8 yaşında bir kardeşim var malesef :D Üstümü değiştirirken, duştan çıkarken beni dikizlemeye çalışıyo. Odaya girip kapıyı kapatmama rağmen delikten ya da kitap alıcam bahanesiyle aniden odaya giriyo alttan alttan bakıyo bende engellemeye çalışıyorum. Bu yaştaki bir çocuk için normal midir yoksa imha mı etmeliyim geleceğin abazası olmaması için? :DD
Cevabın nedir?
+1 yılGayet normal bir durum.Ailesel olarak anlatilmiyan cinsel farkliliklardan kaynaklanan bir durum.Şuan fiziksel farkliliklarin gozune carpmasiyla şaşkinlik donemi.Şaşkinca ve masumane duygularla en yakinin da bulunan ailesi olarak sizin aracaliginizla habersizce utanarak saf hane bicim de sizi inceliyerek bazi soru isaretlerine cevaplamaya calisiyor.
Bu durum da yapilmasi gereken ailenin cocukla konusmasi ve bu durumu anlamaya calismasina engel degil yardimci olmaniz gerekiyor bilincli bir sekilde.
Aksi yapilir ise ileri yaslarin da psikilojil rahatsizljklara yol acilmasina neden olursunuz.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Onunla bu konu hakkında konuşma utanır gururu kırilir ilerde psikolojik açidan kötu hissedebilir, hatta hiç anlamiyomuş gibi davran , ona saçma sapan sebeplerden dolayı kız ve korkut , senden korkunca çekinir pek yaklaşamaz ayrica ona ablası olduğunu hissettir, ne biliyim işte kız arkadaşin var mı gibilerinden sohbetler aç, sosyal bir aktivitesi olsun uğraşcak başka bişeyleri oldumu bu konular aklina gelmez yinede fazla samimi olmamaya dikkat et, sana bakmasınin nedeni karşı cinsi merak etmesi , o da olmadı bir tane kız bul çocuğa ablasisin sonuçta ;):)
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahha :Dd Konuşuyorum sevgili falan ama ağzından laf alamıyorum utanıyo :D Yakışıklı çocuk ama 2.sınıfta başlarsa yandık :D
- +1 yıl
Hahahhaha :DD Kardeşim anormal zaten :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun benzerini kuzanimde yaşadım.. 1 haftalık tatildeydik ama çok tuhafıma gitti oda 7 ya da 8 yaşındaydı.. yani olabiliyor tam anlamıyla bazalık değilde hormonları zaten pek gelişmemiş durumda ama kendilerini farkettiklerinde kız erkek ayrımı yaptıklarında kızların vücudunu merk etmeye başlarlar maalesef oluyor benm bildiğim bu başka sebpleride olablr..ve bence varsa yolu imha et.ayrıca odanın kapısınıkiltle daha dikktli davran..
45 Yorumla- +1 yıl
Sanmıyorum başka sebebi olduğunu. Bakmaktan başka bişey yaptığı yok yani çok sakin sessiz bişey zaten.
Cevap sahibi+1 yılbaşka sebebi derken onun bakmasının sebebi değil bakmaya iten sebep..
Cevap sahibi+1 yılbenim tahminim kendi vücuduyla sennki aynı değil bu farkettiği için merk ediyo olmalı.. annesine bakamıca için sana bakıyo ama iyi bişy değil
- +1 yıl
Meraktır diyip bırakmak istiyorum ya altında şimdi bir sebep aramıcam ergenlikten sonra bakalım
Cevap sahibi+1 yılama yinede dikkat et yani bakmayı alışknlık haline getrrse ilerisi içn iyi olmaz
İyiki kardeşim yok evin en küçüğü olmak gibisi yok anlaşılan bu durumdan sıkıntıdasın bence kardeşinle sen değil ama annen ya da baban özellikle baban varsa abin anlayacağı dille konuşsun
24 Yorumla- +1 yıl
Aileme anlatmaktan korkuyorum ama onlar çok sert davranır :D
- +1 yıl
Ailem öyle bir yapıya sahip değiller malesef :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
64Cevap
İmha edilmeli Bir kere başkasını izlemeyi bırak ablasına böyle yapıyor sa o çocugu o yaşta ciddi bir şekilde etkileyen şeyler vardır.Çocuğa sezdirmeden bu etkileri araştırın önce önünü kesin
Sonra çocuga bir daha böyle yapmamasını bunun uygun olmadıgını ciddi bir dille anlatın18 Yorumla- +1 yıl
Anlattım kaç kez hemde. Hem sert hem yumuşak. Aile kaynaklı değil. Arkadaş ortamı diceksin ama sanmıyorum.
