Sevgilim gece bana bunu yazmis sizce ne demek istedi?

Sana birşey söylüycem üzülmek yok tamamı benim ne farkım var senden diğer insanlardan ben neden uyuyamıyor neden korkuyorum sebebi ney bilmiyorum belki yaşanmışlık belki alışkanlık belki de psikolojik anlamıyorum ama ben uyuyamıyorum içimden sürekli ağlamak geliyo sürekli korku sürekli yaşantı duvarlar üstüme geliyo ben hayatta hiçbirşeyden bu kadar korkmadım ama ben artık yoruldum üzülmekten korkmaktan acaba bu gece de üzülücemmi diye düşünmekten yoruldum içim daralıyor kalbim sıkışıyor eskisi gibi yorganın altına girip hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyo annem elimden tutmayacak diye korkasım sen benden gidiceksin diye ödüm patlıyo çok korkuyorum ben çok bakma sana uyuyorum diyorum demek zorundayım senin uyuman için sen uyuycaksın hiç yoktan içim rahatlıyıcak çok anlamsız bilmiyorum ama artık sıkıldım kaldıramıyorum yüzüm düşüyo ellerim titryo çok korkuyorum anlamanı beklemiyorum anlayamazsın sadece sen böyle yaptığının zaman ben daha çok korkuyorum Sen hep uyu tamamı sen yaşama üzülme hep gül ben çok düşkünüm gülmene ondn kıyamıyorum sana çünkü bende hasretim bir gülüşe
Sevgilim gece bana bunu yazmis sizce ne demek istedi?