ve buradan edindiğim güzel bir şey oldu sen ne ararsan onu buluyorsun...
Kendinizi yalnız ve mutsuz hissediyor musunuz?
ve buradan edindiğim güzel bir şey oldu sen ne ararsan onu buluyorsun...
Yalnızlığımla mutluyum, geçmişte inan her ortamda bulundum göreceğim şeyleri gördüm, ve kendime bunlardan tecrübe edindim, asla pes etmedim, yalnızım ama mutsuz değilim çünkü ben kendimi böyle alıştırdım çünkü biliyordum insanlar her zaman yanımda olmayacklar.
İnsanlara güvenmekten sıkıntılarımızı anlatmaktan çekinir hale geldik ama bunlar bizim suçumuz değil, onların suçu eskiden yanımda olan kişilere kolumdaki saate kadar verirdim amaç vermek değil mesele bir saat değil veya başka bir şey değil insanlar hep kullanıyor, hani demiş ya yazarın biri en gereksiz kitapların ilk sayfalarında ilk kullanılan alet yine insandır diye. İnsanların amaçları bu çıkarlarını menfaatlerini düşünen insanlar çok bu zamanda bizim görevemiz kendime olan saygımız, onlar kişiliksizliklerinden mutlular ama biz kişiliğimizden bile mutlu değiliz hayatı döndüren şeyde bu sanırım aptallar hep gevezelik içindeyken akıllı insanların hep şüphe içinde olması, daha yazacağım ama ne sen söyle ne ben insanlar işte güvenmemek lazım o kadar hele ki bu zamanda hiç güvenmemek gerekir. Sana demem o ki yalnızlığından keyif almaya bak kardeşim.
kesinlikle çok haklısın
dün gece eski arkadaşıma sarhoşken bir mesaj yazdım " beni gerççekten zerre kadar sevmedin tek amacın kullanmaktı demi" dedim söylediği şey; derdin ne, neden soruyorsun? oldu
Uzak dur güzel insan inan ben sana insanlara nelerimi verdiğimi söylesem inanmazsın yine gözlerinle kıymetim yoktu, kullanılmakla geçti iyi niyetimi saflığımı çok kullandılar sonuç işte kendi yalnızlığım insanları ve ilişkilerini tercih etmemem oldu kimsenin niyetini bilemiyoruz maalesef.
malesef bilemiyoruz lakin hissettiğimiz şeylerde de yanılmıyoruz galiba
evet teşekkür ederim yorumun için güzel insan
seninde, benimde ve insan doğup insan kalmayı başaraabilen herkesin
Bende bir dönem senin gibiydim. İnsanlara güvenmek istiyordum çok denedim olmadı. İlgi gösterdikçe şımardılar tepeme çıktılar daha iyisini istediler. İnsanoğlu böyledir işte sen sadece sevgi ararsın onlar ise menfaat. Sonra acaba nerede hata yapıyorum diye kendimi sorguladım. Ve farkettim ki kendime değer vermeyip haketmeyen insanlara değer veriyormuşum. Şimdi menfaatçi insanlara kukla olacağım zamanı kendimi geliştirmeye , mutlu etmeye harcıyorum. Ve hiçbir zaman beklenti, pişmanlık yaşamıyorum.
evet beklentide olmak daha büyük hayal kırıklıkları yaratıyor
İşte bu yüzden kendine ilgi gösterirsen beklenti içine girmezsin. Çünkü gerçekten kendine değer vermeyen insana dışarıdaki insan hiç değer vermez
Cevap
14Cevap
Yeni tanistigin kişilere kendini kariyerli tanıtma
ya da zengin gösterme
Araba ile geldim deme
Lüks restoranlara goturme seni izbe değil ama ikinci sınıf diye dusundugun yerlerde yemeğe gotururlerse yok deme
İzin al seyahete çık
Hayatına renk kat
İlla başka biri ile renk katılmaz
Hayatın kendisi renklidir
Yapmadığını şeyleri yapmak için fırsat ver
Hep şunu da yapsaydım dediklerini liste yap
Ve hep bunu gerceklestir bir hafta abanta bir hafta uludaga bir hafta başka bir şehre mali durumun iyiyse parise londraya iki günlük temiz geziler düzenle
yani kimseye varlığımla övünmeyi sevmem geldim noktaya kolay gelmedim çabalayarak emek vererek geldim. evet bir iş bulursam listemi gerçekleştirmeye başlayacağım. mali durumum yok şu an
Sebebi ailen veya sen öncelik olarak kariyer para mevki için çalışıyorsun bir yerlere geliyorsun çok kolay sandığın şeyin aslında imkansız oldugunu hayat sana yaşatarak ögretiyo yapacak bişey yok nasip varsa seni bulur yoksada yapacak bişey yok herşey dua ile mümkün
Önce zihnini temizlemeyle başla. Zihnin bu kadar karmaşıkken üstüne birşeyler koyman zor.
zihin evdeğil ki süpürgeyi açınca ya da çamaşır suyu dökünce temizlensin keşke sil baştan filmi gerçekte olsa
bunu sürekli deniyorum lakin yanlış olan bir şey var ya da eksik olan işte o noktada tıkanıp kalıyorum
bilmiyorum belki de
peki deniyeceğim
tamam yapacağım izlemem gereken önerebileceğiniz bir video falan var mı?
çok çok teşekkür ederim izledim :)
iyi ki görüşüme yorum yaptınız
Şu an aynk derecede mutsuz ve yanlızım sanrım birşeyleri yanlış yapıyorum
Aramıza hoş geldin ( insanlar eksik taraflarını başkasıyla tamamlamaya çekinmez kullanır ) yaz bir yere lazım olur
bilmem hayatım boyunca kimseyi kullanmadım ne kadar eksik yanımda olsa
Mutluluğunu birinin varlığına bağlarsa asla tam anlamıyla mutlu olamazsın. Kendini mutlu etmeyi bilmelisin.
Tecrübesizlikten yanlış kişileri tercih ederek üzülüyorsun.
Ibadetle geçer inanarak
inancım var lakin yapıcak yüzüm yok
Olsun gunluk bir duada etseniz kâr kârdır. Yapcak bir sey yok herkesin guzel bir esi sevgilisi olcak diye bir kural yok bende benzer durumlardayım. Olmayınca olmuyor uzulun ama çok uzulmeyin.
teşekkür ederim
Ne is yapıyon ablacım
tasarımcıyım
Abla yasin kaç tanudigim var
30
Oda 30 cok yakisikli ve ogretmen
Nedersin abla nerde yasiyon
boşver kuzum
Abla istek at bir adam cok iyi oyle niyeti yok
nasıl?
Istek att
Evet hem de çok.
yalnız değilmişim
Bende bazen kendimi yalnız ve mutsuz hissediyorum
sana tavsiye lazım değil bence...
?
biri ile konuşmak sana kendini iyi hissettirecektir..
denedim
anlatmak istersen dinlerim..
başınızı ağrıtmayayım nazik düşnceniz için de teşekkür ederim
yo rica edrm yapacak işim yok.. faydam olursa ne mutlu .. iyi bir dinleyiciyimdir..
Evet.
İş yerinden birileri hic mi yakın davranmıyor
Hissetmiyorum, psikoloğa başvurmanızı öneririm
Malesef
Ebttg
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?