktırdım inanın çok gunah tövbe ettim yapmayın arkadaşlar ben pişmanım tövbe etmeden önce çoğu bela başıma geldi ama tövbe ettim Rabbim bizi iyi yoldan ayırmasın
İnşallah bir gün bakan ve baktıran arkadaşlar da tekrarlamaz
Ya Cidden çok korkulur bu fal olaylarından
Ben geçen yıl büyük bir falcıya gitmiştim anlattıkları hersey bire bir geleceğe dair ve ben acayip korktum bakmayida bıraktım baktirmayida
Evet
Rabbim sizi doğru yolundan ayırmasın...
Musallat halindeki birinin bedeninde Allah c. c izni ile yakaladığımız ifrit in dilinden fal olayını dinleyin birde, kayıt bana ait, bunu yeri geldikçe paylaşırım, sadece ibret olsun diye
https://voca.ro/7DC1ngmQzCm
Bende çok şey yaşadım Allah korudu diyorum bıraktım ben Allah izin verdi kurtuldum şükürler olsun kesinlikle baktirmayin
Kağıt bardakta içilen de olur mu
Kahveyi az koyunca yolun açık oluyo, çok koyunca kütle kütle para. Geleceği çizmek kolay bence.
Başınıza türlü türlü iş gelie yapmayın. Zaten günah. Ayette kesin olarak geçiyor yasak olduğu.
Maide suresinde geçiyor
Bunca kişiye baktıysa helal olsun.
fal bakarken çarpılmıştım bir keresinde djjsks
Sevmiyorum fal ben.
işimiz fala kaldıysa yandık :d
En kısa zamanda yolluyalim
Fala inanmıyorum
Falllara pek inanmam
fal beni kurtarmaz
Fallara inanan var mı hala
Oluyor mu öyle 😅
3ü bir arada yapayım ben