Öz babanın kızına nefsi uyanır mı? Bıktım artık?

Öncelıkle merhaba herkese dolu dolu 18 yasındayım kendımı bildim bileli babam hemde öz babam bana tacizde bulunuyor cok utanarak söyluyorum ama akıla ıhtıyacım var gögüsümü yok aşşağı bölgelerimi ellemeler sürtmeler ben anlamıyorum gercekten kesınlıkle üvey babam degıl öz baba kızına nasıl böyle bırsey yapabılır yapma artık dıyorum söyluyorum aglıyorum tamam yapmıcam dıyor ertesi gün yine aynı ben senın kötulugunu ıstermıyım dıyor kafayı yıcem artık tavır takınayım dıyorum çözüm degıl tavırda takınamıyorum ne de olsa bana tabi böyle bir baba olurmu onuda bılmıyorum ama gercekten bıktım anneme söylesem bana ınanır kesınlıkle ondan suphem yok ama burdan konusması kadar kolay degıl ıcımde yasıyorum hep cok utanıyorum o bana öyle yaptıktan sonra ben onun yuzune bakamıyorum o bakıyor nasıl bir zihniyet bu arkadaşlar napıcam ben ya daha neler neler bir tacizden aklınıza neler gelıyorsa onları yapıyor bakireliğimi bozma gibi bir durum yok sadece ya lutfen akıl verın bana su an sunu yazarken bıle aglıyorum lanet olsun
Öz babanın kızına nefsi uyanır mı? Bıktım artık?