<3 <3 <3
ar mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazı konularda cesurum ve bazı konularda yeterince cesaretim yok. Ve cesur olduğum bazı konularda sınırlarım var aynı şekilde korktuğum konularda bazen cesurca davranışlar sergilediğim zamanlarda olmuştur. Zaman ayırmak istersen daha kişisel sorular yöneltmen tarafımca olumlu görülecektir.
nasıl yani
Soruda genel bir olgudan bahsedilmektedir. Oysa insanlar özeldir ve farklı karakteristik özellikler barındırılar. Bunlar hakkında bir merakın veya ilgin var ise soru yöneltmen beni rahatsız etmezdi.
aa evet
Bahsettiğim şeydeki genel olgu kavramı olayı asıl olarak şu anlama gelmektedir. Bir insan tamamıyla CESUR veya tamamıyla KORKAK olamazç Bu mümkün değildir. Bu da şu anlama gelir her insanın içerisinde korktuğu bazı şeyler ve cesaretini yitirmediği bazı şeyler vardır. Burada verilecek olacak cevaplar yalnızca senin onların anlık duygularını anlamanı sağlayacak ancak bunun sana tam anlamıyla bir faydası olmayacak. Şu şekilde insanların x konusu hakkında korkup korkmadığını veya korkuyorlarsa ne için korktuklarını yazmış olsaydın onlar hakkında daha fazla şey öğrenebilirdin. Şuanda kendini iyi hisseden bir muhtemelen cesurum yanıtını verecektir ve kendini pekte iyi hissetmeyen birinin kendisini korkak olarak nitelendirme durumu söz konusu.
aynı düşüncedeyim cevaplar vede bir çok kişinin kendini nasıl avuttuğunu da ortaya koyuyor korkağım diyemiyorlar çünkü bu durumu yaşamak istemiyorlar
Seni korkutan şeyler nelerdir?
hayata olan tutumumdan güçlü karakterimden vazgeçmek oludu
Bende parasız kalmaktan ve duygusal olarak dolandırılmak konusunda endişeliyim.
Sabretmekte ve pozitiflik kalmak konusunda da cesurum.
Cesur korkak birşeyim.
haha :D
Cevap
18Cevap
Yerine göre belirliyorum sınırlarımı genelde cesurum.
Cesurumdur birinin yardıma ihtiyacı olunca daha cesurumdur
Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam
Gereltiği yerde cesurum
yerine ve duruma göre :)
Kim cesur değilim der ki
Cesaretimin sınırı var
Ölümüne heryere giderim
Cesurum.
Yerine göre
Cesur
Cesur yapamayacagin şey yoktur
Ee sonuc