bu nasıl igrençliktir be nasıl yapıyorsunuz
Biri tuvaletteki büyük abdest sonrası temizliği anlatsın?
bu nasıl igrençliktir be nasıl yapıyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle şu ağız terbiyeni bir takın, hem soru soruyorsun hemde bir atarlanmalar, laf yarıştırmalar.
Ailen sana daha sağlıklı olman açısından bunu öğretmiş olabilir, veya sen kendin böyle yapıyorsun, orasını bilmiyorum.Elini kullanmadan anüsü temizlemek ne kadar temiz bir yöntem peki? Ben bunun sağlıklı bir yöntem olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta mendili veya suyu da elinle tutuyorsun ve yine bir temas söz konusu.Yorumlardan birinde tazyikli su cevabını gördüm.Herhalde ortalığın içine etmek olur bu.Etrafa sular sıçrasın ama elim yeter ki değmesin''... Bu kadar iğreniyorsan kendinden çıkan bir şeye dokunmaya o zaman eldiven kullan ve o anüsü adam gibi temizle.Sabahları yüz yıkama, burun yıkama, diş fırçalama, kulak temizliği.. Bunları nasıl yapıyorsun, düşünmek bile istemiyorum.
size diycek laf yok yok yok
Sol elle neden yemek yenmediğini öğren bir.
Müslümansın ya Hz.Muhammed felan.
Flan sjdjjd
İşte bunlar hep eldeki koli basillerinin değil su ve sabunla yıkayarak yüz derecede bile kaynatıldığında ölmediğini bilmeyen beyinlerin pis geleneksel temizlik yöntemleri. Sonra o temiz sandıkları ellerle ekmek tutar yemek yerler. Tuvalet kağıdını ıslat üzerine özel bölge temizliği için kullanılan temizleyici jellerden dök onunla temizlen ve bunu birkaç kez tekrarla ele ne gerek var.ıyyyh midem bulandı be
bendensin ilte bu zihniyet işte bunu duymak istiyordum oh be
işte bunlar hep arap kültüründen gelme şeyler
kahretsin
yemek yiyordum kusasım geldi yan taraftaki yanıtları okuyunca bir daha dışarıda yemek yersem ne olayım ıyhh
arkdaşım bikere daha bagıra bagıra yorum yap okusunlar
eriseydi erirdi ben yıllardır böyle yapıyorum tuvalet kağıdı üzerine az miktar su ve bolca jel dükünce hiçbirşey olmuyo hem güzel kokuyo hem hijyenik temizliyo öğrenin öyle konuşun
saolasın gizli arkadaşım. aklın yolu birmiş demek
şunlara bişey ögretelim igrençlikte sınır tanımıyor hayal bile edemiyorum
ne kadar meraklılarmış b.ka dokunmaya be.bu kafayla öğrenmeleri zor be gizlicim bana uzak allaha yakın olsunlar bide benim yemeklerime dokunmasınlar yeter :/
Yav kim ne yaparsa yapsin size ne? Ay igrenc diyorsunuz. Ama sizin seks yasantiniz eldivenle mi oluyor?
Yani oral seks, petting ve el ile tatmin olmak eldivenle mi sizde, yoksa siz daha bebis misiniz?
Ha bu arada Araplardan belki gelme el ile yikanma, ama Avrupa'da cok kisi seks aninda popoyu iyi hallediyorlar, kimse de ay igrenc demiyor bunlara :D.
Cici kizlar, hadi siz Disney sarayinizda aseksuel prensi bekleyin ;-)
@Nicolette80 ağzına sağlık jsjds banyo yaparken de şimdi şuraya bi el atiyim demiyorlardır gidip peçeteye özel jeller büyülü karışımlar sürüp jelibon sçtıkları gtü hijyenik şekilde temizliyorlardır sjfjsks
Olması gereken şudur; önce tuvalet kağıdı ile iyice temizlik yapılır, sonra taharet musluğu açılır bölge bol su ile yıkanır. Ardından yine tuvalet kağıdı ile kurulanır. Kıçınızı sabunla yıkamayınız, çok tehlikelidir. Neticede tüm sabunlarda az veya çok kimyasal madde bulunur, bölge çok hassas olduğu için kimyasal madde tahriş yaratabilir.
