Kişilik & Karakter Sence sen tatlı mısın? Şeftaliturşusu Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/Du5sU4kScng Güncellemeler+1 yıl Bence ben de tatlıyım tşkrlr :d Sence sen tatlı mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
CatKong Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Ben sadece iyi bir insan olmaya çalışan biriyim. Tatlıyım ekşiyim sertim vsvs pek laflara itibar etmem. Kendime de o sıfatlardan tanı koymam 1 0 Yorumla
ta00ta Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Daha çok ekşiyim sanırım. Dışımı tatlı bulup yemek isteyenlerin karşılacağı durum da o. 🙄 1 0 Yorumla
PolyannaElisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Evet, çok tatlıyım. Bir de kıskandığımda, aşırı sinirlendiğimde acı tarafı çıkıyor. O an benden uzak dursunlar. 🤯 1 0 Yorumla
_Ocean_Nymph_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Benden tatlısı çok az sayıda vardır şeker pare gibim bişeyim ya ayy 😍😍👻👻😂 1 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ayva tatlısı gibiyim hdfjf 2 0 Yorumla
invictus16 Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Evet benden tatlısı da ne bileyim zor sjsjsh 1 0 Yorumla
uummuhan Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl çook tatlıyım çevremdekilerde tatlı olduğumu söylerler sadece ben değil çevremdekilelre aynı fikirdeyim 1 0 Yorumla
xxmen34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 63% +1 yıl kızlar tatlı olabilir ben sempatik ve yakışıklıyım 1 0 Yorumla
Aselam1995 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Tatlisin der herkes 😂bana 1 1 Yorumla sevmistim1990 +1 yıl çok tatlısın Yorumla
sedeferd Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 464 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
_-korkmasarilbana Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Benim o evet:) 1 1 Yorumla _-korkmasarilbana +1 yıl Tadina bakmadim tatlimisin degilmisin :p Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Değilim 1 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evet o benim ben 1 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. bence evet :D 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. eveet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben sadece iyi bir insan olmaya çalışan biriyim. Tatlıyım ekşiyim sertim vsvs pek laflara itibar etmem. Kendime de o sıfatlardan tanı koymam
Daha çok ekşiyim sanırım. Dışımı tatlı bulup yemek isteyenlerin karşılacağı durum da o. 🙄
Evet, çok tatlıyım. Bir de kıskandığımda, aşırı sinirlendiğimde acı tarafı çıkıyor. O an benden uzak dursunlar. 🤯
Benden tatlısı çok az sayıda vardır şeker pare gibim bişeyim ya ayy 😍😍👻👻😂
Ayva tatlısı gibiyim hdfjf
Ne olduğumu bilmiyorum.
Evet benden tatlısı da ne bileyim zor sjsjsh
çook tatlıyım çevremdekilerde tatlı olduğumu söylerler sadece ben değil çevremdekilelre aynı fikirdeyim
Bilmiyorum oladabilirim olmayadabilrm
Şekerci'dir babam benim. :D
Künefe gibiyim, çok tatlıyım😝
Ya şapşik tabii ki çok tatlıyım sjajja
kızlar tatlı olabilir ben sempatik ve yakışıklıyım
Değilim
Hayır tatlı olmak istemiyorum ben. 🤨
Evet. Çokta şeker olduğumu düşünüyorum. :)
Kıymetimi bilene tatlı bile acı kalır.
Tatlisin der herkes 😂bana
çok tatlısın
Arada tatlı buluyorum arada tipe bah hele diyorum
Bilmem sence?😊
Evet kesinlikle...😊😊😊
Evet
Bilmiyorum ki
Hayır, değilim.
Eh işte jshdjs
Benim o evet:)
Tadina bakmadim tatlimisin degilmisin :p