- +1 yıl
Hayır girmiyo. Çoğu şeyini farkettirmeden takip ediyorum.
- +1 yıl
Söylemediğim kalmadı diyebilirim
- +1 yıl
Tehdit ettim o şekilde. Seni babama söylerim böyle olur şçyle der falan ama yok yani. 5-6 aydır böyle uğraşıyorum
- +1 yıl
sözle davranışla bence çözümsüz kaldım ama
Annen 'Ya Musavvir'' ismi şerifini hergün bol bol zikrederse sıkıntılarından kurtulur, çocuğu güzel ahlaklı olur. Ana baba sözü dinleyen salihlerden olur.
Hergün 336 defa okur sa da düşmanı dost olur, bir de bu dua var
vellezine yekulune:rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama
anlamı: ve şöyle niyaz ederler :ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle..
istediğiz kadar okuyabilirsiniz 100 tane okumanız daha iyi olurrr
en son önereceğim bunlar var.
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılabaza değil sadece meraklı ve araştırmacı.
kendisinde olmayan memelerin sende neden var olduğunu araştırıyor.benim niye pipim var demekten alıkoyamıyor kendini.neden aklında sürekli bunlar var dersen etrafında en çok ilgi çeken konunun bunlar olduğunu farketmiş.13 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur ama 8 yaş erken değil mi :D Nerden biliyo yani kadınlarda pipi olmadığını :D Hadi yine meme anlaşılır kıyafet üstünden :D
- +1 yıl
duyuyor sağdan soldan ve emin olmak istiyor
- +1 yıl
O zaman arkadaşlarından kaynaklı
Belki seni kızdırmaktan hoşlanıyordur böyle yaptığı zamanlarda sakın gülme ve sert olarak tavrını koy devam ederse seni bir daha sünnet ederimde 10 metre yakınına yaklaşamaz :D
13 Yorumla- +1 yıl
Odadan çıkarıyorum geri geliyo başka bahaneyle :D
- +1 yıl
Korkutuyorum zaten :D
:)) imha etmek ha haaa süperdi.
erkekler ta o yaşlardan başlıyor tırmalamaya neylersin?
(ciddili yorum gülme)15 Yorumla- +1 yıl
Ergenlikten sonra olsa garipsemezsim ama daha 8 yaşında :D
- +1 yıl
yok durum normal
her ne kadar bazı bilgi fakiri ibneler yorumumu beğenmemiş olsa da erkeklerin gelişimi fizyolojik olarak ergenlik döneminde başlar doğrudur. ilgi ve merak ergenlikten önce devreye girer ki okulda çevresinde tv lerde gördükleri izledikleri duydukları bu ilginin oluşmasına sebep olur. Bunu bilmeyen bir öküz benim bu yorumuma da eksiyi basabilir. Yeğenimi de aynen seninki gibi bir durumla doktora götürmüştük, bunun normal olduğunu öğrenmiştik. Konuşup anlatmak utandırmamak ve korkutmamak gerekirmiş.
Tatlı dille uyarsın aile büyükleri, öğreti artık şart zamane çocuklarına. ;) - +1 yıl
Aileme söylersem çok sert çıkarlar özgüveni ezilir diye düşünüyorum söylemek istemiyorum. Tatlı dille çok kez uyardım, sert de çıkıştım.
- +1 yıl
Aynen bence de.
