Kız arkadaşınızı size bağlayan şey nedir erkekler?

Düşmem, yükselirim.. anlık incelikler, dikkatle dinleme, her önüne gelenle gereksiz samimiyete girmeme, başkalarına katı olduğu konularda sadece sevdiğine yumuşama, zaman yokken bile zaman 'yaratma', bir bakış bir gülüş sana.. sevdiğinden gelse bunlar al sana aşk. Ancak o zaman inanırım gerçek olduğuna.
Sana temin ederim bunlar yetmiyor🙂 ailem bana laff söyleyemez ama onun yanında 7 yaşına geri dönüyordum kendimi de tutamiyordum
Mal olmasın olgun olsun ne bilim ya onun yanında kendimi onun annesi gibi değil gerçekten kız arkadaşı gibi hissedeyim. Dengesiz şıpsevdi olmasin. Yüz hatlari belirgin olsun erkeksi omuzlari yüzü kol kası olmalı benden en az 15 cm uzun olmalı. Güzel kokmalı bakımlı olmalı
Cevap
4Cevap
Geneli paraya düşer yani modern yakisikli paralı bir erkek çoğu kadının istediğidir.
Çok doğru
Para ve aptallık madde alkol bagımlılıgı dayak satma kullanıp atma asaglama. Bunları yapana tapıyolar. Ha bide Allah inan cın olmuycak din e hiç gelmiyorlar. Gercek leri asla söylemiycen
Ben gülüşüne düşerim bana olan sevgi dolu bakışlarına sadakatine duruşuna
Sevgisi sahip cıkması koruyup kollaması
Emin ol yetmiyor
Bana yeter bence dıger insanları bılemem
Umarım değişmezsin seni herşeye rağmen koruyup kollayan her zaman yanında olmaya çalışan kişiyi bırakmazsın 🙂
Hıc bır zmn degısmedım sevdıgım adamın parası varkende yanındyadım 3 kurusu kalmadı herkes arkasını donup gıttıgınde de ben gene onun yanındaydım o sadece sevdi korudu kolladı
Para ah bu para keşke hiç çıkmasaydı sırf parlament içmiyor diye ayrılan bir arkadaşım oldu 😊 onun için kendini zehirlicek kadar seven arkadaşımı sırf arabası olan biri için terk etmiş. d sen öyle kal değişme. Değişen çok insan var çünkü
İnsanlar iste çiğ sut ıcmısler hıc bır zaman inanmayacaksın
Şu an da sevdıgım adamın parası hıc yok * aben halada sevıyorum onu sadece onu sevdim parasını malını mulkunu degıl
Senin gibi birşey istiyorum bende 😂 klon makinesi icat edildiğinde bana ulaş
Tm haber veririm 😁😁🤭😊
Sağol😊😄
Sempatik olsun beni güldürsün ve yüzü hep gülsün
Yahu sorumu bu tabikide para
Göz kırpması 😄
😁😉
Para tip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?