Ancak ben bol su ile ve elle temizlik yapıyorum, sonra da elimi önce dezenfektan la sonra sabunla yıkıyorum. Dini açıdan soruyorsanız istediğiniz gibi yıkayın mühim olan tüm vücudumuzun olduğu gibi genital bölgenin de temiz olmasıdır
Dayı şimdi ilk önce peçete sürünce bi nevi yediriyor gibi oluyor yani sonuçta suyu silmiyorsun aç suyu yıka sonra kurula olmadı bidaha yıka sil ama önce su tutmak lazım bence
Bu işin doğrusu şu şekildedir: önce tuvalet kağıdı ile kuru temizlik yapılır, sonra tuvalet kağıdı ıslatılarak ve her defasında gözle kontrol yapılarak ve arada gerekirse sadece taharet musluğundan su ile temizlik bitirilir. Bir de üstüne duş alıp sabunla iyice derin temizlik yapılırsa mis gibi olur. Bu işlem sonrası erkekler popo etrafı ve testislerin ve kadınların da nemlenen bölgelerin yice kurulunması gerekir.
Elin dışkı ile temas etmemesi gerekir, ederse en ez 15 dk yıkanması gerekir.
Cevap
44Cevap
Önce tuvalet kağıtıyla temizliyceksin. Sonra bölgeyi intim ve ya body jelle yıkayacan. Ön ve arkanı. Sonrada tuvalet kağıdıyla kuruluycan. Pedi ve ya iç çamaşırını değiştiricen. Ellerini sıvı sabunla yıkayacan? Sıvı alkolle silicen
ne olacak kardeş tahareti nasıl hacet edeceğiz başka bir yöntemi mi var tabi elle taharet edeceksin birde yerken iyide sıçarken mi kötü sabunla elini yıkamıyor musun sen
yıkasan ne olurki şoktayım şu an ya igrençsiniz
ne alakası var götümü yıkamayıp boklu boklu mu dolaşayım
:D ya yıka sonrada silin elinizle yapmanız igrençlik
ben taktım sana ya elinle taharet musluğundan akan su ile o pis şeyi temizliyorsun ondan sonra tuvalet kağıdı ile hem oradaki ıslaklığı hem de elindeki ıslaklığı zaten temizliyorsun sabunla iyi bir elini yıkadıktan sonra zaten elinde mikrop falan kalmıyor kostik o kadar kuvvetli bir temizleme maddesi ki mikrop falan zaten kalmıyor elinde
sus sus yeter bu ne igrençlik
iğrençlik değil temizlik temizlik imandan gelir
ee bende temizlik diyorum sol elin suçu ne
suçu değil temizlik bende bir zamanlar sen gibi idim ama bir süre sonra o malum yerde anal fissür olunca el mahkum kaldı inan o ilk defa temizlerken elime eldiven bile taktım sonrası temizlik yaparken bırak sabunu anti bakteriyel el losyonu bile kullandım o denli
Bak şimdi elle yıkamanın sebebi alaturka diğeri alafranga yani klozet fark bu, klozette elle yıkayan gördüysen bana da söyle bebiş, kapişş?
senin durumun buna benziyor :)
www.google.co.uk/imgres
hehe aynı siz
Ondan sonrada sorarlar yalamayı emmeyi seviyor musun diye...
Ahahaha 😃😃 Fıstık ezmesi yiyordum kaşık ağzımda kaldı be güzelim.
afiyet ola
Çok güldüm ama 😊😊 muhabbeti görünce saol
Guzelim , bebeginin altini da elinle sileceksin. Iyy ben yapamam deme hakkin var mi =)
çıplak elim degmiycekki ıslak mendil pamuk kagıt?
soruyu soran komple kol kullanılıyo diye biliyo galiba... sadece iki parmakla o iş oluyo... bir kız arkadaş vardı, domaltıp yapayım dedim. bir domaldı az daha bayılıyodum kokudan. kız milleti dikkat etsin popo temizliğine özellikle. eşlerinizin ya da sevgilinizin midesini bulandırmayın o pozisyondayken...
Kardeş 1 şu götü yıkamak bu kadar zor değil iki su damlat çat çat poponu yıka orta parmanla sonrada elini yıksa kurula şu götü en kötüsü peçeteyi ıslat sil götü bu kadar zor birşey yok sol elle yapılmasının nedeni sol elin dezenfekte etme özelliği olması titizseniz götünüzü sıyırın iyitce peceteyle sonra mendili ıslattın silin nemini alın tekrar ohhh mis boklu dolanmayın ab 😔
Hahahah olm gidip gtümü yıkayasım geldi ne güzel yazmışsın öyle çat çat jsfjjss.
Yer tuvaletinde yapıyorsun mecbursun elle yapmaya bende tiksiniyorum ama mecburuz dediğim gibi Klozette isen iyice kıçını yıka suyla suyuda biraz fazla aç kıçın acıyabilir ama tazyikli, tazyikli iyi temizler. :D
işte dürüstce bir cevap
Neyle yıkayacaksın? Sabun niye var? vücudundan çıkan şey nasıl iğrenç gelebiliyor sana, aksine yıkamayanları iğrenç buluyorum...
o şey çok kutsal dimi unutmuşum
vücudun herparçası kıymetlimi akılsızlar
Sen suyla taharet yapmıyorsun galiba küçük sindy tuvalet kağıdına su döküpdemi kıçını siliyorsun.
yandaki kızlar açıklamyı yapmış bir bakın
😂😂kucuk sindy ne ya
Ülkede sadece tuvalet kağıdıyla silip g.tü boklu dolaşanlar çok temiz evet?