+1 yılmeraktandır başka bişey degildir diyemeyecem :) erken ergenlik dedigimiz olay oluşuylrdur.çocuga eger merak ettirecegi şeyler yaptıysan ondan dolayı takip ediyordur. terslemelisin cocugu cünkü yakında arkadaşlarına anlatmaya da başlayabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Tersliyorum da benim ne suçum var şimdi :P
- +1 yıl
ben sana sen suçlusun demedim ki. Gerekirse tokatı yapıştıracaksın korkması lazım korkmaz ise yapmaya devam edecektir.
+1 yılÇocuk saatli bomba :D Böyle gizli saklı dikizleyerek bir yere varamazsınzsınız.Oda görmeden rahat bırakmaz.Bi kere göster bidaha bakmaya calısmasın.Hahaha dicek bişi bulamıyorum yav :D bu nasıl soru böyle :D
19 Yorumla- +1 yıl
Doğru bişey ama :DD
- +1 yıl
Allah kurtarsın ne deyim :D çocuğu mutfak masasının ayağına felan bağla gece yatarken :D
- +1 yıl
Bak aklıma bir tavsiye daha geldi.Akşam çocuktan önce sakın uyuma ve uyuduguna emin ol hahaha :D Ya akşam akşam hiç gülcegim yoktu Allahta seni güldürsün :D
- +1 yıl
Teşekkürler :D İlk ben gidip uyuyorum ne kadar sakıncalı olduğunun farkındayım ama:D
- +1 yıl
Uyku hapı verde yat o zaman işini şansa bırakma :D
- +1 yıl
Yazık ama :DDD
- +1 yıl
Kardeşinide düşünürmüş :D Şaka bir yana büyüyünce yanlıs yaptıgını anlar o yüzden fazla takma yani göster rahatlasın cocuk gizli saklı olucak işler degil bunlar :D Söylede bir durum var hergün görmek ister felan oda sıkıntı hahaha :D
- +1 yıl
Aynen karışık bir durum ya :D
- +1 yıl
Ya şaka yapıyorum ama ben olsam fena kızardım yanıma yaklaşamazdı 1 ay :)
Ona kız ayarlayabilirsin yoksa ensest bir aile olma ihtimaliniz var. ya da gazetelerde kardeşim bana atladı falan
18 Yorumla- +1 yıl
Off be ailede sıkıntı yok diyorum :D Dışarıdan kapmıştır :D
- +1 yıl
Aynen doğru :D Elalemin kızının başına mı bela ediyim bunu :D
- +1 yıl
:D Koyuyorum diye gülüyo anlamına gelmiyo ruh halimi bilemezsin :D Kaç kere tersledim ama yok yani
- +1 yıl
Peki teşekkürler :D
engeli kaldır mesaj at de ki ablacım bakk :D bu yaşta erken büyüyünce sınıftaki kızlar bakarsın de :)) küçük herife bak sen ablasını dikizliyor :D
12 Yorumla- +1 yıl
Laf anlamıyo :D
oha lan hadi video felan izlese neyse o bile baya fazla bu yas icin ama sana boyle davranmasi cok kotu bir durum imha edin doktora goturun biseyler yapin kesinlikle
25 Yorumla- +1 yıl
Video falan yok yani ama o daha kötü :P Bu durum aileye nasıl açıklanır ya :D
- +1 yıl
Farklı gözle bakma olarak adlandırılamaz bence.
- +1 yıl
Başka yanlış davranışı falan yok.
+1 yılKüçük çocuklar merak ettigi için öyle oluyo benim kuzenimde öyle abanzanlık sayılmaz o :D
21 Yorumla- +1 yıl
Umarım öyledir :Dd
+1 yıllütfen insan içine çıkarmayın onu :P
dikkatli ol sende keşif yapmasın bu yaşta :D11 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaha :Dd
yaw kardeş adı üstünde :D insan farklı bir şey hissedemezki kendi kan bağıyla :D
meraktır.. :D19 Yorumla- +1 yıl
Umarım :DD
- +1 yıl
Kapıyı kapatır kapatmaz içeri dalması normal mi :D Ya da banyo kapısının açıldığını duyduğunda hemen gelip bakmaya çalışması? :DD
- +1 yıl
Çocuğu meraklandırma diyosun ya :DD
- +1 yıl
Yani dimi :D
- +1 yıl
:DD
Geleceği Parlak Kardeşinin Şahin K Geliyor Desene Yakın Zamanda =))
11 Yorumla- +1 yıl
Yapma ya :D
Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. İmha etmek hahahah güldürdün akşam vakti. Bırak takılsın çocuk gözü gönlü açılır aklı erince anlar zaten.
