Dışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkmıştır, katilin gelip kızı öldüreceğini bilmektedir ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar, fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır, katil bunu farketmez gecenin karanlığında. Kızı yatağın altına koyup uzaklaşır... Daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez ve endişelidir... Arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burada diye yatağın altında olması gerekirken... Ve nihai son arkadaşının cesediyle karşılaşır...
18 Yorumla
Soran+1 yılHayal gucun genismis;)
- +1 yıl
mantıklı ama katil cesedi evde niye bıraksın ki yanında pikap falan getirmiştir.ben olsam cesedi parçalar çuvala koyar götürüp yok ederim
- +1 yıl
olabilir :D
Soran+1 yılBu cevap dogrumu
Soran+1 yılAsagida iki seninle ayni cevabi vermis.sendenmi kapyalamislar
En İyi Cevaplar
O saat durmuş.Kızın kolundaki saat tik tak tik tak yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılCunkuevde kalmayacagini soyleyen kiz isbirlikcisiyle arkadasi olduruyor ama nereye koyacagini bilmiyor saati yataginin altinda duruyor normalde ama saati duvarda gorunce sasirip yatagin altina bakiyor hoop ceset orda.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen roman yaz
Super yaa severim korkuyu kanli isleri:))^^ama kiz nasil öldü peki asil muammali olan o
06 Yorumla
Soran+1 yılDusun belki bulursun
Soran+1 yılHadi supper zeka
Soran+1 yılNaptin koceroooooo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yıldışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler.katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu farketmez gecenin karanlığında.kızı yatağın altına koyup uzaklaşır..daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez..arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burada diye yatağın altında olması gerekirken..ve arkadaşının cesediyle karşılaşır..
aradım buldum hehe :D02 Yorumla- +1 yıl
konuyu açtığımda henüz kimse yorum yapmamıştı yaprağım senin gibi en iyi cevap secilmesi için googleda yardırmadım :D
- Kişilik & Karakter konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılDuvardaki saatin pili zaten bitmiş olmalı ve kız bunu daha önceden biliyor ama hatırlayamıyor olmalı arabanın far ışığı duvardaki saate vurunca aklına saatin pilinin olmadığı gelir ve sese odaklanır ve kızın kolundaki saat sesini duyarak yatağın altına bakar...
20 Yorumla Kızların yatağı ranza şeklinde evde kalan kız ilk baştaki yatağı ranzada üstte ve her saat çaldığında arkadaşına bakıp onuda kaldırıyor buyuk bır ıhtımal arkadasıda yokken sıkılıp asagıda yatıyor ve saat calıncada yatagın altına bakıyor alıskanlıktan doğrumu :D?
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz bulucaksiniz:D
+1 yılSaat hep duvardadır aslında. Ama pili bitmiş olmalı. Eve geldiğinde tik tak sesi vardı hala. O ses kızın kol saatinden geliyordu. Işık saate vurunca saatin bozuk olduğunu hatırlıyor ve sesin yatağın altından geldiğini sanıp bakıyor :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ya cevapladık işte. Daha ne soruyorsun? :)
- +1 yıl
Gayet iyi.
+1 yılHocam soru yanlış gibi geldi bana ya bilmiyorum şimdi sazan gibi de atlayıp ortamı bozmakta istemiyorum. Cevabı bende kalsa olmaz mı? En iyi cevabı da hibe ediyorum. Fakire fukaraya dağıtın.
05 Yorumla
Soran+1 yılSoyle cekinme
- +1 yıl
Eve dönen kız kendi yatağınamı yatıyor cidden? Ya da evmi giriyorlar anlamadım :(
- +1 yıl
Kim kimin yatağına yatmış hoca? Ne oluyo burda. Ölen ölmüş kalan sağlara odaklanın. O yatak dolu değilmiydi?
