İstanbul'da olan bildgniz saglam hoca varsa lutfn paylasin
Cevabın nedir?
Çok büyük yanılgı icindesiniz. inancımız tam. elhamdülillah muslumaniz. peygamber efendimize bile buyu yapıldı. yataklara düşürdüler. buyu yapilan insani herşey uzaklaştırırlar. cinler izin vermez. ben kendi ablamdan biliyorum. felak ve nas surelerini okurken kusuyor. mide ve bas ağrısı çekiyor. kimsenin elinden birşey yemeyin. koruma muskasi tasiyin. çok hoca var turkiyede her yerinde her şehirde. isin ilmi olanı bulmak gerekli. sıkıntılarımızı kullananlar oluyor. para kaptırmadan şifa bulmak kesinlikle gerekli. abdestsiz gusül abdestsiz evde dahi dolaşmayın. illa sizinde başınıza gelmesi gerekmiyor. annemde ve ablamda bunları yaşadım. kendini öldürme zarar verme. hic bir maddi manevi sıkıntısı yokken. kesinlikle psikolojik değil. ilim insani ile bilim insani çok ayrı dallar. anne adi doğum tarihi kendi adınızla bilgi alınıp kim nasıl buyu yapmış yaptırmış öğrenmek mümkün. çok kotu insanlar var artik dünyada. internette araştır kardeşim. medyumlar paracı. havas ilmi ile uğraşan gerçek alim ve hocalardan şaşma. birde kuranla tedavi rukyede şifa verir sıkıntına. Allah yar ve yardımcımız olsun amin.
39 Yorumla
Başak+1 yıl
Başak+1 yılAllah sizden razı olsun
Terazi+1 yıl@hasanagaaa gönlünden ne koparsa dedi anlamadımpek
Koç+1 yılMerhaba numarayı alabilirmiyim rica etsem
Koç+1 yılBende aynıyim ablaniz gibi banada yardim edin. Gecore hocanınbilgisi nosu nu yazın.
Koç+1 yılSizin de bilgilerinizi nasıl alabilirim iletisime geçark babam konussa sizlehoca nin da telefönu alsak adresini baba yardimci olun nolur abi
Balık+1 yılBenim annem evlenmigom ve param olmazin diye kac tane hoca degisdim annem hepzini uyutuyor kötü bir annem var hep kötükük yapiyor okuyor filan kendi annem hic istemiyor isim ras gitmezini istemiyor hep paranin pesinde benim sahip oldugum seyleri sahip olmak istiyor neyapmam lazim
En İyi Cevaplar
+1 yılselam yapılan buyunun nekadar sıkıntılı olduğunu yaşayan biri olarak iyi bilirim çok hoca gezdim ama allah razı olsun ankarada bir hocam lâ irtibata geçtik ve yapılan büyüyü gözümüzün önünde suya getirdi ve çok şükür bu sıkıntıdan kurtardı. Eğer ulaşmak isterseniz benimle irtibat kurarak ulaşır hocama. Hayırlı günler.
736 Yorumla
Koç+1 yılKardeşim ankarada nası ulaşabiliriz numara falan
Boğa+1 yılselam. mümkünse acilll numarasını yollarmısınız. buna çok ihtiyacım var.. :(
Balık+1 yıl@hırçınmelek1 bana da bu konuyla ulaşabilir misiniz
Balık+1 yılkimdir bu hoca bana da ulaşın lütfen
Boğa+1 yılLutfen banada soylermisiniz kim bu hoca yardimci olursaniz sizden Allah razi olsun
Oğlak+1 yıl@Okyanus55566 sağlam hoca bulunca banada haber verin allah rızası için
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yıl@Beytül41 nerede bu hoca hangi ilde? ve ücret nasıl?
İkizler+1 yılKimdir bu hoca
Yengeç+1 yıl@Hacerrrrrrrr selam hoca buldunuzmu banada lazim
Koç+1 yılLütfen numarasını bana gönderir misiniz?
Boğa+1 yılKardeşim banada gönderirmisiniz bu hocanın numarasını
Boğa+1 yıl@hırçınmelek1 arkadaşım bu büyü bozan hoca bildiğim var diyen şahsa ulaşamıyorum siz çok eski mesaj siz ulaştınız mı hoca bildiğiniz var mı
Boğa+1 yıl
Koç+1 yılMerhaba numarayı alabilirmiyim
Aslan+1 yılNasıl ulsabilirim
Kova+1 yılHocam numara verin lütfen
buyu sihir var cinlerle muhatap olanlar yapar bu işleri genelde sana tavsiyem buyu dualrı var felak nas surelerini bol bol oku..şirki şirkle çözmek buyuk bir aptallık bence..Kuran-ı Kerim boşuna indirilmedi..
00 Yorumla
İyi günler sorununuzu çözebildiniz mi kime gittiniz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
18Cevap
+1 yılÖnce başta allah o büyü yaptıran lanet olasıların cezasını versin bizim ailemiz de aynı şeyi yaşadı zor çözdük, allahtan anneannem bu işlerden anlıyordu da bize medyum hoca önerdi büyü bozma konusunda ali hoca adında biriyle çalıştık yanlış hatırlamıyorsam adı medyum ali gürses. annemin üzerine yapılmış büyü, hemen tespit etmişti, sonra zaten hızlıca bozmuştu da kurtulmuştu annem. 0535590 6275 telefon numarasıymış annemden öğrendim, bunları sakın hafife alma çünkü benim ailemin kaç senelik evliliği resmen bu kötü niyetli insanlar yüzünden bitecekti eğer hızlıca bozulmasaydı çok kötü olur sonuçları kesinlikle hemen bozdurman lazım
00 Yorumla
+1 yılMedyum ali hoca adında biriyle görüştüm ben, özellikle havas vs. gibi ilimleri bildiği için tavsiye etmişlerdi, yaptırdığım vefkten sonra resmen karşıdakinin bana olan tüm davranışları, bakışları bile değişti, bir senedir hiçbir zararını görmedim, gayet güzel gidiyor ilişkim medyumalibey @ gmail adresinden iletişime geçebilirsin veya sitesi de var araştırıp bulabilirsin medyum ali gürses tam adı. Ben öneririm yani...
01 Yorumlaİstanbul'da bılmıyorum ama
www.facebook.com/video/video.php?v=124908732694600 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı. Büyüye inanma hurafe onlar traş.Ne paranı kaptır ne inancını zedele tüm şerlerden Bir tek Yüce Allah a sığın o kafidir.
111 Yorumla
Soran+1 yılondan kuskm yok ama allah ayetlrle bldrms sihr buyu vardr
Yengeç+1 yılAllah ayetlerde namaz kıl oruç tut hacca git zekat ver de demiştir. Bunları da yapıyosundur umarım. . .
Soran+1 yılemin ol dinimi sendn ogrenck dglm senelrce kurs okdm j
- +1 yıl
Yigitkaan arkadasimiz nede gusel soylemis, Allaha sigin die.dogru olanda budur..
Oğlak+1 yıl@nermin27
Selam Nermin hanim bu numarayı aradım gerçekten ilgileniyor ama korkuyorum size mi başkasına mi yardimci oldu buyu bozulduğu şimdi bana bişeyler gönderecek tereddüt ediyorum Bilginize ihtiyacm var
Kova+1 yıl@7878y8 bu bır yalancı tekıdır baska yerde rabıa dıye bırını tavsıye edıyor ıstanbulda gorustum vs dıyerek sımdıde almanyadanm yazıyorum dıyor ne sahtekarsınız sız bunun tavsıye ettıgı kısı dolandırıcıdır rabıa dedıgı kısının kendı benı ve arkadasımı dolandırdı tlfn ları mızı acmıyor engelledı savcılıga verdık sorun degıl ıp adresınden nerde oldugun cıkıyor ınanmayın bu sahtekara ve barındırmayın bu dolandırıcıyı
+1 yılBüyü denilen olay bilimsel girişimler ile berteraf edilebilmektedir.
00 Yorumla
+1 yılMüslümanın büyüyle işi olmaz eğer değlseniz birşey diyemem tabi.allah akıl fikir versin bize
00 Yorumlaİstanbul da var Salih hoca mutluluğu mu ona borçluyum 05393108566 tavsiye ederim dürüst tür sizde dürüst olun bir arkadaşım yalan söyledi nasıl anladıysa işlem yapmadı.. benden söylemesi.
06 Yorumla
Balık+1 yılMerhaba Sema hanım sizi takip ettim bana ulaşabilir misiniz lutfen? Detaylı bilgi almak istiyorum sizden bu konu hakkında çok kötüyüm Allah rızası için 😢😢?
İkizler+1 yılInstagram'da rukyeciosman yazarsanız çıkar yıllardır bu işi yapar ilmi de kuvvetlidir. Büyücüler gibi değil sadece musallat ve büyü bozma tedavisi yapıyor kendisi
Kova+1 yıl@Zynpyld şifası oldu mu
Astroloji & Burçlar konusunda 517 cevap paylaştı. hocalar sıkıntı niyeti bozdumu sakat :) onun için tavsiye etmiyorum
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDedem var. Vanda buyuk hocadir. Artik buyu bozuyormu bilmiyorum ama.
017 Yorumla
Oğlak+1 yıl@Kankam34 yok malesef kimseye kefil olamam bro
Başak+1 yıl@Kankam34 hahahahaha er sagt Bro
@Aydınlı009
İkizler+1 yılDedeniz Vanda nerde yaşıyor kendisi ile irtibata geçmemiz mümkün mü? Saygılar
Oğlak+1 yıl@Zulkarneynnn vandaydı şu an aydına geldi.
Oğlak+1 yıl@Zulkarneynnn durumdan tam olarak emin iseniz telefonla görüşebilir
Oğlak+1 yılDedenizle iletişeme geçebilir miyiz derdimizi anlatsak yardımcı olur mu
Oğlak+1 yıl@Xkişisiabc derdin ne
Oğlak+1 yılÖzelden yazdım size
Oğlak+1 yılÖzelden yazdım size cevaplarsanız çok sevinirim
Oğlak+1 yıl@Xkişisiabc baktım
Oğlak+1 yıl@Yagmur1245 dedem artık vanda değil, aydında şu an ve artık pek o tür şeylerle uğraşmıyor yaşlandı
İkizler+1 yılAdı adresi nedir
Oğlak+1 yıl@Hacerrrrrrrr aydına taşındı Şu an vanda değil artik. hoca cemil adi.
Oğlak+1 yıl
Başak+1 yılBana ulaşabilir misiniz acaba dedeniz ile görüşmek istiyorum
Oğlak+1 yıl@Gozsevncccc dedem şu an aydında vanda degilll
+1 yılBen 7.5 yıldır cinli musallatli hastayım. bana yardim edin lütfen. Kimler iyi bir kişiden iyileşti ise yazın bana kime gideyim iletişim nolari
01 Yorumla
Kova+1 yılŞifa buldunuz mu
+1 yılPendik kavakpınarda sait suat hoca gözümüzün önünde büyükeri getirdi çözdü...05424423992
05 Yorumlaİstanbul'da allah rızası için bu işi yapan bir hocaya ihtiyacımız var bilen mesaj atabilir mi
01 Yorumlavar ama ıstanbullu degıl
02 Yorumla
İkizler+1 yıl
Ayşe hoca isinin ehlidir ben cok memnun kaldim
07 Yorumla
Balık+1 yılkimdir bu hoca bana ulaşaliir misiniz
Yay+1 yıl@aysenvarolll kim bu hoca yardimci olur musn?
Oğlak+1 yıl@tuleks bu hoca hakkında bılgı alabılırmıyorm takıp edıyorum sızı
Başak+1 yılNerden ayse hoca?
Internette dolandirici yaziyor ama hangisi bilmiyorum
Boğa+1 yılNumarasını alabilirmiyim
Balık+1 yılIsallah kac tane hoca degisdim jaaaa
+1 yılşüphe zaten ilişkiyi bitiriyor. boşa ugraşma
00 Yorumla
+1 yıl60 level büyücüyüm ankaradayım
02 Yorumla
Başak+1 yıl70 oldum :D
İkizler+1 yıl@sevgi_pınarı aynen katılıyorum
+1 yılbüyü bozmak herkesin harcı değildir