13 Yorumla- +1 yıl
Ergenliğe girince daha kötü olucak :D
- +1 yıl
Aynen öyle :D
+1 yılEneee sapuh sapuh. Hiii aplaya bakılırmı eşek sıpasıııı
14 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaha :D
- +1 yıl
:) bende ablamın ayaklarına bakardım aslında ^^ miniklik işte
- +1 yıl
İlginç fantazi :D
- +1 yıl
Ayak fetişistliği :)
+1 yılmerak en yakınındada siz varsınız devam ederse evlendırın :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahha :D
+1 yılYok be merak ediyordur. Sende var onda yok onda var sende yok meselesi :D
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaha doğru :DD
- +1 yıl
+1 yılçok güldüm yaa daha ufaktan başlamış afacanlığa büyüyünce dikkat et ablası sen buna :D
17 Yorumla- +1 yıl
Dikkat etmeye çalışıyorum :D
- +1 yıl
seni dikizliyor ama nasıl bir şey bu ailede kime çekmiş :)
- +1 yıl
Bana değil :D
- +1 yıl
kime bana mı çekecek :D kötü huylarını hep başkasına at zaten :D
- +1 yıl
Ben nasıl abaza olabilirim ya :DD
- +1 yıl
:D:D:D haklısın
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yaşlarda merak ediyordur muhtemelen. merakını gideremezse abaza olacağı kesin en azından uzun bir süre daha sonuçta türkiye burası 12-13 yaşlarında cinsel ilişkiye girmeye başlamıyor insanlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bir durum bende belli bir yaşıma kadar kadınların içinde büyüdüm herşeyim ortadaydı gerçi :) inanmayacaksın belki ama birlikte bile banyo yapmışlığım var konu nerden geldiyse buraya normaldir normal :)
12 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl:):)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl8 yaşındaki çocuk ne abazanı olacak merak ediyodur sadece konuş bence kardeşlerin orasına burasına bakılmaz diye şiddet çözüm değil
12 Yorumla- +1 yıl
Konuştum kaç kez hemde.
- +1 yıl
o zaman babana söle diyecem ama kesin döver annene söle en iyisi sadece kularlarını çeksin birdaha yaparsan babana söylerim gibi şeyler desin korksun
+1 yılabaza olsa bile ablasına yani sana böyle bişey yapması kabul edilemez. Derhal terbiye edilmesi şart !!! :D
17 Yorumla- +1 yıl
Konuşunca da anlamıyo :D
- +1 yıl
Konuşma direkt ağzını burnunu kır :D
- +1 yıl
Yaptım :D
- +1 yıl
öldür gitsin :D
- +1 yıl
- +1 yıl
yoksa ilerde sapık olur söyleyim ben öyle tahmin ediyorum küçükken bakmaya alışır ilerde herkese bakar sapıklığa döner hafife almamak lazım
- +1 yıl
Pekiii
la ben o yaşta kızlarada penis var sanıyordum ne olmuş lan bu gençlik :D
19 Yorumla- +1 yıl
Ahhahaha :D
- +1 yıl
Sonucunda da gaylık :DD
- +1 yıl
O daha iyi lan :D
- +1 yıl
Niye bende yok demicek mi :D
- +1 yıl
Hahhaha peki :D
erkekler ne diyora baktığındada bir sıkıntı vardı orda soru sayısında :)
13 Yorumla- +1 yıl
Senle 32 oldu :DD
- +1 yıl
Ne güzel :D
Ahahah daha küçük ablası :D
Ama görmesin yine boşver
:DD15 Yorumla- +1 yıl
Görmüyo zaten :D
- +1 yıl
Teşekkürler :D
- +1 yıl
Sana karşı böyle davranması doğru değil. Ancak bu kadar erken yaştada olsa cinselliğe karşı merakı normal.