- +1 yıl
Adam açıklamaya tenezzül bile etmedi :D
Soran+1 yılYa hu bende bilmiyorum siz bulursunuz sandim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyolda geçen arabalar devam ettigi icin
arkadasıda yatakta yatıyor ve arkadası o ısıktan rahatsız oldugundan yatagın altına girmeye calısıyor fakat yatagın altına girmeye calısırken kaafasını ranzaya uyku halıyle sert carpınca beyin kanamasından ölüyor
kızda kapıdan girdiginde ısıklar pararel yansıdıgı icin direk gözüne o aydınlık yer carpıyor ve bakıyor :D04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıllA dogru degilmi bilgilendirsene
istemsizce kfr edesim geliyor :D
Soran+1 yıl:D .
Cevap sahibi+1 yılsölesene lan :D
agzını yüzünü bezbol sopamla dagıtırım :D
Soran+1 yılArkadas bende bilmiyorum
Saate ışık vurunca saat durmuş olduğunu görüyor. ama odada hala saat sesi var. nerden geliyo diye sesi dinlerken yatağın altından geldiğini oraya bakıncada cesedi görüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılKol saatinden o kadar ses gelirmi
+1 yılSaatin durduğunu görüyor ama buna rağmen odada saat sesi var.
O sesin nereden geldiğini ararken yatağın altına bakıyor ve ev arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.04 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
- +1 yıl
Çünkü doğru.
Soran+1 yılMantiklida asagda senin gibi 15 tane cevap var oku bir
- +1 yıl
Diğer cevapları okumadım ben.
+1 yılÇünkü arabanın farları saate vurunca kız saatin çalışmadığını görüyor ve ses yatağın altından geliyor saat sesi de ölen kızın kolundaki saatten geliyor
10 YorumlaSaatin durduğunu görüyor ama hâlâ odada saat sesi var
226 Yorumla
Soran+1 yılGoogle bile bilmiyor bence:)
Soran+1 yılDaha bulmadin
Soran+1 yılOlamaz bu
Soran+1 yılSevgilisi terketmis galiba:)
Soran+1 yılAklini yorma canim:)
Soran+1 yılOzelden soyletim ancak:)
Soran+1 yılSen bilirsin:)
Soran+1 yılCanim uyu artik sen:)
Soran+1 yılUyu artik uyu uyu
Soran+1 yılMesajlarini ac :)
Soran+1 yılSana mesaj gonderemiyorum
Gece gece korkutma milleti odasında saati olanlar sayende ayvayı yedi bu gece uyku yok :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D saate bak
isik vurunca arkadisinin orda olmadigini farkettigi icin falanmi. yalniz hikayeden korktum :(((
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D korkma dusun bul cevabi
- +1 yıl
Ben doğruyu dedim cevap bile vermedin...
Soran+1 yılBende:)
arabanin fari iceriye vurunca uyanan kiz duvardaki saate bakar saatin gec oldugunu anlayinca arkadasinin geldigini dusunur ve onun yataginda yatmasina kizacagi icin korkar ve yatagin altina saklanmak icin altina bakica arkadsinin olusunu gorur...
02 Yorumla
+1 yılÇünkü saatin durduğunu görüyor fakat odada hala saat sesi var:D
01 Yorumla
Soran+1 yılHep ayni cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaatin durduğunu görüyor sanırım ama odada hala arkadaşının kol saatinden gelen saat sesi var ve onu duyunca yatağın altına bakıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ayni cevabi yazmis
+1 yılYanlış oda da olduğunu anlıyor ve gidip arkadaşının yatağından kalkıp kendi yatağının altına bakıyor
00 YorumlaBence saatte ışık yansayınca kızı etrafta göremiyor ve nerde diye yatağın altına bakma gereği duyuyor :D attım :D
03 Yorumla
Soran+1 yılTuttumu aceba
Soran+1 yılResimde uyuyan senmisin yatagin altina bak
+1 yılölen kız, arkadaşı çıktıktan sonra onun yatağına yatmıştı. Eve geri döndüğünde kendi yatağına uzandı. ışık yansıyınca duvardaki saatin durmuş olduğunu gördü. ancak odada hala saat sesi vardı.Saat sesinin geldiği yöne yani yatağın altına baktı
00 Yorumlasaatın orada bir yerlerde yatagın altına bak yazıyordur ondan bence bakmıstır.
011 Yorumla
Soran+1 yılKim yazmis ki:)
Soran+1 yılKatil de mi var
Soran+1 yılFişne hayal gucun cok gelismis
Soran+1 yılfişne:)
Soran+1 yılcanim:)
Soran+1 yılMesajlarinizi acamisiniz lutfen:)
saatte problem olabilir. ama ne olduğunu tam çözemedim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Odada saat sesi olduğu için yatağın altında saat olduğunu sanıp yatağın altına bakıyor ve ceset ile karşılaşıyor.
01 Yorumlasaat kız arkadaşının yatağının başında olduğu için diyicem ama ne bileyim öyle olsa niye yatağın altına baksın bilemedim - Soru yanlış hocam
02 Yorumla
Soran+1 yılSoru gayet dogru
bence kız yatağa değilde yatak kıza yatmış çünkü kız sarhoşmuş :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHic olmadi
Soran+1 yılAşagida daha ilgicleri var:D
+1 yılsaate ışık vurunca saat durmuş olduğunu görüyor. ama odada hala saat sesi var. nerden geliyo diye bakıyo sese
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu boşverde sapa sağlam kız nasıl ödü lan daha geçen günler gördüm hiç bişeyi yoktu lan ıhıhıhıh :'( :D
10 Yorumla
+1 yılcevabını sen de bilmiyosan nerden bilcez doğru olduğunu, kırık
00 Yorumla
+1 yılbence soru şu olmalı kız neden ölmüş :D merak ettim
00 Yorumlageceleyin gözümüz hep yatağın altına gider acaba bişey var mı diye
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hic bakmadim
+1 yılen nefrettıgım sorular...
03 Yorumla
Soran+1 yılYataginin altina bak:)
- +1 yıl
baktım ıyı oldu 50 tl buldum _-_
saat daha önceden yatağın altında?
03 Yorumla
Soran+1 yılDuvara ne isi var o zaman
Soran+1 yılCevabi bende bilmiyorum googledede yok
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYatağın altı saatteki ışığa yansımış olabilir mi?
012 Yorumla- +1 yıl
Çok saçmaymış :) Dağılalım hadi :)
Soran+1 yılYa hu dusun belki bulursun:D
- +1 yıl
e yazdı ya alttaki bayan
Soran+1 yılRose saate bak:)
- +1 yıl
Sus ya korkutma beni
- +1 yıl
Hem odamda saat yok :)
Soran+1 yılCevabi soyliyim mi:)
- +1 yıl
Snkaktus yazmış ya o değil mi?
Soran+1 yılbir kere öpersen soylerim:)
- +1 yıl
Olmaz öpmem :)
Soran+1 yılBen opiyim:)
- Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılkatil şoför bence hafız
10 Yorumla
+1 yılSaate yatağının görüntüsü mü yansıyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılOrda degildim
+1 yılÇünkü odada hala saat sesi var :)
03 Yorumla
Soran+1 yılCunku saat var
- +1 yıl
soruyu biliyordum ve bildiğim cevabı paylaştım. saatin durmuş olduğunu yazmamışsın
- +1 yıl
ya da soruyu ben yanlış hatırlıyorum
cesetin yatak altında ne işi var?
03 Yorumlagoogledan bulurlar şimdi cevabı
04 Yorumla
Soran+1 yılGoogle de yok maalesef
Soran+1 yılBen yamadim cevabinida googlede bulamadim
+1 yılbulamadım :)
04 Yorumla- +1 yıl
çok merak ettim bulunana kadar beklicekmisin söylemicekmisin cevabı :)
Soran+1 yılSiz bulucaksiniz:)
- +1 yıl
biraz zor gibi bizim bulmamız insaf et söyle cevabı :)
Soran+1 yılBende bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsystem not found, service unavabil, error 502...
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya gece gece korkutmasanıza
00 Yorumla
+1 yılcevap; error!
01 Yorumla
Soran+1 yılReset at
+1 yılGece gece korktum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Ranzaa
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?