çıplak elimizi degdirmeden yapıyoruz önce su degiyor sonra kagıt cahil
:D gerçekten iğrenç olan sensin önce tuvalet kağıdı ile iyice temizledikten sonra su ile elle güzelce yıkanır daha sonra sabunun icadındanda haberin yok sanırm sabunla eller iyice bol durulanarak yıkanır :D şakamısın a.q
ne temizi be igrençsiniz yıkanamadan olmaz tabi yıkancak diyorum
eee salak madem yıkamadan olmaz nie iğrenciz? salak sen nasıl yıkıyorsn? sen ne yapıosn o elin götüne değmiyomu?
düzgün konuş öküz su degiyor sonra kagıt oke anladın
lan salak su nasıl değiyor götüne? sen elle oraya su atmazsn ?
benim dedigim oturaklı vc digerinde nasıl oluyor allahım igrençlik
ya sen harbiden malsın ya da kör cahilsn gerizekalı bizde alafranga wcden bahsediyoruz ama ordan çeşmesinden gelen su direk götümüzü yıkamıyor salak sen elinle oraya su attırıyorsn ya sen harbiden kaç yaşındasn? bir boktan habern yok
direk yıkıyor sizin wc sorunlu galiba
ya bir * git * milyon dolarlık wc var ordan bir el cıkıyor götünü otomatik yıkıyor sanırım salak bütün verilen cevaplara bak kimin sorunlu olduğunu anlarsn sorunlu birisi varsa oda sensn beynini git göster
bak kızlar ne demş
lan salak sen beyin özürlümüsün? bak bakalım kızlar ne yazmış hepsi elle yıkanır tuvalet kağıdı kullanılır demiş? embesin bn ne yazdım en başta önce tuvalet kağıdı ile silinir daha sonra su ile elle yıkanır daha sonrada ellerini sabunla yıkarsın bu kadar tamam mı kaç yaşındasın senn beynini sikim sana bu yaştan sonra götünü yıkamayı öğretiyoruz * :S
halen el diyorsun halen ell yuhh öküz
ögren ögren cahil
kapa çeneni salak bn ne olduğunu ztn biliyorum nasıl olduğunu ama siz bilmiyorsunu ve o götünde kuruyup kalan boklarla sen temizsin ztn allah ıslah etsin seninle ilişkiye giren adama yazık bok kokusu ile ilşkiye girecek
ne boku ya allah aşkına biz donumuzu öylemi çekiyoruz su kagıt yetiyor elle ovalamya gerek yok
burada tuvalette neler yaptığımı anlatcağım aklıma gelmezdi lakin elle yıkanır tuvalet kağıdı da kullanılır su falan sen nasıl yıkıyorsun?
Asıl iğrençlik tuvalet kağıdıyla silinmektir suyun değmediği her yerde pislik kalır
su degiyorda elin ne işi var ya
El değmeden su nasıl temizleyecek?
kagıtla
Bence fazla cevap verme, kendince temizlendin sanıyorsun
nasıl olacaktı? sen süpürge ile mi yapıyorsun?
sol el ve su ile yıkayacaksınız efendim mabadınızı.
Anneniz size tuvalet eğitimi vermedi mi?
el değdirmeden temizlik yapanlardan iğrendim her zaman... galiba bende sorun var.. klozet sevmem.. normal tuvalet on numara... tivalet işi bitince. beyaz eldiven giyer öyle yıkarım... tertemiz... kendimi bildim bileli böyle. kızımda bana benzedi... böyle yapmazsam asla temiz olmam.. asla ama aslaaaaa... yokmu kızlar benim gibi.. tekmiyim ben... cvp verin
tabiki önce tuvalet kağıdıyla silip sonra bir güzel buzz gibi suyla yıkayıp son olarak kurulayıp temizliği yapıyoruz canım :) boka direk elini süren cidden var ay çok iğrenç gerçekten :D
oh be bendensinnn
Alaturka tuvaletlerde elle yıkalak zorundasın
Klozet varsa zaten g*t yıkama borusu var onunla yıkıyosun :D
aynen biz ona yukarda dediğimi diyoruz :D
Arkadaşlar yanlış anladı galiba :D Gizli KullanıcıĞımız mendil ile yaptığını kast ediyor.