Arzu dediğimiz şey yaş tanımıyor malesef. :)03 Yorumla- +1 yıl
Ya davranıştan çok merak edip bakıyo başka bişey yaptığı yok :D
- +1 yıl
Off içimi sıktınız :D
+1 yılyuh lan insan ablasını dikizler mi tr.wikipedia.org/wiki/Ensest bir incele bence
11 Yorumla- +1 yıl
Oha oha oha
+1 yılo azmak değil keşfetmeye çalışıyor, yeni yeni cinsel duyguları başlıyor.
113 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı yok yani :D
- +1 yıl
hayır yok ama onun gözünün önünde giyinme
- +1 yıl
Giyinmiyorum zaten
- +1 yıl
o halde sorun yok. eğer sana soru sorarsa da cinsellik hakkında o sorduğu soru hakkında kesin bilgin varsa güzelce anlat ama cevabından emin değilsen onuda bilmediğini güzelce anlat.
- +1 yıl
Hayır cinsellikle ilgili ne bişey biliyo ne de soruyo.
- +1 yıl
yavaş yavaş çevreye izleye izleye öğrenecek o zamanda ya sana soracak ya da arkadaşlarına.aynı odadamı yatıyorsunuz.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
artık odanızı ayırmanın zamanı gelmiş bence, gece üstün açılır ne bileyim göbeğin bacakların açılabilir, cinsel duygularını uyarabilirsin. bide sen genç kızsın kendi kendine bişeyler yapmak istersin kardeşin uyudu zannedersin ama uyumamış olur zor durumda kalırsın.
- +1 yıl
Odalarımız ayrılıcak yakın zamanda :D Ama o beni görmüyo bende onu görmüyorum. Farklı zamanlarda uyuyoruz.
- +1 yıl
nasıl yani durum ilginç bir hal almaya başladı :) kardeşin aynı zamanda vampirmi :)
- +1 yıl
Ahahaha :D Ben erken uyuyorum :D O da annemin yanında uyuyo :D Annem getiriyo onu yatağa kucağına alarak :D
- +1 yıl
sen yine uyuduğuna dair emin olmadan mast falan yapayım deme de. ne olur ne olmaz :)
- +1 yıl
:PP
+1 yılDoktora gorunmesı sart. Googledan bak ya da uzman tvye sorun buuk
11 Yorumla- +1 yıl
Bakıcam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer bu yalan değilse af edersin ama annenin-babanın geninde bir sorun var herhalde ailecek sütünüz bozuk :)
13 Yorumla- +1 yıl
Ailemde herhangi bir sıkıntı yok. Sütümüzün bozuk olduğu ordan anlaşılmaz :P
Cevap sahibi+1 yılilerde sana-annene falan dayar o :D
- +1 yıl
Yok ya merakı geçince bırakır :D
Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Sana böyle yapiyosa elin kiizina ne yapar merak ediyorum :Dd
25 Yorumla- +1 yıl
Yok ya daha neler :D
- +1 yıl
Beni ilgilendirmez başka kızlara yaptığı :D Babası ilgilensin :D
- +1 yıl
:DDD
+1 yılBabasi ya da abisi tarafindan yasina uygun olarak cinsel bilgi yani egitim verilmelidir. Ayrica bu konuyla ilgili cocuk piskologlarindan destek almak daha uygun olur
10 Yorumla
+1 yılçocukken mahallede kızlarla çok yapardık merak bitiriyor adamı :D
10 YorumlaSessizden korkacan knk ilerde sakinleşir daskds
31 Yorumla- +1 yıl
Umarıım :DD
+1 yılJonhy Sins'in veliahtı geliyor beyler. :D
223 Yorumla- +1 yıl
Yapma be :DD
- +1 yıl
Dikkat edin buna Ortaokula geldimi icraate başlar birde çenesi güçlü olursa Lisede combo yapar. :D Bende 12 yaşından sonra başladı kızlara aşırı merak. :D
- +1 yıl
Kardeşime Johhny Sins diyosun da dönde kendine bak :DD
- +1 yıl
Ama ben hayla bakirim. :D :D
- +1 yıl
Kardeşim değil mi :D Olabilir doğal :D
- +1 yıl
Normal bir erkeğe göre 4 yıl erken başlamış abazalığa o 4 yıla neler sığdırır o ne kızların canını yakar. :D :D
- +1 yıl
Bilmiyodur o işleri ya sadece merak :D
- +1 yıl
Merakın daima devamı vardır unutma yakında duyarsınız kızım, oğlunuzdan hamile kalmış diye birde bilmezde o direk dalar adasdad.d:
- +1 yıl
Daha sperm üretemeyen bir varlıktan bahsediyoruz :D
- +1 yıl
Ohooo o yapmaya başlamıştır masturbasyon gelmese bile uğraşıyordur hormonlar hızlanırsa hiçte belli olmaz. :D
- +1 yıl
Yok yapmıyo tüm gün gözümün önünde iftita atma :D
- +1 yıl
Sen öyle san banyoda ne hayaller kuruyordur o :D :D :D Tuvalete diye girer, sonrada baygın gene çıkar. :D
- +1 yıl
Yok kapıyı açık bırakıyo :DD
- +1 yıl
Okuldaki kızlara nasıl bakıyordur etek felan kaldırmaya getirmesin sonra? :D Benim kuzenim aşırı sapıktı 10 yaşındaydı sınıf arkadaşıyla yan yana oturuyor arkadaşı kız kızın bacaklarını dikizlemiş sonra ellemiş eteği çekmiş kızın ailesi şikayete geldiler sizinkide aynı olmasın. :D
- +1 yıl
Yok yok yapmaz yaa içim sıkıldı :DDD Senin sülale Johhny Sins'e daha yakın :dD
- +1 yıl
Bizim sülalede yok ya fazla tek, tük ama olanlarıda harbi abaza kızın bacaklarını okşamak ne demekse. :D Kardeşinle gurur duy bence çok önemli birşey yaıyor çok kız koşturucak peşinden. :D
- +1 yıl
Gurur duyuyim da gotu kalksın :DD
- +1 yıl
Götü değil ama başka yerleri zaten kalkıcak kızlara karşı. :D O yokda kendinden büyük ablalarada göz koyuyordur aman dikkat. :D Arkadaşlarını felan uyar. :D Benim arkadaşın kardeşi abazalık yaptı kızı rezil etti arkadaşlarına. :D
- +1 yıl
Ahahha banane ya arkadaşlarıyla ne yaparsa yapsın kime kabarırsa kabarsın :D Benden uzak olsun :Dd
- +1 yıl
Erkekler kendinden büyük kızlara ilgi gösterir genelde arkadaşların onu severken sonra hayal ederek... :D :D :D :D
- +1 yıl
Kendinden 10 yaş büyük birine ilgi duyarak mı :DD
- +1 yıl
Evet olabilir hormonları ağırsa isterse 20 yaş olsun önemi yok kız, kızdır. :) :D
- +1 yıl
Off ya :DD
Pipisinden haberi bile yok ^^ Merak ediyor
Ama kızmalısın10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 8 yaşında bir çocuk bilinçli yapmaz onu.
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım :Dd
cocuk merak edıyor ıste vucudunu sende ac netten bı vıdeo bak bunlardan bendede var de merakı gıtsın :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hee oldu :D
Wuuu geleceğin şahin K. sı 8 yaşında
33 Yorumla- +1 yıl
Off yapma be :D
- +1 yıl
O kadar ilerlemez umarım :D
+1 yılBu çocuk seni seneye züher valla
cayırt11 Yorumla- +1 yıl
Yapma yaa :Dd
+1 yılo ne yaaa evde canlı bomba
14 Yorumla- +1 yıl
Yok daha neler
- +1 yıl
daha nelerde o ne yaa o yaşta
- +1 yıl
Çoğu kişi normal karşıladı
- +1 yıl
değil ve biber sür
hadım edin o bebeyi :D
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahha :D
Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. yemeklerine şap koyun
11 Yorumla- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. bunu çocuk tacizcilerine teslim ediniz
29 Yorumla- +1 yıl
Taciz etmiyo sadece dikizliyo :D
- +1 yıl
Atmadım mı sence? :DD
- +1 yıl
Hadi ilkinde oturtamamış olabilirim de diğerleri de mi isabetsiz olur? :DD
- +1 yıl
Hahahha olabilir :DD
- +1 yıl
Ahahaha :D
+1 yılAhaha.d Merak ediyodur.D
21 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta :D
normaldir normaldir, gerek yok imha etmene :D
13 Yorumla- +1 yıl
Daha erken değil mi ya :D
- +1 yıl
Hahahaha :Dd
o abazalık değil merak.
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım :D
vay sapık çocuk :D
merak ediyodur o derdi o :D15 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı yok yani :D
- +1 yıl
Dikkatli oluyorum zaten :D
- +1 yıl
abazalık diz boyu :) çok çekici ve seky olmalısın
13 Yorumla- +1 yıl
Tespite bak :D
- +1 yıl
:PP
aman diyim gece kapıyı bacayı kilitleyip uyu
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahha aynı odadayız şimdilik :D
- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOtur guzelce ciddi ciddi anlat
18 Yorumla- +1 yıl
Anlamaz ki :D
- +1 yıl
Eksi veren mal mavinin ne kuyruk acisi vardi acaba... neyse. Anlatman gerek. Ciddi bir konu sen guluyosun ama
- +1 yıl
Ciddiyetinin farkındayım :D Anlattım anlamıyo diyorum kaç kez denedim :D
- +1 yıl
Babana soyle annene soyle. Evlat terbiyesi onemlidir
- +1 yıl
Ya aileden olsaydı bende de sıkıntı olurdu :D Ailem gayet düzgün insanlar ama onlara söylersem çok sert davranırlar korkuyorum. Dışarıdan kaptı sanırım abazalığı
- +1 yıl
Sert davranilmasi gerekiliyor cunku.
- +1 yıl
Özgüveni kaybolur aileme söylersem
- +1 yıl
Ozguvenli seni ciplk gormeye devam etsin o zamqn. Fazla ozguven zarar
+1 yılimha derken? şeyini mi kesicen
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabiki de :D
- +1 yıl
:) meraktandır o... sen meerakını gidermek için birilerinkine bakmadın mı
Gözü onunde soyunma kontrolü elinde tut
11 Yorumla- +1 yıl
Dikkatliyim yeteri kadar
nasıl imha edicen merak ettim :)
13 Yorumla- +1 yıl
Lafın gelişi :D
- +1 yıl
Peki :D
+1 yılAt çöp gitsin olmamış o çocuk :D
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede :D
sanslisin ki yasi ufak zarar gelmez ;))))
15 Yorumla- +1 yıl
Bunun 3-5 yıl sonrası da var :D
- +1 yıl
Umarıım :D
- +1 yıl
Korkmuyorum ilerisini düşünüyorum :D
buyudugu için =) erkeksı duyguları oluşuyor
14 Yorumla- +1 yıl
8 yaş erken ama :D
- +1 yıl
Peki teşekkürler :D
otur konus guzelce anlat
14 Yorumla- +1 yıl
Ne diyebilirim küçücük çocuğa :D
- +1 yıl
Ooo kaç kere söyledim onları :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal ablası kızma ona merak ediyo :)
14 Yorumla- +1 yıl
Meraklarına niye ben kurban ediliyorum :D
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın? :)
- +1 yıl
18 :D
Cevap sahibi+1 yıl:) kızma tamammı ona :) ilgisi var işte. merak ediyo memelerini falan :)) o yaşlarda en çok meme ilgisini çeker
maşallah senin kardeşin baya erken başlamış :)
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem