Hayali sesler derinden ben uyurken bile birşeyler yaşanıyor gibi açık ve net duyabiliyorum sesleri içimde ama reelde değil. Kendi kurduğum birşey de değil. Buna vücudun yarı uyku hali , uyanık olsan da bilinç altında devam ediyor olabilir düşüncem. Yoksa gerçekte öyle konuşmalar olmuyor.
Çocukluktan beri kafamın içindeki aforizmaların sanrısal seslerini susturamadım. Benden hariç üç dört kişi daha yaşıyor oralarda yalnız belirtmem gerekir ki sosyopat taraflarının iç dünyasında kötülük yok. Gamsızlar insanları umursamıyoruz pek sadece kendimizi seviyoruz. Safsatalardan uzak duruyoruz ve ilham kaynağı olabilecek her şeyden maksimum faydayı sağlıyoruz.
İnsan kafasının içindeki sesleri susturmamalı bana kalırsa. O sesler yalnızken yükseliyor kulak verirseniz size bir şeyler anlatıyorlar duymamazlığa gelmemelisiniz. Kendinizi eleştirebilmeniz gerekiyor ben öyle yapıyorum bu yüzden öz güvenimi hiçbir insan deformasyona uğratamaz. Üstelik seslerin kaynağını tek elde toplarsanız işiniz kolaylaşır hayatınıza yön verirken basitleşmezsiniz. Marjinalliği severim, semptomların dahilinde mutlak suretle bilinmezlikler olabilir. Çözmek için seslere anlayış gösterin biraz peşinden gidin.
Herkesin konuştuğundan..! En çok konuşulan'dan..! Uzaklaşıp asıl ben ne konuşmak istiyorum diyip sessizliğe çekildiğinde.. Kocaman kalabalıkta nasıl yapayalnız kaldığını anlıyorsun.. Oysaki sesini duymadan yoğurduğumuz Kalbimiz bize neler fısıldıyor.. Sessizlikte iki ses duyarsın Yaa vicdanın sesi ya da doğruyu söyleyen kalbinin sesi
Dusunurler ve alimlerin cogu kafa dengi birini bulamadiklari icin kendi kendileriyle konusup istisare ederek bircom bulus yapmistir kendi sesinse o ses sorun yok baskaysa cinci hocaya git derim 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında hiç tanımadığın fakat çok tanıdık gelen bir ses... 3 harfli musallatlarında sıkça görülen bir şeydir bu