el kullanmayarak g*t yıkama <3 bunu banada öğretirmisin :*
Su tutup daha sonra pecete ile silmek iste bu kadar basit hem yikamis hemde elini kullanmamis olursun
bu ne ya iyyy..akil fikir diyorum baska da birsey bulamadim
oha böyle bir şeyle karşılaşacağım aklıma bile gelmezdi :S
Ks bundan daha curetkar bı soru daha gormedı degısık bır soru.d
:) anlatsaydın sende
Olmaz (:
de get
Istersen ayrıntılı tarıf edıyım kıza bak!
pissin elini kullanıyorsan defol
Bn tuvalete gıtmıuorum terle atıyorum yedıklerımı
Pecete islak mendil vs once bununla temizleyip sonra bol suyla elini kullanarak temizlemiyorsan asil sen igrencsin
sen nasıl yıkıyorsun el kullanmadan hortum mu tutuyorsun :)
Canim seninki yikama olmuyor bide çok iyi birşey yapiyormussn gibi yazmissin buraya. Annen öğretmedimi hic sana yahu
Kağıtla silenler asıl siz igrencsiniz hiç mi kurumuyo o aboo :-)
popona ozen gosterdigin kadar (?) agzina da o ozeni gostersen ya.
Türk kültüründe olan bişey bunu yeni mi öğreniyorsun
arap kültürü
Araplar bizden kapmış Osmanlı zamanında
Baklava filan hep bizden
he he baklava
Neden güldün, adamlara çok şey öretmisik
al işte bi' pislik kız daha.
haha
hahahaha ulan karıyı nasıl yetiştirmişler.
ne olmuş en azından igenreç deigiliz
teşekkr
sen çiçek falan s*çıyorsun galiba. :D
lale olanından
O Zaman 1 demet alayım. :D
adresini yaz gönderirim
gizlican mesaj atta. adresimi yollayım ordan. :)
Oha aç o zaman oku biraz tuvalet terbiyesini öğren
size ögretcem
sen ayağınla yıka tamam oke? :D
ne ayagı su kagıt yeter el ne
:D allahım soruya bak ya iğrenç :D
sen bir söylesene napıyorsun? o zaman gör igrençliği
evet yapmıyorsundur
b.ktan b.ktan muhabbetler
b*ktan b*ktan yorumlar
ya bir koy git midemi kaldırdın
sen bir git
Bu ne b..ktan muhabbet yaa :D
Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıptır
ögreticem size
bak bak kızlar anlatmış bir bakında görün
hehee ondan
bir filozofummuz eksikti pis filozof
Etrafımda cinler olsun istiyorum, çünkü ben cesurum. Hayaletleri kaçıran cesaret, kendisine cinler yaratır. —cesaret gülmek ister. Artık hislerinizi paylaşmıyorum; altımda gördüğüm şu bulut, güldüğüm şu karaltı ve ağırlık -işte budur sizin yağmur bulutunuz. Yükselmeyi arzuladığınızda yukarı bakarsınız siz. Ve ben aşağı bakarım, çünkü yükseltilmiş biriyim ben. Aranızdan hanginiz aynı anda hem gülebilir, hem yükseltilmiş olabilir? En yüksek dağa çıkan, tüm matem oyunlarına, tüm matem ciddiyetlerine güler. Cesur, tasasız, alaycı ve şiddet uygular -işte böyle istiyor bizleri bilgelik: O bir kadındır ve daima savaşçıyı sever ancak.
ondan ondan
oturaklıda hortumu tutuyon tabi :D
bu kız pis arkadaş :D :D ıslak mendille yap sen
sen elle devam
Elle yikamadan boklu gezersin.
ne boklusu ya gayet temiz kalıyor
O pislik asla temizlenmez muhtemel liselisin yasin ku uk. Oran kokuyodur bide.
ya bir git mal mal konuşma misler gibi oram
yani senin o igrenç elinden bile daha temiz
Yav he he.
sen yap yeğenlerim temizler
çok moktan bir soru olmuş.
igrençsiniz ya ondan
elle yapılır yoksa pislikler kalır
ilk 6 ay anne sütü çok önemli.
annen sana içirmemişse benim suçum ne
kıçım yıkanmış
sen yıkadın mı
iğrençlik bunun neresinde? sen neyle yapıyosun
önce su sonra kagıt
ne g*t varmış sizde be :D
sende ne var
sende olan varda, merakında bu kadarı yani onu demek istedim.
he he ondan
yemek saatim hatırlatırım...
git ye
şokunu çıkarmak bu olsa gerek...
sen neyle yıkıyorsun hıc tehret nasıl alıyorsun
Seninki pembe galiba
ne pembe
once kağıt sonra el
el el el ıyyyyyyyyyyyyyy
:)))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar